Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen wrote:u mnie jest źle, bardzo źle. Chyba za szybko się cieszyłam. Dostałam wieczorem silnym bóli, długo leżałam w łóżku i próbowałam się zrelaksować aby przeszło. W końcu aż mąż wrócił z piłki pojechaliśmy do szpitala.
Zrobili betę i usg.
Beta niższa, kontrolna jutro popołudniu.
Pęcherzyka ciążowego brak, jest tylko ciałko żółte.
Boje się że tracę moją fasolkę.
Dzisiaj już nic nie boli.
Trzymajcie proszę kciuki i módlcie się aby wszystko było dobrze...Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helen trzymam za Was kciuki. Odpoczywaj, nie forsuj się i myśl pozytywnie. Przynajmniej spróbuj. Bo wiem, że w takich chwilach ciężkich trudno o to. Believe dziękuję, muszę się trochę uspokoić bo tylko to może mnie uratować. Trzymam kciuki za Twoją wizytę, daj znać jak już będziesz po.
Lena87, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helen trzymam mocno kciuki! pęcherzyka jeszcze nie widać bo za wcześnie jest. mi lekarz powiedział, że pęcherzyk widać dopiero w 4w6d i becie powyżej 1500 i faktycznie jak miałam usg wcześniej to nie było nic widać a potem zrobił dokładnie w 4w6d i było widać piękny pęcherzyk. a beta dużo spadła? mogła wyjść niższa bo chyba w innym labolatorium robiłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:29
Helen lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:ja tez wg kalendarza bellybestfriend zaczynam dziś 6 tydzień
nie wiem czemu suwaczek pokazuje inaczej dziwne
Dlatego, ze suwaczek zakłada owu 14 czy tam 15dc. Oklam go co do OM to zacznie pokazywać dobrze.
Helen, martwi mnie ten spadek bety, pęcherzyka może nie być widać, ale to hcg...miałaś jakieś plamienje? TRZYMAM MOCNO KCIUKI!
Nona lubi tę wiadomość
-
Hejen trzymam kciuki! Pecherzyka jeszcze nie widac! Lez lez i jeszcze raz lez!!!!! Dupka sobie zwieksz sama skoro Ci nic nie powiedzieli. Widocznie to za malo. Oh oby beta popoludniu byla ok!
No wlasnie Helen, pecherzyk widac przy becie powyzej 1000. Ile masz? Jaki spadek? Jak robilas gdzie ondziej oba wyniki to moze byc roznica, dlatego zawsze robi sie w tym samym lab.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:37
Lena87, Helen lubią tę wiadomość
-
mufinka wrote:Helen trzymam mocno kciuki! pęcherzyka jeszcze nie widać bo za wcześnie jest. mi lekarz powiedział, że pęcherzyk widać dopiero w 4w6d i becie powyżej 1500 i faktycznie jak miałam usg wcześniej to nie było nic widać a potem zrobił dokładnie w 4w6d i było widać piękny pęcherzyk. a beta dużo spadła? mogła wyjść niższa bo chyba w innym labolatorium robiłaś?
w pierwszym robiłam w poniedziałek i było 546,4 po 10ej
wtorek w nocy pobrali mi o 23.30 i było 460,1 w szpitalu.
to w sumie jak na Twoje wyliczenia jest za wcześnie na takie opinie, co usłyszałam.
A którego dnia ciąży robiłaś usg ze nic nie było widać?
tylko ze u mnie jest trochę krwi w macicy nie wiele, ale jest, stąd pewnie ich podejrzenia.
Trochę mnie pocieszyłaś, jakaś iskierka się pojawiła -
JagodaP wrote:Dlatego, ze suwaczek zakłada owu 14 czy tam 15dc. Oklam go co do OM to zacznie pokazywać dobrze.
Helen, martwi mnie ten spadek bety, pęcherzyka może nie być widać, ale to hcg...miałaś jakieś plamienje? TRZYMAM MOCNO KCIUKI!
Nie miałam żadnego plamienia,dzisiaj też póki co nie mam, w srodku było wczoraj trochę krwi ale bardzo nie wiele, tak 1cm.
-
Daisy wrote:Hejen trzymam kciuki! Pecherzyka jeszcze nie widac! Lez lez i jeszcze raz lez!!!!! Dupka sobie zwieksz sama skoro Ci nic nie powiedzieli. Widocznie to za malo. Oh oby beta popoludniu byla ok!
No wlasnie Helen, pecherzyk widac przy becie powyzej 1000. Ile masz? Jaki spadek? Jak robilas gdzie ondziej oba wyniki to moze byc roznica, dlatego zawsze robi sie w tym samym lab.
robiłam w różnych i teraz mam powtórzyć w szpitalu, jutro.