Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myske ze te bole to kolejny etap zafaslkowania
Jutro zaczynamy 6tc!
tzn bedzie 5t0d
a wizyta w poniedzialek...po porannej poniedzialkowej becie i wynikach krwi juz bede wiedziala co tam sie dzieje
jesli beta bedzie powyzej 1000 to mam nadzieje ujrzec tam cos ciekawego tzn pecherzyk
W pon bylo 334 wiec po tygodniu powinno byc duuuzo wiecej.
-
kochane szukam i szukam kto dzis chciał być dopisany i ni chu... nie widzę
-
Proszę jeszcze wypowiedzcie się w temacie wizyt, czy chcecie aby kasować te wizyty które już były czy nie?
teraz jest spoko ale za 2 miesiące będzie lista na pół kilometra
-
Marteczka ja już kilka razy pisalam o zmianę
Wizytę mam 28.11. a nie 19.11.
Termin porodu też jak na razie zmieniony na 20 lipca.
Ja bym kasowala te wizyty co już były i zostawiała tylko najbliższe i tak w kółkoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:36
-
Livia przepraszam cięzko mi nadrobić po całym dniu a w pracy tylko na telefonie działam:)
zmieniłam już. -
nick nieaktualny
-
Proszę bardzo gotowe:)
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:HELENNN!!!:*:*:* KOCHANA!! przecudownie! tak bardzo się cieszę!
nie poddałaś się! twoja miłość do małej fasolki zwyciężyła!!!, wychodowałam duże welonki to i fasolą się dobrze zaopiekuje
jakieś głupoty mi przychodzą do głowy, ale to z radościSabela, Lena87, Sana lubią tę wiadomość
-
Sana witam Cie!
Ja na rozowym staram sie juz nie udzielac, trzyma mnie tam juz niestety bardzo malo kolezanekOczywiscie wszystkim kibicuje jednakowo
Ciebie tam podgladalam namietnie i tak bardzo Ci gratuluje Fasoleczki! ♡♡♡Lena87, Sana lubią tę wiadomość