Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mufinka - ogolnie nawadnianie organizmu pomaga w zaparciach
Uzupelniajcie tabelke!!
Gigsa - w takim samym wieku jestesmyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 12:55
gigsa lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Mufinka - ogolnie nawadnianie organizmu pomaga w zaparciach
Uzupelniajcie tabelke!!
Gigsa - w takim samym wieku jestesmy
A co to za anonimowe zwierzątka? -
nick nieaktualny
-
Aneta210 wrote:Linka napisz jeszcze raz skąd jesteś
przepraszam cie z całego serduszka ale wtedy zniknęłam z forum na kilka dni bo się źle czułam i nie mogę teraz znaleźć tego co mi odpisałaś bo mam dostęp ddo telefonu na razie tylko
Tak chodzę do gina w Bełchatowie(prywatnie ale on pracuje też w szpitalu) ale chyba poszukam w Lodzimam od pewnego czasu klinike prywatna na oku( nie pamiętam nazwy) i muszę podjąć decyzję
Dziś odpoczywam ale niestety jutro pracy
Juwelka może sprzęt mieli dziadowskiale masz mdlosci to dobrze świadcz :**
Anetko nie szkodziPisałam, że mam 22 km do Bełchatowa a mieszkam pod Radomskiem
Wysłałam Ci też zaproszenie do przyjaciółek
Ja się zastanawiam nad Częstochową ale skłaniam się jednak do porodu w naszym szpitalu w Rsku, pomyślę nad tym jeszcze.Aneta210 lubi tę wiadomość
-
PIĘKNA TA LISTA:)!!!
uzupełniłam się na niej:P
Wpsiujcie kochaniutkie wpisujcie bo to bardzo fajny pomysł
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje piersi stały się baaaaaardzo pełne
już prawie od początku mi się powiększały
mam wrażliwe sutki, raz nawet wieczorem jak chodziłam w samej koszulce to mi się jeden zdarł, był cały czerwony i szczypał. A tak to bolą przy dotyku, ale cały dzień czuję, że są "zmęczone"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie bardzo czyści marchewka - o dziwo, bo przecież marchwiankę podaje się dzieciom przy biegunkach Oo
Ale jak miaam marchewki, które trzeba było już zużyć i przez parę dni jadłam zupę parchewkową i piłam pół litra domowego soku marchewkowego typu kubuś to miałam baaaardzo częstą potrzebęTeraz się wspomagam otrębami, codziennie jem owsiankę i jogurt naturalny z owocami, więc do każego tego dania daję 2-3 łyżki jakichś otrębów i jest ok. Jak 2 dni jadłam jajecznicę zamiast owsianki to od razu ppoczułam nową dolegliwosc ciążową xd
Nona lubi tę wiadomość
-
Mon!ta - juz dodalam
Anonimowe zwierzątka - to kazda z nasze nikt nikogo w znajomych nie ma to jest np. anonimowym tygryskiem
Jak kogos brakuje to pisacmoglam sie merdnac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 14:18
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny