Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wszystkim, w końcu nadrobiłam dzisiejsze wpisy
Helen bardzo się cieszę że jest dobrze :*
Poczytałam trochę o tym podtrzymywaniu co pisałyście ( to ja sama jestem tym przypadkiem bo biorę duphaston) to moje zdanie jest takie że co ma być to będzie ..
Chociaż nie powiem czasem mam obawę czy wszystko będzie ok ale wierzę w to że co ma być to będzie i będzie dobrze chociaż niektóre wypowiedzi gdzieś w podświadomości dały mi do myślenia
Po pierwszym poronieniu robiłam z mężem badania genetyczne żeby właśnie wykluczyć fakt że coś tu jest źle i że jednak mamy szanse na zdrowego dzidziusia i w to wierzęi u mnie w poprzednich wypadkach było tak że od początku beta wychodziła za niska do tyg ciąży i nawet duphoston za 3 razem nie pomógł a teraz wyszła od początku dobra więc tym żyje że musi być ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:37
Lena87, Helen, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Lenka no cos Ty czemu ciezko? Pomoge Ci
To nasz dom na wiele najblizszych miesiecy, kazda z nas musi sie tu rozgoscic.
Na rozowym sledze poczynania dziewczyn, staraczek, sama przeciez nalezalam do nich jeszcze chwile temu i bylo mi bardzo milo gdy jakas zaciazona zagladalaJednak wydaje mi sie ze tam sie troche pozmienialo..juz pare msc temu. Inna atmosfera.
Lena87, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:Proszę jeszcze wypowiedzcie się w temacie wizyt, czy chcecie aby kasować te wizyty które już były czy nie?
teraz jest spoko ale za 2 miesiące będzie lista na pół kilometra
Helen lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki, jestem po wizycie i była mega radość
Mój groszek ma 2mm i bijące serducho
Fotę wrzucę jutro, bo dziś padam już ze zmęczenia. Choć na fotce mało widać, ale co tam, może coś dostrzeżecie
pepitka, Nona, Daisy, Tysia85, Helen, Lena87, mała2930, MarliOne, Justars, usia89 lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Dzień dobry laseczki
Helen, super, wiedziałam że będzie wszystko dobrze, teraz juz musi być bez stresów, nie wolno ci sie denerwować
Belive, Opowiadaj jak wizyta
Chilla, gratuluję ujrzenia serduszkaczekamy na fotke
Wpadłam przywitać się szybko z samego rana, bo później nie będę za bardzo miala czasu.
Miłego dnia mamuśki!!!Helen, Daisy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
coś nie mogę dzisiaj dospać, chyba już się denerwuje dzisiejszą wizytą.
Daisy ja też mam 7- letnią córkę, ale ona panicznie boi się mieć rodzeństwo i jak tylko wspomnę czy chce braciszka albo siostrzyczke to zaczyna okropnie krzyczeć, nie wiem co robić.
Czy są w śród lipcóweczek mamusie z Poznania?
pozdrawiam cieplutko -
Dzień dobry
Daisy kochana dziękuję :*uwielbiam Twój podpis
Livia to Twoje wiruski tak zadziałały
tinka teraz na pewno wszystko będzie dobrze
Chilla, gratulujęzobaczyć serduszko swojego dziecka to musi być coś pięknego
Dziewczyny, wybaczcie że drugi raz pytam, ale chyba przeoczyłam wpis - czy mamy swoją grupę na facebooku?
Trochę się boję, dostałam biegunki, a czytałam że to trochę niebezpieczne w ciąży. Czy mogę wziąć stoperan czy nie bardzo? W dodatku katar się zaczyna
Zemdlił mnie dziś smak cynamonu, który do tej pory był jednym z moich ulubionych smakówmaleńki objaw ciąży
Dobrego dniaDaisy lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Sana ja mam biegunkę od dobrego tygodnia - takie uroki. Można Smectę pić, ja preferuję colę
Verona moja 11 letnia córka tez nie chce słuchać o rodzeństwie ale jestesmy już po kilku rozmowach z nią i jest lepiej ale cieszyć się nie cieszy. Jest szansa, że zmieni się to po porodzie bo okazuje pewne symptomy, że może być dobrze
Miłego dnia Dziewczynki
-
Marteczka91 wrote:kochane szukam i szukam kto dzis chciał być dopisany i ni chu... nie widzę
ja chciałam na 3 grudnia i 20 grudnia (usg genetyczne)
Daisy jakbym mojego synka słyszała. z tym, że on o bratu marzy, już planuje które zabawki mu odda i które maskotki. a jeśli będzie dziewczynka to zgodzi się nawet kawałek pokoju na różowo pomalować, bo pewnie tak będzie chciała haha
Lena87, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny