Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana wrote:Ale się rozpisałyście dziewczyny
Ja właśnie jadę po wynik bety, mam takie mdłości że szok. Czy Wy też macie jadłowstręt?
Livia, ja też preferuję colesmecta jest okropna...
Lena normalnie z synkiem na wizytę i jużna pewno znajdziesz mu zajęcie na tą chwilę badań
Ja też jakoś specjalnie nie mam apetytu..Wczoraj zjadłam małą kolację, to mi potem niedobrze było
Aneta - od razu mi raźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajnie jak będę mieszkała kiedyś w domu to też będę mieć psy:) wiadomo, że takie małe pieski trzyma się w środku, ale na siusiu wystarczy je wypuścić na podwórko
Miałam psa w mieszkaniu, jak byłam nastolatką i pamiętam, że nie zawsze się chciało z tym psem wyjść, żeby mógł pospacerować sporo, a wyjścia nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:21
-
nick nieaktualnyAneta, ale pieski nie zostają
4 są już sprzedanechętni sami się znaleźli, a jedną muszę na dłużej zostawić żeby Majka mi nie zwariowała
Wychodzę z Majką na dwór jak poprosipłotu nie mam aby mogła sobie swobodnie latać
Mieszkam na I piętrzemamy osobne wejścia do domku
Juwelko ja nie potrafię dłużej spać !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:25
-
mała2930 wrote:witam sie z rana Chilla gratuluje
Nona ja na gardło kupowałam pastylki do ssania dla ciężarnych i karmiących piersią
a słyszałyście o tym że w ciąży nie powinno się pić soku malinowego podobno wywołuje skurcze?
Ja jestem przeziębiona, leżę w łóżku już kilka dni (ból gardła i katar), bez gorączki na szczęście.
Lekarz zalecił mi:
- na katar - wodę morską w aerozolu,
- na gardło - płukanie wodą z solą, szałwią, syrop z cebuli (pokrojoną cebulę zasypuje się 2 łyżkami cukru, po kilku godz. puszczony syrop pije się 2-3 razy dziennie), oczywiście czosnek (do kanapki, pieczenia itd.), nawilżanie powietrza (np. wieszamy pranie w pokoju, w którym śpimy lub wieszamy mokry ręcznik na kaloryfer).
I oczywiście leżenie w łóżku, odpoczynek.
Sok z malin nie jest szkodliwy, nie zaleca się soku z liści malin (na wywołanie porodu kobiety w ostatnich dniach ciąży piją wyciąg z liści malin, który podobno ma przyspieszyć skurcze porodowe).
niestety i tak się martwię, bo to przeziębienie twa już tydzień i może negatywnie wpłynąć na rozwój MaluchaNona lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Aneta, ale pieski nie zostają
4 są już sprzedanechętni sami się znaleźli, a jedną muszę na dłużej zostawić żeby Majka mi nie zwariowała
no ale mamusia zostaje tak?ja marzę o Labradorze lub Goldenie:) to podobno takie rodzinne psy
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena, ale cudne szczeniaczki
Dziewczyny, mam pytanie. Kompletnie zielona jestem w tym temacie więc polegam na Was;)
Czym się różni usg genetyczne od badania prenatalnego?
W sensie czy badanie prenatalne to to samo +coś więcej niż genetyczne czy to całkiem dwa inne badania? -
Justars wrote:Ja jestem przeziębiona, leżę w łóżku już kilka dni (ból gardła i katar), bez gorączki na szczęście.
Lekarz zalecił mi:
- na katar - wodę morską w aerozolu,
- na gardło - płukanie wodą z solą, szałwią, syrop z cebuli (pokrojoną cebulę zasypuje się 2 łyżkami cukru, po kilku godz. puszczony syrop pije się 2-3 razy dziennie), oczywiście czosnek (do kanapki, pieczenia itd.), nawilżanie powietrza (np. wieszamy pranie w pokoju, w którym śpimy lub wieszamy mokry ręcznik na kaloryfer).
I oczywiście leżenie w łóżku, odpoczynek.
Sok z malin nie jest szkodliwy, nie zaleca się soku z liści malin (na wywołanie porodu kobiety w ostatnich dniach ciąży piją wyciąg z liści malin, który podobno ma przyspieszyć skurcze porodowe).
niestety i tak się martwię, bo to przeziębienie twa już tydzień i może negatywnie wpłynąć na rozwój Malucha
wypróbuj tą herbatkę z imbiru o której kiedyś pisałam i wczoraj dziewczyny też pisałymnie postawiła na nogi
ja robiłam z przepisu z belly
https://bellybestfriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pytania-ogolne-ciaza/mam-katar-kaszel-i-bol-gardla-w-ciazy-jakie-sa-domowe-skuteczne-sposoby-na-przeziebienie-w-ciazy,13.html
i smaruj się maścią rozgrzewającą w okolicach zatok, przede wszystkim stopy na noc i skarpety zakładajWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:32