Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny widze ze duzo dziewczyn juz o drugim mysli:) super im mniejsza roznica wieku miedzy szkrabami tym lepiej:) bede mocno trzymac kciuki za wasze starania:) My o Liliane staralismy sie troche ponad dwa lata ciekawa jestem ile zajmie nam czekanie na drugie malenstwo bo ten czas staran byl dla mnie bardzo ciezki, nerwowy z duza nuta niepewnosci i pytaniami czemu tak dlugo, a co jesli nie mozemy miec dzieci, czemu u nas niema kiedy tak bardzo chcemy a inni maja maluchy a ich nie chca.. A skoro mowa o drugim to moj M.ciagle mowi jakies podteksty, pierwsza ciaze wykrakal ze to juz i popoludniu byl pozytyw. Ciekawa jestem co on tam sobie mysli bo on raczej skryty jest.
-
Postanowione! Lecimy na wspólne wakacje. M dał się przekonać. Namówiliśmy jeszcze znajomych z dziećmi, więc będzie wesoło. Oby sie wszystko udało.
Monita gratuluje synkowi Teraz się zacznie penetracja szafek. Ja juz kupuje zabezpieczenia
Tasha to ja powinnam Ci zazdrościć. U nas najlepsza zabawa to chodzenie na czworaka po terakocie w korytarzu lub wstawanie przy stoliku (tym niższym) lub pod stołem i przy krzesłach.
Co do myślenia o drugim to myślę jakby tu nie zrobić. Na pierwsze dziecko łatwiej jest się zdecydować bo nie wiesz co Cię czeka. Z kolejnym poczekam z trzy lata...
Mam pytanko czy mrozicie obiadki które same robicie swoim maluchom? Teraz jak mały jest przeziębiony i zęby ida bardzo słabo je i sporo mi tego zostaje.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8d3e6fa4f02.jpg
Na poprawe humoru Ten obrazek to jak moje zdjęcie sprzed kilku tygodni. Ale to już było...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 09:57
radiszka, Konwalia, mon!ta^, tasha lubią tę wiadomość
-
Hej Wam W sobote Lilianka zaczęła raczkować na całego Akurat u babci zaczeła tak fajnie pomalutku, a jak wróciyśmy do domku to się rozkręciła Dzisiaj zaczęła sobie radzić z raczkowaniem po śliskich panelach i kafelkach I staje już na nogi jak ją na kolanach trzymam. Dzisiaj już próbowała stanąć przy stoliku w salonie, ale niestety muszę ją stamtąd odsuwać, gdyż pod stolikiem mamy małą półeczkę i jakby chciała wstać to główką uderzy o kant stołu. Zębów dalej ani widu, ani słychu. W czwartek kończymy 8 mcy i raczej do tego czasu nic jej w buźce nie wyskoczy. Pewnie jej wyjdą około 9mca tak jak najstarszej córci
Mężaty próbuje mnie namówić na kolejnego malucha. Jest u nas w mieście problem z żłobkami i stwierdził, że jeśli Lilka do żadnego się nie dostanie to on już się postara o czwarte. On chce mnie chyba zamęczyć...
Miłego dnia Wam życzę
Jak tak czytam o Waszych szkrabach, to jakbym czytała o Lileczce. Ona też zabawką trochę się pobawi i szybko się nudzi. Najfajniejszy jest właśnie aspirator do nosa, jakaś tubka, moja torebka i interesują ją też jej buciki. A jak dam jakieś bezpieczne naczynie z kuchni to jest uradowana najbardziej. Ostatnio zaczęła szufladę dolną odsuwać
Dziewczyny chciałabym zakupić nosidełko. Wiem, że temat ten był już poruszany na forum, ale ciężko mi go znaleźć. Zastanawiam się nad firmą Tula. Czy któraś poleca szczególnie jakiś egzemplarz?
-
Konwalia mój Małż ma ciągle nadzieje, że będzie chłopak Problem w tym, że ja już nie chcę mieć więcej dzieci. Tym bardziej, że przy Lilce miałam drugie cc i przy czwartej ciąży to już by było ryzyko. Ciesze się, że mam trzy córeczki i to zdrowe, więc nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba. No może oprócz nowego auta, bo to by nam się przydało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:01
-
Konwalia wrote:Pay super, że udało się namówić męża na wspólny urlop. Ja też mrożę jedzonko dla Lilci.
Jak tak czytam o Waszych szkrabach, to jakbym czytała o Lileczce. Ona też zabawką trochę się pobawi i szybko się nudzi. Najfajniejszy jest właśnie aspirator do nosa, jakaś tubka, moja torebka i interesują ją też jej buciki. A jak dam jakieś bezpieczne naczynie z kuchni to jest uradowana najbardziej. Ostatnio zaczęła szufladę dolną odsuwać
Dziewczyny chciałabym zakupić nosidełko. Wiem, że temat ten był już poruszany na forum, ale ciężko mi go znaleźć. Zastanawiam się nad firmą Tula. Czy któraś poleca szczególnie jakiś egzemplarz?
Ja mam nosidełko TULA i jestem bardzo zadowolonaKonwalia lubi tę wiadomość
-
heja
Pay też mroże i to na 4 porcje w woreczkach co do mleka
Konwalia ja mam takie http://allegro.pl/tula-nosidelko-ergonomiczne-gratis-kurier-0zl-i6041314132.html tylko bez żadnych rysunków. Szare
Pay a gdzie jedziecie na wycieczkę?
My do Hiszpanii Costa Brava a dokładniej to Alicante Ale we własnym zakresie tzn samolot, mieszkanko, samochód wszystko sami i tez ze znajomymi ale oni bez dziecka.
Kamyk a Ty też chcesz kolejne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:47
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami