Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie lipcóweczki 2015!
Beta z 17.11.14 37,5
Beta z 19.11.14 179,9
Wg.BBF termin porodu 30.09.2015
Teraz tylko wizyta u pani gienkolog 5.12 i zobaczymy... mam nadzieję usłyszeć moje kochane serduszko!Sabela, Helen, Lena87, Zgredek, Nona, Ivettka, Daisy lubią tę wiadomość
-
zania1313 wrote:Witam wszystkie lipcóweczki 2015!
Beta z 17.11.14 37,5
Beta z 19.11.14 179,9
Teraz tylko wizyta u pani gienkolog 5.12 i zobaczymy... mam nadzieję usłyszeć moje kochane serduszko!hej - chyba temin masz na 28.07 - przynajmniej tak wnioskuje z zielonego paska na twoim wykresie
-
nick nieaktualnyKochane Ja już jestem po wizycie, Moja mała kropeczka pojawiła się wiem że to tylko pęcherzyk ale ile radochy przy tym było
Poprosiłam o zdjęciewkleję Wam później ..
Zapytałam mężnego czy pójdzie ze Mną zobaczyć czybije 2.12 a On, że jeśli zdąży to owszem
Glucophage mam brać do 13 tygodnia, Luteinę jak na razie też do 13 ..
Z racji tego, że poroniłam mam brać przez cały okres ciąży zastrzyki, które muszę sama sobie aplikować do brzucha
Powiedziała, że zrobi wszystko aby te dzieciątko się utrzymało
Kolejna wizyta u Niej 10.12 ..
Edit.
Endomterium 26 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:04
Zgredek, Helen, dora8201, Nona, Tysia85, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzania1313 wrote:Witam wszystkie lipcóweczki 2015!
Beta z 17.11.14 37,5
Beta z 19.11.14 179,9
Teraz tylko wizyta u pani gienkolog 5.12 i zobaczymy... mam nadzieję usłyszeć moje kochane serduszko!
Witam i Gratuluję -
nick nieaktualny
-
Lena super a jaki zastrzyk bierzesz?
-
Lena87 wrote:Kochane Ja już jestem po wizycie, Moja mała kropeczka pojawiła się wiem że to tylko pęcherzyk ale ile radochy przy tym było
Poprosiłam o zdjęciewkleję Wam później ..
Zapytałam mężnego czy pójdzie ze Mną zobaczyć czybije 2.12 a On, że jeśli zdąży to owszem
Glucophage mam brać do 13 tygodnia, Luteinę jak na razie też do 13 ..
Z racji tego, że poroniłam mam brać przez cały okres ciąży zastrzyki, które muszę sama sobie aplikować do brzucha
Powiedziała, że zrobi wszystko aby te dzieciątko się utrzymało
Kolejna wizyta u Niej 10.12 ..
Edit.
Endomterium 26 mm
Cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku -
nick nieaktualnyMarliOne wrote:Lena super a jaki zastrzyk bierzesz?
Fraxiparine 0,3 koszt po upuście 10 zł 10 zastrzyków a bez ponad 60 zł .
Rozrzedza krew aby zakrzepy się nie porobiły i aby nie doszło do poronienia ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:20
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Fraxiparine 0,3 koszt po upuście 10 zł 10 zastrzyków a bez ponad 60 zł .
Rozrzedza krew aby zakrzepy się nie porobiły i aby nie doszło do poronienia .. -
-
Piękna kropeczka:) też biorę glucophage i lekarz kazał brać na razie mimo, że w ulotce piszą, żeby odstawić. No ale widzę, że nie ja jedyna. Mój lekarz stwierdził, że na tym zaszliśmy w ciąże, więc nie będziemy na razie odstawiać
Helen... trzymam ogromniaste kciukasy ! najważniejsza jest nadzieja!!Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zania, super
witam i gratuluję!
Kurcze, dziewczynki, pomału lipiec nam się kończy, napewno jeszcze sporo mamusiek w późniejszym czasie do nas dołączy, ale i już niedługo powstanie wątek Sierpniówek
Co do włosów to u mnie nie zauważyłam wypadania, ale za to okropnie mi sie przetluszczajązawsze mylam głowę co trzy dni a teraz na następny dzień juz mnie skóra swędzi
-
ale piszeecie laski:) ciezko nadrobić
ja swoje włosy mam tak grube ze nic im chyba nie zaszkodzi. Nie wypadaja mimo comiesiecznego nakladania blondu:P.
Tfu tfuuu odpukać!!