Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta210 wrote:wypróbuj tą herbatkę z imbiru o której kiedyś pisałam i wczoraj dziewczyny też pisały
mnie postawiła na nogi
ja robiłam z przepisu z belly 
https://bellybestfriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pytania-ogolne-ciaza/mam-katar-kaszel-i-bol-gardla-w-ciazy-jakie-sa-domowe-skuteczne-sposoby-na-przeziebienie-w-ciazy,13.html
i smaruj się maścią rozgrzewającą w okolicach zatok, przede wszystkim stopy na noc i skarpety zakładaj
tak dzięki, też piję herbatę z imbirem/cytryną/miodem/malinami na zmianę
tylko się już niecierpliwię, bo to trwa kilka dni i jakby bez poprawy..
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, zmieniając temat:
Czy Wy czytanie jakieś poradniki o ciąży, macierzyństwie, możecie coś polecić? Czy planujcie je czytać?
Ewentualnie ciekawe strony internetowe z przydatnymi informacjami możecie polecić?
To moja pierwsza ciąża, więc jestem zainteresowana wiedzą w temacie
jestem ciekawa jak to u Was wygląda?
Z mojej strony - od kilku dni przeglądam "Księgę Ciąży" W.M Sears (wydana w tym roku w PL), ale napisana jest przez lekarzy z USA, więc nie wiem czy wszystkie informacje będą pomocne dla kobiet w Polsce.
Jest tu jednak dużo informacji dot. diety w ciąży, jej wpływu na rozwój dziecka po porodzie (ciekawe dane), aktywności fizycznej w ciąży. Jest też oczywiście przebieg ciąży tydzień po tygodniu. Napisana fajnym językiem, przemawiającym do mamy i nie przesadnie naukowym. Jeszcze nie wiem czy polecam, za mało przeczytałam, ale na razie przyjemnie się czyta.
Aneta210, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRównież zastanawiałam się nad tymi wszystkimi książkami

ale tak jak Aneta chciała bym poczekać do zobaczenia
a później na Mikołaja sprawić sobie taki oto prezent 
Daisy, czyli na pampers.pl również są ciekawe informacje ?
Aneta210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:W ktorym dc mialas owulacje? Bo ja sobie kalendarz ustawilam wg owulki, bo wg OM jestesm sporo dalej, a nie mam owu w 14 dniu

w 15dc przy cyklach 31 dni
z usg wychodzi że dzidziuś pokrywa się z OMWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:28
-
nick nieaktualny