Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Szymon zaczął mówić.
co prawda Be ale i tak jestem dumna. Wiem ze to nie Mama ani Tata, za to śmiesznie to wygląda jak cały dzień powtarza be be jak coś bierze w rączki.
Monita my podobnie, sami sobie organizujemy. I w końcu do Malagi lecimy (Costa del Sol). A też myślałam o Alicante tylko M chciał do Malagi a mi szczerze było obojętnie aby tylko jakieś wakacje były. I zastanawiam się co z ciuchów zabrać Monkowi bo w kwietniu lecimy. -
mon!ta^ wrote:I powiem wam że nie drogo tak wychodzi 1600 za 2 tyg z przelotem w 2 strony, apartament i samochód
polecamy jak wyjezdzacie że znajomymi
Monita to jakoś mega tanio. Nam same loty wyszły 1200 za naszą trójkę. I coś koło 1000 za mieszkanie.
A bierzecie swój fotelik samochodowy czy wypożyczacie z samochodem? -
heej
Pay dobrze, że Szymonkowi nic się nie stało! Wy planujecie wakacje, my też planowaliśmy, ale teraz już nie wiemy czy chcemy jechać z małym Wojtkiem
jeszcze się zastanawiamy
może lepiej rok poczekać.
Nasza spacerówka była beznadziejna i postanowiłam, że kupimy inną, mąż się zgodził pod warunkiem, że sprzedam nasz 3 w 1... bo dużo miejsca zajmował, a za bardzo praktyczny nie był... i sprzedałam w tydzieńoglądałam różne spacerówki i w końcu się zdecydowałam na Joie jak wiele z Was
jest ok, większa od naszej poprzedniej, i super się składa, wygodniej ją brać do auta. Wojtusiowi też się podoba w nowym wózku
Kurcze znowu dopadł nas kaszel, suchy, duszący, najczęściej po wypiciu mleka. Ostatnio gdzieś miesiąc temu przeszedł po tygodniu... teraz trzeci dzień się zmagamy, nie wiem co może być przyczyną, innych objawów na szczęście brak... więc nie wiem czy to przez ząbki, czy przeziębienie jakieś, czy alergia, czy może jakieś pasożyty ehh
Miłego dnia dziewczyny -
No cicho tu i pusto. To ja coś napiszę!
Dziecie moje ma gluta. Jedna noc wyjęta z życia, ale chyba już jest lepiej. Walczymy inhalacja, maścią majerankowa, aromactivem, wodą morską i nose fridą. Czy coś jeszcze można zadziałać, żeby dziecko mniej się w nocy męczyło?
Aktualnie u Lilci super fun jest gdy stoi na nóżkach. Ta pozycja jej się bardzo podoba. Lubi też tancowac poruszając kolanami i pupka.
Jestem bardzo zadowolona z nosidełka tuli. Jeszcze tylko muszę się nauczyć sama zakładać Lilke do noszenia na plecach.