Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia85 wrote:Lenko, ja pisałam wyżej o swoim doświadczeniach, nie wiem jak Twój synek, ale może na te 15 minut zainteresuje się kolorowanką/książeczką/bajką na tablecie/telefonie a może nawet i grą w telefonie - w końcu to jest wyjątkowa sytuacja...
Nie rozumiem tylko tego oburzenia, że takie małe dziecko chcę zabrać
Takie zdanie może mieć tylko ktoś, kto jeszcze nie ma dzieci i nie jest "uwiązany"
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Nona nie zostawię jakiejś obcej babie mojego dziecka. To nie wioska, gdzie wszyscy się znają, tylko ogromne miasto. Tu nie można nikomu ufać
Poza tym mam taką naturę, że najzwyczajniej w świecie krępuję się prosić obcych o pomoc, więc to też "rozwiązuje" u mnie sprawę....
Trzymam kciuki, żeby synek grzecznie siedział( i oczywiście, zżeby z ciążą było wszystko superi chętnie wysłucham relacji, jak Wam poszło
Lenka87, Lena87, Aneta210 lubią tę wiadomość
-
Lenka, jedz normalnie do gina i sie nie stresuj. Podejrzewam ze na pewno gin ma jakas kotare, przedsionek, cokolwiek. Przeciez nie siadziesz z rozwalona cipka na wprost drzwi, bo tam kazdy moze przeciez wejsc. Mysle, ze mozesz byc spokojna, wez mu ze 3 kartki, kredki i tyle. Nie ma siac paniki, bez potzreby sie w ogole tym denerwujesz. Ja Cię doskonale rozumiem, nie masz z kim zostawic dziecka i tyle. Lekarz rowniez na pewno to zrozumie
Nie wiem czy to do mnie bylo z tym pytaniem czy nie masz chodzic do lekarzaJuz w pierwszym moim poscie na ten temat pisalam Ci, zebys zabrala Synka ze soba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 10:34
Lenka87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:On jest bardzo grzeczny. Jak go poproszę, żeby siedział i malował, to tak będzie
Nie rozumiem tylko tego oburzenia, że takie małe dziecko chcę zabrać
Takie zdanie może mieć tylko ktoś, kto jeszcze nie ma dzieci i nie jest "uwiązany"
Lenka87, Lena87, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kusiczka wrote:Lenka87- to normalna sprawa, nic się nie przejmuj. lekarz zrozumie
jak będzie w porządku to zrozumie
Lenka87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Nie ma co się martwić na zapas Lenka
Boże ! Mój pies chce Mnie zabić bąkamiDaisy lubi tę wiadomość
-
madziulek wrote:Mój mąż ma ze mną ostatnio podobne przeboje hihi
Temu się śmieję żeby Lenka na psa nie zwalałaLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka87 wrote:Płacę i wymagam
Zawsze mogę dać zarobić innemu
Sam powinien też pomyśleć i poprosić np pielęgniarkę o to żeby chwilkę przypilnowała małego. Uważam, że nie powinno być problemu -
gigsa wrote:W sumie racja
Sam powinien też pomyśleć i poprosić np pielęgniarkę o to żeby chwilkę przypilnowała małego. Uważam, że nie powinno być problemu -
Ale się rozpisałyście dziewczyny
Ja właśnie jadę po wynik bety, mam takie mdłości że szok. Czy Wy też macie jadłowstręt?
Livia, ja też preferuję colesmecta jest okropna...
Lena normalnie z synkiem na wizytę i jużna pewno znajdziesz mu zajęcie na tą chwilę badań
Lenka87 lubi tę wiadomość
Julia07.2015