Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciocie - przestawiam wam Juniora!
Skubaniec ma 7,9 mm a serducho bije mu 138 uderzeń na minutę! Widziałam i słyszałam - poryczałam się
Jest trzy dni młodszy jakby to wynikało z terminu ostatniej miesiączki ale nadgoniChyba miałam później owulację. Nie ma czym się stresować - wszystko jest w jak najlepszym porządku. Rodzimy 19 lipca
Następna wizyta 19 grudnia z Tatusiem już bo dzień wcześniej wraca a 9 stycznia prenatalne usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:03
Tysia85, Sabela, Sana, mała2930, Daisy, Helen, kahaśka, Smartunia, Nona, Lena87, Linka05, believe, Flexi, hibiskus, pepitka, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Flexi, wielu ginów robi "prenatalne", ale warto znaleźć specjalistę z certyfikatem. Nie polecam badań w 11tygodniu-wiele dziewczyn miało za małe płody i niedokładnie była widoczna kość nosowa i musiały powtarzać w 13tygodniu. Lepiej iść po ukończonym 12 tygodniu.
Nona lubi tę wiadomość
-
livia jeszcze raz gratuluję
Nona wiem, że już wrzucałaś, ale na komórce nie mogłam zapisać linku - możesz jeszcze raz wrzucić link do spisu tych ginekologów którzy robią badanie prenatalne i mają certyfikat? Będę bardzo wdzięczna.livia30 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Daisy wrote:Dzien odbry dziewczynki!
Helen co tam slychac? Mam nadzieje ze to milczenie nie oznacza czegos niedobrego! Caly czas o Tobie mysle
Ah no i witam sie w 7 tygodniu!Dzis 6t0d
Juz jest ok, wzielam sie na siebie i stanelam na nogach.mialam rozmowe z ordynatorem, doradził laparoskopie, choc nie wiem czy to nie z pobudek finansowych.
Dostał ode mnie listę pytań, Nona byłabyś ze mnie dumna, tak go przepytałam.
Ordynator z Koszalina, znajomy moich rodziców poleca chemię, lecz na chemie nie ma badan czy mi nie zaszkodzi w przyszlosci, ech:/. Jutro mam powtórkę bety i usg, wiec sie okaze ktora metoda jest dla mnie lepsza. Choc po operacji szybciej moge sie starac i znowu tu z wami byc, bo wiem ze sie uda. poki co w macicy nic nie widzieli, ale dziwny ten sprzet, za bardzo nic nie bylo widac, bardzo ciemny był. Leże sobie i mysle o was. Zostawiam wszystko w rękach Boga i aby dobrze kierował lekarzami.
Flexi co ty masz za gina, skąd ona sie wzieła? okropna...ciąża to ma być przyjemny proces, widac, jej nigdy nie napyskował, ze sie tam zachowuje, całkowity brak profesjonalizmu. Nie nakrecaj sie, bo jesli w macicy jest pecherzyk z kropeczka, tzn ze dobrze i teraz trezba tylko obserwowac aby dobrze rósł i nawet nie myslec o tym ze moze byc cos nie tak, bo bedzie wszystko dobrze.
Livia gratulacje, pięknie rośnie twoja dzidzialivia30, Nona lubią tę wiadomość
-
Helen, ale jak jestes w szpitalu normalnym to laparo na nfz Ci przysługuje przeciez? Czyli co, czyli juz wszystko wiadomo i czykuja Cię do zabiegu? Bo piszesz ze jutro beta, czyli jest jeszcze jakas nadzieja? Dziwne ze jeszcze na 100% nie potwierdzili pozamacicznej, a juz kaza Ci dupka odstawic..Kochana suzo sił Ci zycze!
-
nick nieaktualny
-
Helen daj spokoj, jeszcze nie wszystko stracone. Gdzie masz szukac wsparcia jak nie tutaj! No to skoro jestes ubezpieczona to wydaje mi sie ze przysluguje Ci laparo z marszu. Na chemię bym się nie decydowała, w ogole co to za sposób, żeby chemię stosować po ciąży pozamacicznej? Nigdy sie nie spotakalam z czyms takim, tzn nie slyszalam. A Wy, dziewczyny?
Wiem ze to slaby moment na pocieszenie, ale poznalam kiedys dziewczyne, ktora normalnie miala @ w terminie i juz zawiedziona, ze sie znowu nie udalo, potem w polowie cyklu nastepnego trafila do szpitala, zle sie czula itp. Zrobili jej badania krwi, okazalo sie, ze jest w ciazy. Niestety na usg jej nic nie wykazalo, wiec szykowali sie juz na zabieg zeby ja oczyscic, bo podejrzewali pozamaciczna. Wypisala sie ze szpitala na wlasne zadanie, kazali jej wrocic za tydzien jak sama nie poroni w domu. Wrocila zalamana za tydzien a tam co!? Prawidlowo rozwijająca się ciąża!
Helen musisz wierzyc do samego konca. Dziwne to usg, ze nic na nim nie widac. A bete kiedy Ci robili ostatanią? Jutro masz dopiero nastepna?
Poza tym na suwaczku masz 5t2d to normalne ze jeszcze nic nie widac, moze owulke mialas pozniej. U mnie 5t3d byl tylko pecherzyk, a skoro w macicy nic nie widac, to widac cos w jajowodzie? Nie mozna na podstawie podejrzen od razu robic laparo..byc moze im tak latwiej niz podtrzymywac ciaze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:15
Nona, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny