Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny
dzis zaczynam 9tydzień
Moja mała jednak chora, nie wymiotowała juz więcej ale kaszle i sie smarka. W nocy spalam jak zając pod miedzą, bo charczala, nie mogła wykrztusic ani przełknąć, wszystko jej zalega. Na szczescie zawsze lekarstwa mam, bo tak to jest z dziećmi, rano nic nie dolega a wieczorem je nagle rozkłada. Grunt zeby szybko wyzdrowiala i mamusi nie zarazila.
Livia, piękny ten twój bobasek
Helen, trzymam za ciebie kciuki, oby cała ta historia skończyła sie najlepiej jak to tylko możliwe :*Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
U mnie dziś startuje 6 tydzień....19.12 wizyta u gina i coraz bardziej się nie mogę doczekać, jak patrzę na te Wasze usg...
Dziś miałam w planach sprzątać mieszkanie, ale coś z sił opadłam...ledwo kuchnię ogarnęłam...ale chyba zaraz ruszę dalej...najchętniej dziś bym chyba przespała cały dzień...Nona lubi tę wiadomość
-
Mufinka dzieki za info!
Gozdzik do lekarza dzisiaj i od razu z beta najlepiej, niski ten progesteron masz, jakie masz normy w lab? Ja mialam 14 i biore 6 tabletek luteiny na dobe i wzroslo mi do 34, potem do 38 i poki co stanelo w miejscu. Zobacze w srode czy uroslo bo mam zrobic kolejne wyniki. Z wizyta u lekarza bym sie nie ociagala. Z beta tez nie. Zrob dzis i potem normalnie w poniedzialek, tylko dopilnuj by bylo to blisko 72 h odstepu czasowego. Tak sprawdzamy bete 48, 72h. Tu na belly masz kalkulator wiec Ci wyliczy ladnie. Takze nie ma potrzeby czekac do jutra. Powodzenia! ♡♡♡
Cati.. dzien moj mija jak zwykle, spiacojak pomysle o wieczornych zakupach, to odczuwam jeszcze wieksza sennosc. Wrocilam z cora ze szkoly i straszny bol czulam kilka razy - daje 90% ze to szyjka. Masakra, leze teraz wiec przeszlo, ale pare razy to az w pol sie zgielam.
Sabunia niezla beta jak na 6tyg od OM
Zachcianek nie mam. Slodyczy nie jem od lat i w ogole mnie nie ciagnie. W sumie do niczego mnie nie ciagnie, od kawy tez mnie nie odrzucilo i nafal pije czarnego davidofa bo jasnego nie ma w sklepie.
Najwieksza moja zmora to ziewanie bo mi peka ta opryszczka na obu wargachWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 14:29
cati lubi tę wiadomość
-
a ja bym coś zjadła ale nie wiem co obiad ugotowałam ale na samą mysl o nim juz mi niedobrze wymyśliłam sobie arbuza tylko skąd go wziąć jak to najblizszego marketu 25 km?
Daisy lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Daisy wrote:
Gozdzik do lekarza dzisiaj i od razu z beta najlepiej, niski ten progesteron masz, jakie masz normy w lab? Ja mialam 14 i biore 6 tabletek luteiny na dobe i wzroslo mi do 34, potem do 38 i poki co stanelo w miejscu. Zobacze w srode czy uroslo bo mam zrobic kolejne wyniki. Z wizyta u lekarza bym sie nie ociagala. Z beta tez nie. Zrob dzis i potem normalnie w poniedzialek, tylko dopilnuj by bylo to blisko 72 h odstepu czasowego. Tak sprawdzamy bete 48, 72h. Tu na belly masz kalkulator wiec Ci wyliczy ladnie. Takze nie ma potrzeby czekac do jutra. Powodzenia! ♡♡♡
Daisy, ale 6 tabletek na dobę luteiny 50mg podjęzykowo? Dziś idę na 18.30 do gin, nie ma zbyt dobrych opinii ale mam nadzieję że recepte wypisze.
Normy w lab dopiero muszę odebrać, bo nie wiem czemu jak sprawdzam w necie, to tam jest sam wynik, bez norm. -
mała2930 wrote:a ja bym coś zjadła ale nie wiem co obiad ugotowałam ale na samą mysl o nim juz mi niedobrze wymyśliłam sobie arbuza tylko skąd go wziąć jak to najblizszego marketu 25 km?
ale tez nie mam jak jechać, chyba trzeba złożyć zamówienie mężowi
tylko kiedy ja sie go doczekam?
mała2930 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:ja jestem na usg umówiona na 22 grudnia. Wyliczyłam sobie że powinno być ok
heh, ja tak samowcześniej idę 17.12 na wizytę, ale mój lekarz nie ma certyfikatu, więc zapisałam się na samo prenatalne, w razie czego z pappa jak będzie potrzeba.