Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pay, Ewela też mam straszne rozstępy, już się żaliłam;) kupię sobie tą maść cepan, co Rex polecała. Moja mama mowi, ze w łagodzeniu rozstepow bardzo waźny jest masaż
Przepraszam za błedy i brak polskich znaków, ale nie mam cierpliwości do telefonu.
Kate to Nelcia Ci daje pospac
Zania mi na cycku też ulewa mloda czasem
Daven, kurcze pozazdrościć trójka dzieci w tym noworodek a macie czas na randki chyba, ze z wozkiem to sie nie liczy jako randki? w kazdym razie super, ze macie czas dla siebie:)
Daven, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Hej hej! Mnie jest mniej bo wczoraj było strasznie u nas (jak wszędzie zresztą) ale Luśka miala chyba dość bo wieczorem trochę się pomęczyłyśmy.... Wcześniej na obiedzie bylismy i w galerii pod klimą a dziś burza nad ranem byla i pół dnia bylo super chłodno... Skoczyliśmy na zakupy i wydalam mnóstwo kasy ale kupiłam Młodemu całą wyprawkę do szkoły plus ciuchów trochę bo urósł ostatnio tak ze wszedł mi rozmiar młodzieżowy!!! Mój malutki synek!
LIVIA aj low Twoja teściowa!
LILLAMY ARRYL gratuluje kochane!! Wracajcie szybko do domu i do nas!
DAVEN oooo jak fajnie! A to takie cykliczne koncerty ze co tydzień? Też bym poszła!
AMARRANTA no widzisz jak pięknie poszło? A i pakowanie przeżyłaś!
I nie pamiętam juz co komu - Glowa mnie boli coś dziś... ;(Daven, livia30 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witam wieczorowo , szczególnie ciepło nasze ostatnie spóźnialskie lipcowe pocieszki i gratuluję im mamom.
Kate851 -jak wizyta rodzinki? Pewnie zakochani w Neli ?
Ewela - jak to beznadziejna pogoda??? Pół Polski się o taką modli !
Livia - buziaczki dla mamuni ! Ona swoje dzieci wychowała po swojemu, Ty wychowujesz po swojemu i już. A swoją drogą - mam wrażenie, że starsi ludzie traktują dzieci tak, jakby rodziły się już kilkuletnie i od noworodka należało je "wychowywać" (kiedy rzecz sprowadza się w dużej mierze do pielęgnacji). Aha, weź zrób zakupy - lateksowe wdzianko, pejcze, kajdanki, wibratory itd i porozrzucaj po sypialni przed wizytą teściowej. Może ją to czegoś nauczy . Jeśli nie powstrzymania się od łażenia po cudzych sypialniach, to... może chociaż teść będzie Ci wdzięczny .
Radiszka - ręce i cycki do góry i nie daj się teściowej!
Katepr - chyba na karuzelę ma jeszcze czas...dziadka lepiej zaproś !
Amaranta - co ja bym dała, żeby taką wiedzę o dzieciach i taki luz jak teraz mieć już przy pierwszym dziecku . Świat byłby o wiele piękniejszy. Poza tym dziadkowie są niezastąpieni w zabieraniu do siebie wnuków na dni parę - i choćby dlatego warto czasem zmilczeć ich zagrywki a robić swoje tak czy inaczej.
Dora - współczuję z powodu bólu głowy. Tak, mamy koncerty jak lato długie - zalety mieszkania w miejscowości turystycznej .livia30, amarranta, katepr, radiszka, ewela86, Mia1988 lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Daven teścia nie mam - dwóch mężów miała, dwóch wykończyła. Podwójną wdową jest
Rozmawiałam z mężem o tym nocnym karmieniu i on o dziwo też by chciał, żeby Tomka szybko oduczyć... No kurcze! Znalazłam kilka artykułów na ten temat i mu podesłałam. Dobrze, że to ja decyduję A teściowa nie narzuca tzn nie mówi, że mam robić tak a nie inaczej tylko opowiada sobie ale mnie aż zmroziło. Tygodniowy noworodek???
Daven a w jakiej miejscowości turystycznej mieszkasz? Ja dziś byłam na spacerze nad morzem z dzieciakami. Ludzi od zajeb... (sorry ale nie da się innego słowa użyć) Ciężko z wózkiem przejść było... Mój mąż zawsze się dziwi co ludzi widzą w naszym mieście, że tak się zjeżdżają i powietrze nam marnują
-
Livia hehe my bardzo często jeździmy do Gda w sumie kilka razy w roku tak na rybkę i nad morze a średnio co 2 rok na dłuższe wakacje... Ja kocham trójmiasto, mieszkałam tam przez 5 lat studiów i pewnie gdyby nie to ze zaraz po studiach miałam pracę tu i M tu pracę to pewnie bym została jak większość znajomych...
RADISZkA weź ta swoja teściowa puknij kiedyś w główkę.... Chyba zbyt pewnie się w TWOIM domu czuje ze na tyle sobie pozwala... Weź jej kiedyś nie wpuść bo to co ona wyprawia to jest po prostu żal.pl
DAVEN to gdzie Ty mieszkasz? Obstawiam jakieś Mazury, Warmię...livia30, radiszka lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Aryl gratuluję!
Lilla super Filipek:-)
Livia ta Twoja teściowa, bije wszystkie:-)
Dziewczyny moja nie odbija po jedzeniu, dziś na pionowo i nic a na boczku jak leży to aż nosem ulewa:p:p
Woli chyba na lezaco.
Rodzice i sis z dziećmi byli po 12, mama kochana przywiozła obiad i pół lodówki, żebym tylko nic nie robiła, pozmywala po obiedzie a robiła obiad z moim M:) wszyscy zakochani w Neli, mój chrzesniak 15letni to chciałby mieć taka siostrzyczke:) siostrzenica 10letnia tez zakochana, na tapecie w tel ma Nele:) Nela spala dużo ale też dużo karmiłam to dzieciaki oglądali:) dostaliśmy super mate edukacyjna taka z organami na stopki, jakaś wypasiona:) rodzice to już rozpieszczaja Nelcie, odwiedzinki super, mój tata to 3lata temu był heh:)
jutro raniutko idziemy do pediatry:) pierwsza wizyta:)
Dora mnie też coś głowa dziś boli, u nas w mieszkaniu 31 stopni było, pewnie od tego.
Niunia śpi od 19.30, pewnie ok 22-23 pobudka i oby do 5rano:)
Aryll lubi tę wiadomość
-
Livia - a Ty byś nie chciała, żeby Tomek przestał się (i Ciebie) budzić w nocy na karmienie? Ja bym bardzo chciała, żeby Lidka się oduczyła. I w Lotka chciałabym wygrać. I na Malediwy polecieć. I...możemy sobie resztę sfery życzeniowej dośpiewać .
Na "dawanie żołądkowi odpocząć" w nocy przyjdzie czas za jakiś rok, może nawet więcej, tak to w każdym razie wyglądało u moich dzieci.
Niestety, ludzie zapominają. Twój M zapomniał pewnie jak było z Mają a teściowa - z jej dziećmi. Mojej mamie też wydaje się, że 3latka wytrze sobie dokładnie pupę sama a 2 latek będzie wiedział, że z okna otwartego na oścież się nie wypadnie .livia30, dora8201, Mia1988 lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Mój mąż nie jest ojcem Mai, Tomek to jego pierwsze dziecko więc on dopiero wszystkiego się uczy Pewnie, że chciałabym, żeby Tomek przesypiał całe noce ale wiem, że na to przyjdzie czas. Majka zaczęła przesypiać całe nocki jak skończyła 3 miesiące - sama z siebie. No ale serio, wyobrażacie sobie tygodniowego noworodka nie karmić w nocy? Coś mi się wydaje, że ona trochę mnie tu ściemnia
Daven lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Mój mąż nie jest ojcem Mai, Tomek to jego pierwsze dziecko więc on dopiero wszystkiego się uczy Pewnie, że chciałabym, żeby Tomek przesypiał całe noce ale wiem, że na to przyjdzie czas. Majka zaczęła przesypiać całe nocki jak skończyła 3 miesiące - sama z siebie. No ale serio, wyobrażacie sobie tygodniowego noworodka nie karmić w nocy? Coś mi się wydaje, że ona trochę mnie tu ściemnia
Pewnie, że teściowa ściemnia, już nie pamięta czy to był tydzień czy rok, w końcu to było xlat temu .livia30 lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Hehe Daven, ja mysle, ze góry jakos kojarzysz mi się z takim bieszczadzkim klimatem
Dora, spakowalam, ale wzielam milion rzeczy -,to nie wyszlo rozsadne pakowanie
Dziewczyny uwielbiam Wasze komentarze!!! To moje pierwsze w życiu forum, ale strasznie się cieszę, że na nie tafilamDaven, livia30, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Daven miałam Cię pytać o Bromergon. Bierzesz go jeszcze? Bo mi lekarka powiedziała, że pewnie nie wezmę całego opakowania i żeby się obserwować (mądrala). No cycki mam już zdecydowanie puste, zwisają mi prawie do pępka (cholera...) i tak się zastanawiam czy może już odpuścić sobie faszerowanie się? Dziś tydzień mija jak biorę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 21:55
-
amarranta wrote:Hehe Daven, ja mysle, ze góry jakos kojarzysz mi się z takim bieszczadzkim klimatem
Ba! Jestem zakapiorem - mam długą brodę, kowbojski kapelusz, konia trzymam na balkonie i piję każdego sikacza, którego uda mi się wyżebrać od turystów za opowieść o dawnych czasach .
livia30, amarranta, dora8201, Wendy lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Livia - w zaleceniach na wypisie szpitalnym miałam dawkowanie 2tyg 2x dziennie. I skończyłam w czwartek, ale brałam do końca. Nie wiem, czy Ci np pokarm nie wróci jak skończysz po tygodniu.
Amaranta - masz wiadomość na priv, Dora - też będziesz miała, jak zaakceptujesz zaproszenie .amarranta, livia30 lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
No dobra, w takim razie też pobiorę do końca... A chciałam już kielich wina sobie przechylić Chociaż sama nie wiem, może poczekam az mąż wróci bo po takiej abstynencji to po jednym kieliszku mogę nie dać rady po schodach wejść a co dopiero pieluchę dziecku zmienić
katepr lubi tę wiadomość
-
A to pić nie wolno jak bierzesz Bromergon ? To by tłumaczyło czemu miałam taki odlot po kieliszku szampana wychylonego za zdrowie nowonarodzonej.
Pij, pij, zobaczysz jak ekonomicznie można się nawalić jak stodoła !radiszka lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
No nie można przy Bromergonie W ogóle mnie zatkało jak przeczytałam ulotkę:
- niepohamowana ochota na seks
- skłonności do hazardu
itd
Ja to w ogóle jestem ekonomiczna ale cała ciążę za czerwonym winem tęskniłam więc nie wiem czy będę w stanie powiedzieć sobie dość
Uciekam Dziewczynki spać. Tomasz już zaliczył pierwsze budzenie na jedzenie (o ja niedobra, karmię dziecko w nocy!) Kolejne między 1 a 2 będzie
Buziaki
-
livia30 wrote:No nie można przy Bromergonie W ogóle mnie zatkało jak przeczytałam ulotkę:
- niepohamowana ochota na seks
- skłonności do hazardu
itd
Hmmmm...to by tłumaczyło jeszcze więcej...
W takim razie zanim rzucę się na sąsiada należy zadbać o zabezpieczenie... portfela .dora8201, livia30 lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015