Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja mam termin na 8 lipca
Witam Was wszystkie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:58
Smartunia, ChillaTeqilla, Sabela, kahaśka, Aneta210, gigsa, MarliOne, Daisy, Helen, pepitka, Lena87, Nona, Tysia85, dora8201, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Zgredek wrote:A mi dziewczyny brzuch wywaliło i to ostro... Nie wiem jak długo utrzymam to w tajemnicy przed pracownikami
bo najwczesniej w pracy chciałam powiedzieć po wizycie a na L-4 iść dopiero w styczniu ale zobaczymy bo może nie byc po mojej myśli...
Zgredek lubi tę wiadomość
-
ChillaTeqilla wrote:Sabela, przepis jest prosty, trzeba iść do sklepu
Paluszki są firmy - Frosta. Nie mają żadnych konserwantów, barwników i tych innych dziadostw.
kiedyś kupiłam w Biedronie, a że mnie dziś nosiło i szperałam po lodówce i w zamrażarce hehe, to się natchnęłam na to i sobie to zrobiłam i jest mi teraz błogo i dobrze
Aaaaaa! A ja głupia myślałam, że to cos typu ciasto francuskie itd:D
Morroind Witaj i napisz coś więcej:) -
ChillaTeqilla wrote:Dziewczyny te które robiły już USG, macie podane na której ścianie (tylnej lub przedniej) jest kosmówka z pęcherzykiem ?
-
kahaśka wrote:Ty to chyba szybciej przywitasz swoje maleństwa
kahaśka, Aneta210, Daisy lubią tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Mi też nie, ale kuzynka ma na przedniej ścianie i ma mocne bóle brzucha. To podobno przyczyna.
ChillaTeqilla lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj w porównaniu do ostatnich dni czuje się znakomicie i mam pełno energii i chyba jak wrócę z pracy to zrobię pizzę
ale taką ciążową, podzieloną na 6 części i każda z innymi dodatkami, bo się zdecydować nie mogę
)
+ piwo bezalkoholowe:)
a właśnie pijacie jakieś piwa bezalkoholowe czasem? bo ja mam raz na ruski rok ochotęHelen lubi tę wiadomość
-
Morroind wrote:Dziewczynki ja mam termin na 8 lipca
Witam Was wszystkie :*Witaj
-
Ja ogólnie piwa nie lubię. Pije tylko takie smakowe lub z sokiem i to raz na jakiś czas. A teraz nie mam problemu, bo mnie wcale nie ciągnie
Aneta210 lubi tę wiadomość
-
Aneta ja dzis planuje bo jedziemy do znajomych z litrem finlandii
Ostatnio wypilam jedno ale bylo obrzydliwe, wiec chyba na lecha postawie lub cos innego znanego
A tak to jakos niespecjalnie lubie bez%, w sumie kiedys probowalam, ale niw tak zeby zaraz piciem to nazwacAneta210 lubi tę wiadomość