Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Linka napisz jeszcze raz skąd jesteś
przepraszam cie z całego serduszka ale wtedy zniknęłam z forum na kilka dni bo się źle czułam i nie mogę teraz znaleźć tego co mi odpisałaś bo mam dostęp ddo telefonu na razie tylko
Tak chodzę do gina w Bełchatowie(prywatnie ale on pracuje też w szpitalu) ale chyba poszukam w Lodzimam od pewnego czasu klinike prywatna na oku( nie pamiętam nazwy) i muszę podjąć decyzję
Dziś odpoczywam ale niestety jutro pracy
Juwelka może sprzęt mieli dziadowskiale masz mdlosci to dobrze świadcz :**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 13:00
-
gigsa ja tak od strony dzieciowej bo moja córka miała często zaparcia. miałyśmy czopki i wiem,że są też dla dorosłych bo mój mąż mi kiedyś zamiast dziecinnych kupił duże, u nas działa jeszcze kiwi. I nie wiem może jak poczujesz,że Ci się chce to połaź trochę po domu albo poskacz zanim usiądziesz na kibelek? temat jak temat ciążowy:)
gigsa, Daisy lubią tę wiadomość
-
zielona1 wrote:Gigsa, na zaparcia jest dobry blonnik wiec moze kawa inka z blonnikiem?
-
Cati noc Ty mówisz? ;p śliwki suszone zawsze na zaparcia, to jedna z najgłówniejszych metod.
gigsa o jeszcze moja siostra cioteczna często stosuje
Siemię lniane
Siemię lnu to znany od lat, znakomity, naturalny środek o działaniu przeczyszczającym. By pobudzić perystaltykę jelit warto regularnie pić napój zrobiony z ziaren. Lecytyna znajdująca się w nasionach lnu zmniejsza ponadto ciśnienie krwi, stężenie cholesterolu i zapobiega powstawaniu skrzepów. Przepis na miksturę jest prosty. Wystarczy wsypać łyżkę zmielonego siemienia do szklanki z ciepłą wodą i pozostawić na 2-3 godziny. Napój należy wypijać przed snem, a rano organizm oczyści się bez problemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 12:29
cati, gigsa, Nona lubią tę wiadomość
-
Helen, strasznie mi przykro:( trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się udało i żeby wszystko już było jak najlepiej:*
Cati, super lista. Będę na kompie t uzupełnię.
Myślę, że najlepiej będzie jak przez pierwszy tydzień dostęp będzie miała każda a później się ograniczy do kilku dziewczyn.
Gigsa, ja z mojej strony mogę z ręką na sercu polecić colon c. Od dawna mam problemy z zaparciami i już długo stosuje.
Jest dozwolony dla kobiet w ciąży.
W smaku ohyda ale idzie się przyzwyczaićcati, gigsa, Helen lubią tę wiadomość
-
hibiskus wrote:Cati noc Ty mówisz? ;p śliwki suszone zawsze na zaparcia, to jedna z najgłówniejszych metod.
Masz racje porobalo mi sieze kiedys mi mama kazala je jesc , ale juz wiem na co
przepraszam pomerdalo mi sie !!! :* gowniany temat to jeszcze na dodatek pomieszalam xD
hibiskus lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Nie dam rady nadrobić wszystkiego.
Helen trzymaj się Kochana i szbciutko wracaj na fioletową stronę.
Cati a mnie nie ma w ogóle w Twojej tabelce:(
pisałyście cś wcześniej o ubrankach. to ja lubie też serie z F&F. Fajne jakościowo i można na prawdę fajne ciuszki znaleźć.
Helen lubi tę wiadomość
-
cati wrote:No wlasnie sie cos nie pala do wpisywania
GIGSA - nie jedz sliwek !czy to suszonych czy innych
toc to jeszcze bardziej zatwardzenia dostaniesz
jak juz cos to morele !maja duzo blonnika
Zielona - wlasnienie wazne czy chlopiec czy dziewczynka , wazne by bylo zdrowe. To tylko nasze przeczucia co by nie bylo to bedziemy kochac nad zycie
Ja już wpisałam, ale nie wiem czy się zapisało
co do śliwek suszonych to mnie zdziwiłaś teraz
Ja bardzo chciałabym mieć chłopca, mąż też, ale zobaczymy co będzieJak dobrze pójdzie to opcje są 3: ch+d, ch+ch, d+d
cati lubi tę wiadomość
-
gigsa - nie sluchaj mnie
ja jeszcze sie nie obudzilam ...
suszone śliwki (16 g błonnika w 100g)
Uzupelnilo sietylko imie , wiek , miasto masz puste jak nie chcesz nic tam narazie wpisywac postaw X
Flexi - podaj date porodubo nie ma cie na 1 stronie stad tez cie nie ma na tabelce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 12:37
Flexi, gigsa lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
U mnie dziś pierwszy raz po śniadaniu była wizyta w wc i blee....
Helen Strasznie mi przykro, ale wierzę, że wszystko będzie ok i bardzo szybko wrócisz tutaj....:)Czekamy na jakieś wieści od Ciebie
Cati śliczna tabelka...Helen lubi tę wiadomość
-
zielona1 wrote:dziewczyny, a jak tam Wasze piersi , ze tak bezpośrednio zapytam
? Ja czasem musze sie dotknąc by sprawdzic czy jeszcze bolą. Czesto mam wrazenie ze przestały bolec, ale jak sie dotkne to je czuje
mnie przestały boleć w 7 tc i do tej pory nie bolą
Gigsa mi gin na zaparcia polecił wypijać na czczo szklankę ciepłej wody ale ja niestety nie mogę bo zaraz wymiotuję jak wody się na czczo napiję
Helen przykro mi bardzo, cały czas miałam nadzieję. trzymam kxciuki, żebyś szybko znowu się cieszyła dwoma kreseczami
Nona jak cię nic nie boli a plamienia się nie powtarzają to spokojnie
Helen lubi tę wiadomość