Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena, śliczna kropeczka
I zazdraszczam zdjęcia, bo mi ginka nie chciała dac fotki, ani nawet nie pozwoliła uwiecznic tego telefonem (a tak chcialam żeby mój małż mógł zobaczyć Groszka)
stwierdziła że zdjęcia daje dopiero jak widac wyksztalcony płód.
-
Lena87 wrote:Fraxiparine 0,3 koszt po upuście 10 zł 10 zastrzyków a bez ponad 60 zł .
Rozrzedza krew aby zakrzepy się nie porobiły i aby nie doszło do poronienia ..
moja znajoma też je brała. była po 2 poronieniach i dopiero gdy dali jej te zastrzyki donosiła do konca
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:ale piszeecie laski:) ciezko nadrobić
ja swoje włosy mam tak grube ze nic im chyba nie zaszkodzi. Nie wypadaja mimo comiesiecznego nakladania blondu:P.
Tfu tfuuu odpukać!!
a rozjasniasz czy farbujesz?
-
Niby to jest loreal casting... ale chyba z rozjasniaczem..
-
Marteczka91 wrote:Niby to jest loreal casting... ale chyba z rozjasniaczem..
-
Hej, ja też po wizycie. Mój Kazik ma 0,785 cm
i bijące serduszko. Widziałam, ale nie słyszałam. Zwiększył mi dupka do 3 razy dziennie i zlecił kolejny zestaw badań.
Jak wstawić tu zdjęcie?pepitka, Sabela, usia89, Daisy, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Helen ten spadek bety nie może być miarodajny..Nie wolno porównywać wyników badań wykonanych w dwóch różnych laboratoriach gdyż używane są inne metody oznaczeń,inne analizatory i odczynniki(stąd różnice w normach w poszczególnych laboratoriach). Poczekaj na jutrzejszy wynik i dopiero oceń dynamikę bety.3mam kciuki. Bedzie dobrze!
Nona lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Hej, ja też po wizycie. Mój Kazik ma 0,785 cm
i bijące serduszko. Widziałam, ale nie słyszałam. Zwiększył mi dupka do 3 razy dziennie i zlecił kolejny zestaw badań.
Jak wstawić tu zdjęcie?to juz kawał Kazika z niego
ze zdjęciem nie pomogę, bo nigdy nie wstawialam, ale niezastapione kobietki napewno Ci podpowiedza
-
pepitka wrote:Lena, śliczna kropeczka
I zazdraszczam zdjęcia, bo mi ginka nie chciała dac fotki, ani nawet nie pozwoliła uwiecznic tego telefonem (a tak chcialam żeby mój małż mógł zobaczyć Groszka)
właśnie nie rozumiem nie raz tych lekarzy, bo co im szkodzi? a gdzie jest tak napisane, że daje się jak dopiero płód widać. Ja już się ciesze nawet jak oglądam sobie małą kropeczkę( pęcherzyk) na zdjęciu.
Zresztą mój lekarz sam dał mi i powiedział "pierwsze zdjęcie dziecka"
yhhh ci lekarze i ich fanaberie. Chodzisz prywatnie czy na NFZ?
Co do włosów to wypadały mi bardzo już wcześniej, a teraz się przetłuszczają bardziej, ale zmieniłam szampon i to może jego wina. Muszę spróbować tym starym umyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:36
pepitka lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Hej, ja też po wizycie. Mój Kazik ma 0,785 cm
Jak wstawić tu zdjęcie?
gratki)
wrzucasz tu na strone:
http://pl.tinypic.com/
to ci generuje odpowiedni kod który potem wklejasz na forum
-
Aneta210 wrote:właśnie nie rozumiem nie raz tych lekarzy, bo co im szkodzi? a gdzie jest tak napisane, że daje się jak dopiero płód widać. Ja już się ciesze nawet jak oglądam sobie małą kropeczkę( pęcherzyk) na zdjęciu.
Zresztą mój lekarz sam dał mi i powiedział "pierwsze zdjęcie dziecka"
yhhh ci lekarze i ich fanaberie. Chodzisz prywatnie czy na NFZ?
Co do włosów to wypadały mi bardzo już wcześniej, a teraz się przetłuszczają bardziej, ale zmieniłam szampon i to może jego wina. Muszę spróbować tym starym umyć. -
Pewnie Pepitka to nie powody do zmiany lekarza. Myślę, że ona faktycznie podchodzi do tego bardziej rzeczowo. A może po prostu ma takie "widzi mi się".
Przeżyjesz bez tego zdjęcia, a ważne, żeby dobrze ciąże prowadziła
Chyba, że bardzo byś chciała, zawsze można iść podejrzeć dzidzie prywatniepepitka lubi tę wiadomość
-
Aneta210 wrote:Pewnie Pepitka to nie powody do zmiany lekarza. Myślę, że ona faktycznie podchodzi do tego bardziej rzeczowo. A może po prostu ma takie "widzi mi się".
Przeżyjesz bez tego zdjęcia, a ważne, żeby dobrze ciąże prowadziła
Chyba, że bardzo byś chciała, zawsze można iść podejrzeć dzidzie prywatnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 17:02
Nona lubi tę wiadomość
-
pepitka wrote:Lena, śliczna kropeczka
Mój gin powiedział dokładnie tak samo , że jeszcze za mało widać i nie dostałam zdjęcia
Dziewczyny, ja dziś cierpiąca i chora. Zwolnienie od internisty do poniedziałku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 17:42
-
nick nieaktualny
-
zania1313 wrote:Witam wszystkie lipcóweczki 2015!
Beta z 17.11.14 37,5
Beta z 19.11.14 179,9
Wg.BBF termin porodu 30.09.2015
Teraz tylko wizyta u pani gienkolog 5.12 i zobaczymy... mam nadzieję usłyszeć moje kochane serduszko!
Podejrzewam, że jakaś pomyłka zaszła z tą datąale witaj u nas i rośnijcie zdrowo!
Cuuuuuudowna kropeczka
Ja po wizycie. Nie jestem za bardzo zadowolona. Byłam u mojej gin, do której chodzę od dawna i chciałam, żeby to ona prowadziła ciążę. Dodam, że chodzę na NFZ. Pani dr mnie zbadała, powiedziała, że jest ciąża na pewno, według niej kończę dzisiaj 6ty tydzień, czyli tak samo jak obliczyło mi tutaj. Zleciła badania (ale nie wszystkie) - morfologia, mocz, cukier we krwi i jeszcze ze 2, ale się nie mogę odczytać, a nie pamiętam. Zapisała mnie na następną wizytę 1.12 i dopiero wtedy dostanę skierowanie na następne badania w tym toksoplazmozę, na której mi zależało. Ale najbardziej zdziwiło mnie to, że jak zapytałam o USG, to okazało się, że pierwsze refundowane robią dopiero w 20 tygodniu...na pewno do tego czasu nie wytrzymam. Zastanawiam się poważnie nad pójściem prywatnie do innego lekarza...
-
nick nieaktualny