Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chciałam zmieniać lekarza, bo to tego chodzę od ok. 2 lat i jestem zadowolona, ufam mu i zawsze odpowiada wyczerpująco na wszystkie pytania.
Myślałam o powiedzeniu pracodawcy, żeby zmienił mi warunki pracy, ale u mnie jest to nierealne. Praca przed komputerem do 4 godzin? Żart. Dostosowanie warunków pracy do ciąży? Gdzie tam... Nie mogłabym robić niczego innego niż pracować 8h przed kompem, gdzie siedze w takim ala holu, gdzie jest może 15C i mam tylko ciepłą dmuchawę (zero kaloryfera i pewnie od tego opryszczka) i co chwilę ktoś wchodzi i wychodzi.
Nie wiem, może porozmawiam w poniedziałek z lekarzem szczerze i zagram w otwarte karty. U mnie niestety minus jest taki, że jak mam iść na zwolnienie to już do końca ciąży, bo będą musieli szybko zatrudnić kogoś na zastępstwo i nie ma opcji, że za miesiąc wrócę, bo miejsca dla mnie będzie, a pracy jest dużo i każdy dzień beze mnie jest trudny do ogarnięcia. Nie chcę wszystkim rozwalać pracy... -
nick nieaktualnyHelen trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku ..
a mi tak strasznie brzuch dał dzisiaj w kość aż mnie plecy bolały .. strasznie się boję
nie wytrzymam chyba do następnej wizyty
kahaśka sliczny maluchWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:20
Helen lubi tę wiadomość
-
kochane dopisywałam ale nie wie czy wszystko bo cięzko nadrobić cały dzień
tymczasem mi ZIMNO!!! wygasł piec - mieszkam u teściów.
No i co? coś się popsuło i jutro będą naprawiać...
hahaha jutro rano wstaje zlodowaciała.
spie dziś w szlafroku i skarpetachZgredek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny