Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie chcę zapeszać, ale dziś zjadłam śniadanie w łóżku (bułkę z masłem hehe i herbatką ciepłą popiłam), poleżałam jeszcze z dobre pół godziny i nie mam póki co mdłości. Może to jest jakiś sposób
Lena87, Lenka87 lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona ja nie wiem kiedy miałam ovu bo jestem po Visanne. Prawdopodobnie (ja tak obstawiam) na podstawie mocnych dwóch krech + bety, że ovu miałam 20.10 czyli krótko po odstawienieu tabletek i jesli tak jest to jestem w 6tyg i 4 dniu także tydzień więcej niż na suwaczku od ostatniej miesiączki. Nawet jeśli miałam ovu 28.10 to jestem w późniejszej ciązy niż na suwaczku... ehhh... zobaczymy.....
-
Ja chodzę prywatnie, bo jakoś chciałam uniknąć tej łaski wielkiej jaką nas raczą z NFZtu
Aczkolwiek przyjął mnie dwa razy w szpitalu na monitoring z funduszu. Wiem, że kasy pójdzie sporo, ale co poradzić... kiedy roniłam poprzednią ciążę na zapis bym musiała czekać 3 tyg. w miejscowej przychodni, a w takiej małej miejscowości nie chciałabym mówić dlaczego zależy mi na pilnej wizycie, bo zaraz cała wieś by trąbiła, bo recepcjonistka zna rodzinę męża. Ja pochodzę z dużego miasta i przyzwyczaiłam się do prywatności, dlatego wybór taki a nie inny. Do swojego ginka dojeżdżam 15km, a przy okazji jest położnikiem w najbliższym szpitalu. Na NFZ przyjmuje raz w miesiącu, a kolejki, że szok. A tak to raz w tygodniu przyjmuje prywatnie i w zasadzie z tygodnia na tydzień można się zapisać lub wcisnąć w kolejkę jak pilno
Lena87, Lenka87 lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
ja dziś też się wyjątkowo dobrze czuje, aż się przelękłam
Ja byłam na usg w 6t0d i nie było widać zarodka. Z tym, że owulacja też była dość późno bo 19-20 dc dopiero więc się nie łamię i czekam na 1 grudnia.
Wtedy rozwieje swoje wątpliwości i będę cieszyć się pełną parą
I na 3 usg wezmę mojego męża;)
Co do terminów wizyt to faktycznie nie ma sensuMożemy je dodawać np w podpisie( nie pamiętam która z was tak miała ostatnio) i sądzę, że to dość dobry pomysł
Miłego dzionkaLena87 lubi tę wiadomość
-
madziulek wrote:Tak naprawdę, to jesteś pacjentką i możesz przychodzić kiedy chcesz
Myslę,że będzie już widać
Idę prywatnie, więc raczej nie powinien nic się odzywać, że wzięłam ze sobą 3-letnie dziecko
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ILE LAT MA SYN? cHCESZ ŻEBY WIDZIAL JAK OBCY FACET WKŁĄDA CI SONDĘ W TYŁEK?
czy jets opcja zeby widział sam ekran?Uroki mieszkania z dala od rodziny i znajomych
-
nick nieaktualnyChilla całkowicie Cię rozumiem ja mam niecałe 10 km do Gin .chodzę na NFZ;)
Posiada Ona dwa USG jedno starsze drugie nowocześniejsze
I mam świadomość że nikogo ze znajomych nie spotkam
Serduszko idę zobaczyć prywatnie bo do 10 grudnia nie wytrzymała bym