Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta210 wrote:wypróbuj tą herbatkę z imbiru o której kiedyś pisałam i wczoraj dziewczyny też pisały
mnie postawiła na nogi
ja robiłam z przepisu z belly
https://bellybestfriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pytania-ogolne-ciaza/mam-katar-kaszel-i-bol-gardla-w-ciazy-jakie-sa-domowe-skuteczne-sposoby-na-przeziebienie-w-ciazy,13.html
i smaruj się maścią rozgrzewającą w okolicach zatok, przede wszystkim stopy na noc i skarpety zakładaj
tak dzięki, też piję herbatę z imbirem/cytryną/miodem/malinami na zmianętylko się już niecierpliwię, bo to trwa kilka dni i jakby bez poprawy..
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, zmieniając temat:
Czy Wy czytanie jakieś poradniki o ciąży, macierzyństwie, możecie coś polecić? Czy planujcie je czytać?
Ewentualnie ciekawe strony internetowe z przydatnymi informacjami możecie polecić?
To moja pierwsza ciąża, więc jestem zainteresowana wiedzą w temaciejestem ciekawa jak to u Was wygląda?
Z mojej strony - od kilku dni przeglądam "Księgę Ciąży" W.M Sears (wydana w tym roku w PL), ale napisana jest przez lekarzy z USA, więc nie wiem czy wszystkie informacje będą pomocne dla kobiet w Polsce.
Jest tu jednak dużo informacji dot. diety w ciąży, jej wpływu na rozwój dziecka po porodzie (ciekawe dane), aktywności fizycznej w ciąży. Jest też oczywiście przebieg ciąży tydzień po tygodniu. Napisana fajnym językiem, przemawiającym do mamy i nie przesadnie naukowym. Jeszcze nie wiem czy polecam, za mało przeczytałam, ale na razie przyjemnie się czyta.
Aneta210, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRównież zastanawiałam się nad tymi wszystkimi książkami
ale tak jak Aneta chciała bym poczekać do zobaczeniaa później na Mikołaja sprawić sobie taki oto prezent
Daisy, czyli na pampers.pl również są ciekawe informacje ?Aneta210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:W ktorym dc mialas owulacje? Bo ja sobie kalendarz ustawilam wg owulki, bo wg OM jestesm sporo dalej, a nie mam owu w 14 dniu
w 15dc przy cyklach 31 dni
z usg wychodzi że dzidziuś pokrywa się z OMWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:28
-
nick nieaktualny