Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już po wizycie
Lekarz stwierdził bardzo mlodziutka ciąże ale pęcherzyk jest piękny i za dwa tyg na następne usg bo pewnie już będzie cos widać.
dał już skierowania na badania i L-4 bo powiedział ze kobiety w ciąży musze wypoczywać a nie pracować.
A i powiedział też ze mogę plamic po cytologii oraz ze może mnie bolec bardzo brzuch bo mam tylozgiecie macicy ? ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:48
Sabela, gigsa, Zgredek, Nona lubią tę wiadomość
-
Verona ja tez mam tylozgicie i przy pierwszej ciazy faktycznie bardziej mnie bolal brzuch przez rozrastajaca sie macice. Lekarz zalecil lezec duzo na brzuchu do czasu az nie zacznie mi to przeszkadzac. Teraz poki co jest bezbolesnie, ale kto wie moze wszystko przede mna.
-
Aaaale mi dobrze się zrobiło, zjadłam pieczone w piekarniku paluszki ze szpinakiem i mozzarellą, do tego ketchup i teraz mogę się iść legnąć
A nie mogłam się od rana niczym zaspokoić
Daisy, gigsa lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Witam
Dziś byłam u lekarza i ustalił mi termin na 31 lipca, więc chyba dołączę do Waszego grona.....jestem taka szczęśliwa
Teraz tylko dbać o siebie i czekać na ten dzień....
Daisy, Aneta210, Zgredek, ChillaTeqilla, Sabela, gigsa, MarliOne, Lena87, dora8201, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Smartunia:)
ChillaTeqilla wrote:Aaaale mi dobrze się zrobiło, zjadłam pieczone w piekarniku paluszki ze szpinakiem i mozzarellą, do tego ketchup i teraz mogę się iść legnąćA nie mogłam się od rana niczym zaspokoić
Smartunia lubi tę wiadomość
-
Sabela, przepis jest prosty, trzeba iść do sklepu
Paluszki są firmy - Frosta. Nie mają żadnych konserwantów, barwników i tych innych dziadostw.
kiedyś kupiłam w Biedronie, a że mnie dziś nosiło i szperałam po lodówce i w zamrażarce hehe, to się natchnęłam na to i sobie to zrobiłam i jest mi teraz błogo i dobrze
Aneta210 lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Cześć Dziewczyny
Nie odzywałam się kilka dni... bo ciągle tylko śpię
Synek idzie na drzemkę, a ja zamiast w tym czasie coś porobić (obiad, ogarnąć dom itd.) to idę spać razem z nim i czasami wychodzą z tego 3h...
Dziewczyny z 10.07 dziś kończymy 7 tc, od jutra 8 tcpepitka, Lena87 lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d