Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Juwelka a środowiskowa skąd masz od nas z przychodni? Wczoraj byłam zapisać malucha do lekarza poczytałam opinie i chciałam do konkretnego a obe do mnie ze tylko do jakieś drakuli czy jakoś tak drapella bo do innych już nie zapisuja miejsc brak. I moje czytanie o lekarzach który brać itd poszło na marne. Ale lepiej w ogóle być zapisanym niż nie. Od sierpnia mały już będzie w luxmedzie więc spoko. Dzisiaj dwie i pół godziny byłam na mieście bez maluszka
a co do papierosów to my używamy pampers, dada i z lidla wszystko spoko.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziewczyny KATEPR JUWELKAmoim zdaniem odciśnięcie gumek na nogach to nie oznaka uczulenia tylko za mocno ściągniętego pampka plus nie odciagniecie ich do pachwin. Ta położna to chyba w życiu nie widziala uczulenia na pieluchy! Po prostu pampersy mają ta gumkę bardziej przylegająca do ciała niż inne firmy... To tak jakbym założyła majtki z gumką która mi na ciele ślad zostawi (czy skarpetki się odcisna) a ja bym powiedziała ze to alergia na nie ...
A my dopiero po 1 pobudce od godz 20!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 09:41
Mia1988, Daven, Konwalia, rex, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
U nasj karmienie - znów
Ja nie wiem... Młody jak śpi z nami to mam max 2 pobudki, potrafi po 5h spac ciągiem, a jak w łóżeczku to max 2h i pobudka...
Także po tym karmieniu zostaje z nami w wyrku to chociaż sie wyspie
Dora zgadzam sie z Tobą w 100% ze odciśnięte gumki to żadna alergia...
Moj tez czasami miewa...
-
Mia może po prostu czuje się bezpiecznie z wami.
Ja karmiła dzisiaj wspólnicy potem koło 4 i chyba zaraz bo się samą przebudzilam i czy Robcio też wstanieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 06:00
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
mon!ta^ wrote:a co do papierosów to my używamy pampers, dada i z lidla wszystko spoko.
You made my day , Monita! Ja przed ciążą używałam Marlboro, L&M i Vouge, ale może się faktycznie przerzucę . Tylko jak to skręcić w mały rulonik?
Wika - dzielna dziewuszka !!! Skoro już przyszło Ci leżeć w lodzie, należało domówić Martini albo Whiskey . Jak się dziś czujecie? Wracajcie szybko do sił!
katepr, dora8201, 1kasiulka1, amarranta, wikaa lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Odcisniete i czerwone mój ma, ale w dadach też poza tym on ma takie krótkie i grube nogi że inaczej mu nie moge zapiąć xD jak za luźno to mu z tylka zjezdza.
Ja zapisałam do tej dr Drapelli czy jak tam, fajna babeczka
Monita mialas jakis dluzszy pobyt w szpitalu czy za ten do porodu mowisz??
Wika gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 07:26
wikaa lubi tę wiadomość
-
Kate, Wika GRATULACJE Cieszcie się maluszkami i nabierajcie sił.
LillaMy, Aryll jak u Was? Coś się rusza. Trzymam kciuki zebyscie już dzis tulily swoje Skarby
Ja walczę z niewyspaniem i laktacja. Dziś przyjeżdża tesciowa na 3 godz. Oby mnie nie zdenerwowała.
Wczoraj byliśmy na wizycie patronazowej w przychodni. Szymonek przybrał na wadze. Za to ja już odzyskalam wagę sprzed ciąży. Tylko figury niestety nie. I próbowałam pass poporodowego, przy hemoroidach to nie dla mnie. Od razu poczułam ucisk.
Macie jakieś sprawdzone kremy na rozstepy? Żeby choć trochę znikły...wikaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej Kochane ale nadrukowalyscie u Nas wszystko okey, po 9 dniach odpadł nam pępęk, więc jeden problem z głowy mniej. Wczoraj mały był strasznie marudny, od nocy się biedny męczył,ssał pierś ale się nie najadal, więc wieczorem zaserwowalam mu mm 30 ml plus mój pokarm i spał4h a dzisiaj wszystko. Się unormowane i mam nawał swojego pokarmu przepraszam ze do was częściej nie zaglądam ale mały tak przysłonił mi świat ze siedzę z nim 24h ;* gratuluję Nowym mamusią ;* niech dzieciaczki zdrowo się chowają ;*
radiszka, wikaa lubią tę wiadomość
-
Hahaha Mon!ta, mnie też papierosy rozwaliły
Pay, nie dam rady polubić Twojego posta, więc gratki za wagę Twoją i Szymka
Mia, cudnego masz śmieszka
Wikaa, gratki, duża dziewczynka! No i lipcóweczka! Zdrówka dla Was
Dziewczyny, spróbujcie zakładać pampki dwójki, może wtedy gumek nie będzie
Daven, właśnie u starszego niby ten kikut był wysuszony, tylko trefny jakiś.
I jak odpadł to niby wszystko było suche, a jakąś dziwną cieczą miał brzuch opryskany, jako, że wtedy były czasy kiedy kazali do końca traktować kikuta fioletem, to nie wiedziałam nawet czy to krew, ropa czy co
Dlatego tak się bałam tek pępka u Malej.Mia1988, wikaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Wikka - Gratulacjeeeee jak już Lenke masz obok siebie to na pewno szybko dojdziesz do formy.
Dave - Brawo nawet tego nie zauważyłam hehehe ale wychwyciłaś te Papierosy
Dora - masz racje co do zaciśniętych pampersów bo u nas tak było kiedy M. za bardzo małego ścisną i potem miał takie odciski na nóżkach
Co do Pampersów to my przeważnie używamy Rossmannowski:
Babydream "1" Fun & Fit - ale dojść szybko wyrósł (30 szt aktualnie 10 zł ) były super
teraz Babydream "2" Fun & Fit (66 szt aktualnie 25 zł ) tez jesteśmy zadowoleni
ogólnie te z Rossmanna super wchłonne ale za to są grubsze od pampersa i dady no i CENA super przemawiała do nas.
Posiadamy też pampersa '1" używamy tylko w dzień i częściej trzeba zmieniać tak jak dady które dostaliśmy w próbkach
Daven, wikaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
pisałam rano z telefonu, ale zasnęłam i nie wysłałam
moja mała zaszalała i dwie ostatnie noce urządziła sobie tylko jedną pobudkę na posiłek:) wczoraj o 3 i dzisiaj o 5 (tylko jadła/ zasypiała dziś do 7 prawie) - i dalej śpi, ale już kwęka, więc czas pobudki się zbliża. w sumie wypadałoby coś zjeść
u nas pogoda pod psem, teraz pada, ale mam nadzieję, ze później uda nam się wyjść
ok, jemy, doczytam Was z telefonu
miłego dnia!!!dora8201, ewela86 lubią tę wiadomość