Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dziecko niepełnosprawne można również urodzić nie mając podtrzymywanej ciąży od owulacji.
Aneta, a ja uważam, że powinno się poruszać różne tematy, również te niekoniecznie przyjemne - pozwala to zgłębić wiedzę i bardziej siebie nawzajem poznać - w końcu niewykluczone że spędzimy tu razem kilka dobrych miesięcy. A przez ten czas nie możemy sobie tylko słodzić
Chyba skoczę jutro do Rossmmana, bo kusicie tymi legginsamiLena87, Nona lubią tę wiadomość
-
już jestem, ale jesteście niecierpliwe.
10 minut temu dopiero weszłam do domku.
Niestety jesteście na mnie skazane
beta 1000:d
Zgredek, Sabela, Lena87, Daisy, pepitka, joka789, Lenka87, kahaśka, gigsa, Marteczka91, Tysia85, Sana, Nona, Justars, believe lubią tę wiadomość
-
Tysia... Nie raz poruszałyśmy trudne tematy np poronień i sama swoim opowiadałam.
Aczkolwiek moim zdaniem nie wszystkie tematy trzeba poruszać, ale jak tam chcecieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:31
Lena87 lubi tę wiadomość
-
mufinka wrote:Sana witaj!
Helen aaaa super!!!! no widzisz!
Jutro idę na wizytę na NFZ, niech mnie zbada itd. przy szpitalu, bo mialam delikatne krwawienie ale tylko ze śluzem, takie ciut. Położna twierdzi, że nie powinnam się obawiać, bo na początku zdarzają się takie rzeczy, ale zawsze lepiej to skonsultować z ginem.
Zanim zobaczyłam wynik to usiadłam, az nie wierzyłam własnym oczom, aż mi łezka popłynęła, a jednak będę MAMĄLena87 lubi tę wiadomość
-
Chodziło mi tylko o to że nie ma dowodów złego wpływu brania luteiny na zdrowie dziecka więc po co wyciągać takie wnioski zasiewając przy tym strach...
Poza tym nie sądzę że ciężarnej dobrze robią zle emocje. Jak byśmy sobie tylko słodziły na pewno by nam nie zaszkodziło. A ja lubię słodzić
Przepraszam za błędy. Pisze na telefonieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:38
Lena87, pepitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tysia85 wrote:Dziewczyny, dziecko niepełnosprawne można również urodzić nie mając podtrzymywanej ciąży od owulacji.
Aneta, a ja uważam, że powinno się poruszać różne tematy, również te niekoniecznie przyjemne - pozwala to zgłębić wiedzę i bardziej siebie nawzajem poznać - w końcu niewykluczone że spędzimy tu razem kilka dobrych miesięcy. A przez ten czas nie możemy sobie tylko słodzić
Chyba skoczę jutro do Rossmmana, bo kusicie tymi legginsamiZgredek, Lena87, Aneta210 lubią tę wiadomość
-
Helen no i wspaniale! Teraz odetchnij!!!
Lena, nieee, cora jeszcze nie wie. Mysle ze zabierzemy ja na jakies usg, jak juz bedzie po brzuchu gin jezdzicChcialabym jej powiedziec, ale troche sie obawiam, troche nie wiem jak, troche za wczesnie moim zdaniem bo przeciez dzieci nie maja az takiego poczucia czasu. Ona w lipcu miala urodziny, a w sierpniu pytala juz kiedy nastepne..to samo ze swietami
Niekiedy doprowadza mnie do szalu
KIEDY BEDZIE MIKOLAJ? To pytanie pojawia sie u nas od stycznia co roku srednio co 3 dni. Nie zartuje.
Takze jeski zbyt wczesnie powiem jej o ciazy, wiem na co sie pisze wtedy niestety
Ona tak marzy o braciszku/siostrzyczce (kiedys miala cisnienie na braciszka, od ok. 2 msc mowi ze chce tylko siostrzyczke), ze kaze zabierac swoje zabawki i ciuchy na strych i mowi ze to dla siostrzyczki. Ona bedzie ja wozic w wozku dla lalek, a jak sie urodzi to dzidzia bedzie spac u niej w pokoju, zebym ja mogla spac spokojnie, a ona bedzie wstawac w nocy do niej i spiewac jej kolysanki, zmieniac pieluchy i podawac butelke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:46
Lena87, Helen, Nona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Helen no i wspaniale! Teraz odetchnij!!!
Lena, nieee, cora jeszcze nie wie. Mysle ze zabierzemy ja na jakies usg, jak juz bedzie po brzuchu gin jezdzicChcialabym jej powiedziec, ale troche sie obawiam, troche nie wiem jak, troche za wczesnie moim zdaniem bo przeciez dzieci nie maja az takiego poczucia czasu. Ona w lipcu miala urodziny, a w sierpniu pytala juz kiedy nastepne..to samo ze swietami
Niekiedy doprowadza mnie do szalu
KIEDY BEDZIE MIKOLAJ? To pytanie pojawia sie u nas od stycznia co roku srednio co 3 dni. Nie zartuje.
Takze jeski zbyt wczesnie powiem jej o ciazy, wiem na co sie pisze wtedy niestety
Ona tak marzy o braciszku/siostrzyczce (kiedys miala cisnienie na braciszka, od ok. 2 msc mowi ze chce tylko siostrzyczke), ze kaze zabierac swoje zabawki i ciuchy na strych i mowi ze to dla siostrzyczki. Ona bedzie ja wozic w wozku dla lalek, a jak sie urodzi to dzidzia bedzie spac u niej w pokoju, zebym ja mogla spac spokojnie, a ona bedzie wstawac w nocy do niej i spiewac jej kolysanki, zmieniac pieluchy i podawac butelke.
Super masz córeczkęuśmiech wywołałaś na mojej twarzy
ile ma lat?
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneta, Lena, w lipcu skonczyla 7 lat
Dziekuje Wam bardzo za mile slowa. Fakt jest bardzo kochajaca, opiekuncza dziewczynka. Nawet w opiniach z przedszkola czy szkoly Panie opowiadaja, ze jest bardzo wrazliwa, opiekuncza i taka delikatnaNie wiem po kim, no ale ciesze sie bardzo, ze udaje nam sie tak dobrze 'wspolpracowac'. Pani psycholog twierdzi, ze ona musi wynosic takie wzorce z domu, takze mysle nieskromnie, ze daje rade
Kurde wiecie co poodkurzalam, powiesilam pranie i takie bole mnie wziely, ze juz 2 h mysle czy brac te nospe czy nie.Chyba wezme co? Mam nadzieje ze to nic zlego, leze. Udalo mi sie zjesc 2 krokiety hura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:00
Lena87, Aneta210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:już jestem, ale jesteście niecierpliwe.
10 minut temu dopiero weszłam do domku.
Niestety jesteście na mnie skazane
beta 1000:d
HELENNN!!!:*:*:* KOCHANA!! przecudownie! tak bardzo się cieszę!
nie poddałaś się! twoja miłość do małej fasolki zwyciężyła!!!
Lena87, Helen lubią tę wiadomość