X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal udzielam się na dwóch wątkach ;) są tam dziewczyny w większości już zafasolkowane ;) bądź rozpakowane ;)

Tutaj jest mi się ciężko zadomowić ;)

livia30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim, w końcu nadrobiłam dzisiejsze wpisy :D

Helen bardzo się cieszę że jest dobrze :*

Poczytałam trochę o tym podtrzymywaniu co pisałyście ( to ja sama jestem tym przypadkiem bo biorę duphaston) to moje zdanie jest takie że co ma być to będzie ..

Chociaż nie powiem czasem mam obawę czy wszystko będzie ok ale wierzę w to że co ma być to będzie i będzie dobrze chociaż niektóre wypowiedzi gdzieś w podświadomości dały mi do myślenia :)

Po pierwszym poronieniu robiłam z mężem badania genetyczne żeby właśnie wykluczyć fakt że coś tu jest źle i że jednak mamy szanse na zdrowego dzidziusia i w to wierzę :) i u mnie w poprzednich wypadkach było tak że od początku beta wychodziła za niska do tyg ciąży i nawet duphoston za 3 razem nie pomógł a teraz wyszła od początku dobra więc tym żyje że musi być ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:37

Lena87, Helen, mała2930 lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka no cos Ty czemu ciezko? Pomoge Ci ;) To nasz dom na wiele najblizszych miesiecy, kazda z nas musi sie tu rozgoscic.

Na rozowym sledze poczynania dziewczyn, staraczek, sama przeciez nalezalam do nich jeszcze chwile temu i bylo mi bardzo milo gdy jakas zaciazona zagladala :) Jednak wydaje mi sie ze tam sie troche pozmienialo..juz pare msc temu. Inna atmosfera.

Lena87, Nona lubią tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy bo nie byłaś w naszym temacie - tam od dawna już jest wiele dziewczyn w dwupaku i zawsze jest miło i serdecznie. Teraz to już w ogóle chyba same zaciążone bo listopad okazał się szalony :D

Lena87, Helen lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, Livka ma rację atmosfera tam jest naprawdę fajna ;)

Wiem, że tutaj zadomowimy na dłuższy czas, ale początki zawsze są trudne ;)

livia30 lubi tę wiadomość

• juwelka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 21:43

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juwelka ja ostatnio mam takie sny, że ja piernicze :D a mąż daleko i wraca dopiero 18 grudnia ;-)

Dobranoc ;-)

Lena87 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

• usia89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    juwelka ja ostatnio mam takie sny, że ja piernicze :D a mąż daleko i wraca dopiero 18 grudnia ;-)

Dobranoc ;-)

ja tez mam dziwne sny :P nawet jak 3d :p i m.in erotyczne :D masakra :P

Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka91 wrote:
    Proszę jeszcze wypowiedzcie się w temacie wizyt, czy chcecie aby kasować te wizyty które już były czy nie?:) teraz jest spoko ale za 2 miesiące będzie lista na pół kilometra :P
    A czy muszą być zapisane te nasze wizyty? bo w zasadzie nasza administratorka się wykonczy jak będzie ciągle coś dopisywala. Chyba lepiej żeby były tylko daty porodow ;)

Helen lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • ChillaTeqilla Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki, jestem po wizycie i była mega radość :) Mój groszek ma 2mm i bijące serducho :D Fotę wrzucę jutro, bo dziś padam już ze zmęczenia. Choć na fotce mało widać, ale co tam, może coś dostrzeżecie ;)

pepitka, Nona, Daisy, Tysia85, Helen, Lena87, mała2930, MarliOne, Justars, usia89 lubią tę wiadomość

28.V '15 - godz. 20:15
    <3 <3 <3 Natalia <3 <3 <3
    c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki :)

Helen, super, wiedziałam że będzie wszystko dobrze, teraz juz musi być bez stresów, nie wolno ci sie denerwować ;)

Belive, Opowiadaj jak wizyta :)

Chilla, gratuluję ujrzenia serduszka :) czekamy na fotke ;)

Wpadłam przywitać się szybko z samego rana, bo później nie będę za bardzo miala czasu.
    Miłego dnia mamuśki!!! :)

Helen, Daisy lubią tę wiadomość

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    coś nie mogę dzisiaj dospać, chyba już się denerwuje dzisiejszą wizytą.
    Daisy ja też mam 7- letnią córkę, ale ona panicznie boi się mieć rodzeństwo i jak tylko wspomnę czy chce braciszka albo siostrzyczke to zaczyna okropnie krzyczeć, nie wiem co robić.
    Czy są w śród lipcóweczek mamusie z Poznania?
    pozdrawiam cieplutko

3i49p07wevcalt60.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Daisy kochana dziękuję :* :) uwielbiam Twój podpis :)

Livia to Twoje wiruski tak zadziałały :D

tinka teraz na pewno wszystko będzie dobrze :)

Chilla, gratuluję <3 zobaczyć serduszko swojego dziecka to musi być coś pięknego :)

Dziewczyny, wybaczcie że drugi raz pytam, ale chyba przeoczyłam wpis - czy mamy swoją grupę na facebooku?

Trochę się boję, dostałam biegunki, a czytałam że to trochę niebezpieczne w ciąży. Czy mogę wziąć stoperan czy nie bardzo? W dodatku katar się zaczyna :/
    Zemdlił mnie dziś smak cynamonu, który do tej pory był jednym z moich ulubionych smaków :) maleńki objaw ciąży :)

Dobrego dnia :)

Daisy lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Helen Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Sana pocztaj na ulotkach czy dany lek można brać w ciąży? lub poczytaj o ziołach, które on zawiera, bo pewnie nie każde można używać. A może węgiel jest zdrowy?

feegu6l.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana ja mam biegunkę od dobrego tygodnia - takie uroki. Można Smectę pić, ja preferuję colę ;-)

Verona moja 11 letnia córka tez nie chce słuchać o rodzeństwie ale jestesmy już po kilku rozmowach z nią i jest lepiej ale cieszyć się nie cieszy. Jest szansa, że zmieni się to po porodzie bo okazuje pewne symptomy, że może być dobrze ;-)

Miłego dnia Dziewczynki

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka91 wrote:
    kochane szukam i szukam kto dzis chciał być dopisany i ni chu... nie widzę:P

ja chciałam na 3 grudnia i 20 grudnia (usg genetyczne) :)

Daisy jakbym mojego synka słyszała. z tym, że on o bratu marzy, już planuje które zabawki mu odda i które maskotki. a jeśli będzie dziewczynka to zgodzi się nawet kawałek pokoju na różowo pomalować, bo pewnie tak będzie chciała haha

Lena87, Daisy lubią tę wiadomość

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 13:33

• Helen Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    A czy muszą być zapisane te nasze wizyty? bo w zasadzie nasza administratorka się wykonczy jak będzie ciągle coś dopisywala. Chyba lepiej żeby były tylko daty porodow ;)
    Popieram :)

feegu6l.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:

Dziewczyny, wybaczcie że drugi raz pytam, ale chyba przeoczyłam wpis - czy mamy swoją grupę na facebooku?

nie mamy

Helen lubi tę wiadomość

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ