Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczzyny
sporo czasu mnie nie było i na razie tak będzie. Jest mi mega niedobrze, a tu jeszcze praca.
Wczoraj sobie darowałam i zostałam w domu, ale dzisiaj znowu siedzę w biurze, bo niestety pewną rzecz muszę skończyć do końca roku.
Nie wiem czy wymioty mi się zaczną i co jest gorsze, ale na razie mam tylko straszne mdłości i totalny brak sił.
Nawet nie nadrabiam tego co pisałyście, bo nie dam rady :*
trzymam za wszystkie kciuki:* i witam nowe mamusie:)
W poniedziałek mam wizytę, więc postaram się po niej odezwać. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Tak bardzo się boje, że będzie coś nie tak
-
Nona wrote:Sabela juz 10 tydzien wow. Umawiałaś sie juz na usg genetyczne?
Nie, idę w środę do ginki. A powiedz mi usg genetyczne a prenatalne to to samo?
Bo właśnie o prenatalnym mówiła mi, ze porozmawiamy na następnej wizycie.Nona lubi tę wiadomość
-
Sabela współczuję sytuacji z koleżanką
Ja też dziś zaczęłam 10 tydzień!hurra
Na usg genetyczne umawiałam się 5 listopada i termin mam na 20 grudnia (takie są u niego terminy, dobrze, że zadzwoniłam tak wcześnie)Sabela lubi tę wiadomość
-
Cześć
Kończymy dziś 8 tc, od jutra 9 tc
Ale za to rano się przestraszyłam, bo po porannej toalecie pojawiło mi się plamienie krwiąPojechałam zaraz po 8:00 do mojego gina - zbadał mnie na fotelu i niby wszystko jest ok. Mam odpoczywać i zwiększyć dziś dawkę dupka. Kolejna wizyta planowo za tydzień. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok! <prosi>
Nona lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny
-
Dzien odbry dziewczynki!
Helen co tam slychac? Mam nadzieje ze to milczenie nie oznacza czegos niedobrego! Caly czas o Tobie mysle
Ah no i witam sie w 7 tygodniu!Dzis 6t0d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:13
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ten do którego ja się umówiłam też jest dobry - wszyscy z całego wójewództwa do niego jeżdżą, ja mam do niego 60km! reszta niby robi to badanie ale tak na prawdę nie ma o nim zielonego pojęcia
Jenny dobrze, że wszystko ok!Nona lubi tę wiadomość
-
mała2930 wrote:jak znalazłyscie lekarzy z certyfikatem u siebie w okolicy ja tak patrze po tej liście i zedno nazwisko nie wpadło mi w oko jako znane:(
Ja wpisałam certyfikat fmf +nazwa miejscowości w google a potem porównywałam z tym co na liścieNona lubi tę wiadomość
-
Co do badan prenatalnych to ja wlasnie sledze sobie informacje w klinikach. Zarowno Swissmed i Invicta wykonuja takie badania. Wczoraj rozmawialam z moim ukochanym i najprawdopodobniej zdecydujemy się juz teraz na Swissmed, zeby tam miec prowadzona ciaze, szkole rodzenia i poród. Jeszcze sie zastanawiam, musze tam pojechac, popatrzeć z czym to się je. Rzecz jasna i tu i tu lekarze maja certyfikaty do badan prenatalnych.
-
Witam i ja:) jestem po wizycie u ginki na nfz.
ja kurde nie wiem co z tyki lekarzami jest nie tak, że są albo nie mili albo oschli izdawkowe informacje przekazują.
zrobiła mi badanie na fotelu i mruczy pod nosem, że macica mała, że wcześnie..
potem usg.. i jest pęcherzyk, śłiczny.. najpiękniejszy na świecie. a ona nazywa go "dziurką", żeby się nie nastawiać, że to jeszcze nie ciąża, że może być róznie i w ogole to po co mi zdjęcie usg dziury.
zacisnęłam zęby w duchu powtarzając " skierowania na badania, skierowania na badania".
wyznaczyła mi wizytę na 12 grudnia, żeby wtedy potwierdzić, że już Fasolina będzie.
chciałąbym Wam pokazać fotkę a nie wiem jak:/
-
Flexi wrzuć zdjęcię na tą stronkę http://www.tinypic.pl i podeślij nam link
A co do lekarki to mogłaby być bardziej uprzejma przecież powinna rozumieć, że każda z nas przychodzi wczesnie, bo chce potwierdzić czy to ciążą, sprawdzić czy wszystko w porządku itp. Ehhh zamiast być wyrozumiałą to jeszcze fochy strzela...