Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:A kto poda coś na przeziębienie / gardło?
idzie zima i ja już czuję gardło.
Ja płuczę solą-fuj. Już dziś płukałam. Co jeszcze w ciąży na gardło? Piję siemię lniane.Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:A kto poda coś na przeziębienie / gardło?
idzie zima i ja już czuję gardło.
Ja płuczę solą-fuj. Już dziś płukałam. Co jeszcze w ciąży na gardło? Piję siemię lniane.
tamtum verde można
Nona lubi tę wiadomość
-
witam się z rana i od razu mam pytanie
jak sie robi takie czerwone serduszko? brakuje mi tu w ogóle emotionek
miałam dziś okropny sen, tak się w nim zdnerwowałam, ze aż się obudziłam bo mnie brzuch rozbolał, wrr, nie chce takich snów. na szczęście szybko się uspokoiłam i przeszło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Mufinko < 3 tylko bez spacji
Chilla, Gratulujęzapewne jest to coś pięknego ..
Jeśli chodzi o przeziębienie to syrop Prenalen przeznaczony dla kobiet w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:32
Nona, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:o dzięki, czas wrócić do imbiru. Dbajcie o siebie dziewczyny. Idzie zima
Kilka dni przed zobaczeniem dwóch kresek zakupiłam sobie cieplusi płaszczyk
Więc będzie jak znalazł
Teraz jeszcze tylko kozakiznacie może jakieś stronki z fajnymi bucikami ?
Bo w sklepach niestety szału nie ma, a jak coś pojawi się ciekawego to cena z kosmosu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:36
-
Sana witaj
miło Cię widzieć już tutaj
a nie tylko na ovu
jeszcze ja się wtrącę do tematu podtrzymywania ciąż. będąc w pierwszej ciąży w 8tc wylądowałam w szpitalu z mocnymi plamieniami. usłyszałam wtedy pierwszy raz serduszko i dowiedziałam się, że łożysko się odkleja. zostawili mnie w szpitali na prawie tydzień i faszerowali progesteronem i witaminami,bo miałam anemię. oczywiście zaznaczyli, że może się nie udać....
córcia urodziła się później w 38tc. za niecałe dwa tygodnie kończy 6 lat. jest zdolna,potrafi liczyć, pisać, trochę czytać. bardzo dużo i ładnie maluje, ale jednak urodziła się z wadą serca (Przejściowy kanał przedsionkowo-komorowy), kardiolog powiedział, że tu nie ma reguły- dzieci chore rodzą się również z niepodtrzymywanych i prawidłowych ciąż. nie można szukać na siłę zbieżności z chorobami czy wadami z problemami w I trymestrze.
dziś Mała jest w pełni zdrowa, ma idealne wyniki badań, rozwija się prawidłowo. (a jest zaledwie rok po operacji).co lepsze- zawsze byłą okazem zdrowia i nie miała objawów chorobowych- nigdy!
nie pisze tego, żeby kogoś wystraszyć- próbuję powiedzieć, że nie ma ścisłych powiązań z podtrzymywaniem ciąży a zdrowiem dziecka.
dziewczyny- nie wolno się zamartwiać i bać. dbajcie o siebie, wszystko będzie na pewno dobrzeLena87, Aneta210, pepitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie z rana Chilla gratuluje
Nona ja na gardło kupowałam pastylki do ssania dla ciężarnych i karmiących piersią
a słyszałyście o tym że w ciąży nie powinno się pić soku malinowego podobno wywołuje skurcze?Nona, Ivettka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nie jestem w stanie Was nadrobić
Wszystkim nowym mamusiom serdecznie gratuluję
Czekam na relacje z wczorajszych wizyt
Ja dzisiaj mam dzień nic nie robieniaLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny