Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:)
Zania trzymam kciuki! mocno, mocno:)
Ja niewyspana, bo wczoraj jeszcze świętowaliśmy rocznicę z sis i poszłam po północy spać a o 3 obudziła się Niunia i po 5:) teraz najedzona leży w swoim łóżeczku:) a ja śniadanko i może coś się zdrzemnę jak mi pozwoli:)
Dora ja kupiłam butelki TT, jedną 150ml antykolkową i 260ml zwykłą, 2 razy użyłam antykolkowej do herbatki na brzuszek i piła ładnie z niej.Dostaliśmy też od dziadzia 2 butelki NUK takie większe, też się przydadzą i ja jeszcze jedną kupiłam taką kolorową większą na soki dla starszej Niuni, były kiedyś w biedronce.
Ja będę powoli wprowadzać więcej stałych produktów, bo hemoroidy już znikają:)wczoraj nawet już siadłam:) jednak maści, czopki nie dają takiego efektu a są bardziej reklamowane od sztyftu.Wczoraj nawet pierwszy raz karmilam na siedząco! jaka radość heh, czuję teraz szew bo hemoroidy je odsłoniły,ale jest ok:) -
Dzięki za słowa otuchy. N7e czuję się staro i dlatego zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko. Gdybym czuła się staro to nie mielibyśmy Bartka i tyle. Tylko mnie zastanawia dlaczego ludzie są tacy beznadziejni.
Żania powodzenia na rozprawie, oby było po twojej myśli!
Wy tu o butelkach a my nawet nie mamy żadnej. Bartuś tylko na kp.
Dzisiaj go ważyłam i waży 5kg. Kawał chłopa już z niego.dora8201 lubi tę wiadomość
-
A my dziś ważymy 4940g Poza tym moje dziecko jest dziś mega marudne - wczoraj aniołek to dzisiaj żebym nie posikała się ze szczęścia mam odwrotność Ale zasnął właśnie na brzuszku obok mnie, kot się w niego wtulił i śpi już 10 minut!!! Poza tym mój syn zrobił sobie dzisiaj malinkę... Tak ciamkał przedramię, że wyciamkał A jutro mamy lekarza, ciekawe co sobie pomyśli no
Żania gratuluję wygranej sprawy
Co do wózków - ja mam Riko Brano, ogólnie jestem zadowolona tylko hamulec mnie wnerwia bo żeby go zwolnić zawsze się namęczę. Jakiś nieporęczny, poza tym jest OK.
Jutro mój synuś ma 6 tygodni, ale ten czas leci. I wizytę z usg bioderek
No i zgłupiałam - chyba wczoraj dostałam miesiączkę. Nie wiem czy to możliwe tak szybko no ale nie karmię piersią, plamić po porodzie przestała już ponad tydzień temu a od wczoraj bóle miesiączkowe i krwawienie. Skąpe bo skąpe ale jest 31 sierpnia mam ginekologa, ciekawe co powie na to. W ogóle to możliwe tak szybko? Cholerka, mąz mi wraca 2 września i nie mam już zamiaru pościć dłużej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 17:27
-
Zania gratulacje!!!
Tasha, ja mam butelki, bo teściowa mi przywiozła, sama też nie kupowałam
nie jem od dzisiaj nabiału, czuję się jak na odwyku we wszytskim prawie jest mleko
Livia, ale szybko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 17:34
-
livia30 wrote:Avent Natural
Ja juz mam 4 małe butelki i 3 duże
a smoczki juz zmieniałas na te 1m+ czy dalej ten z 1 dzurka stosujesz?
bo juz sama nie wiem mój mały tak łyka to powietrze moze powinnam cos zmienic. tez mam te same butle zle popatrzyłam przedtem...