Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cati lista rewelacja, również się dopisałam. Ciekawe jak te nasze przeczucia się sprawdzą
Mnie piersi bolą coraz bardziej i są coraz większe, rano jak się podnoszę to wręcz czuję jak mi cyce opadają
Aneta - ja w pierwszej ciąży miałam rodzić w Łodzi w Medeorze - miałam już załatwiony poród na nfz. Niestety wystąpiły komplikacje i rodziłam w Madurowiczu ( teraz to chyba szpital pirogowa). I Salve też jest prywatną kliniką i też chyba można się "załapać" na poród w ramach nfz. Tak naprawadę to wiele klinik prywatnych realizuje porody na nfz - trzeba podzwonić, popytać... warto, bo można rodzić w świetnych warunkach.
W pierwszej ciąży na zaparcia jadłam morele - śliwki bardzo mnie obrzydzały i mdliły...Aneta210 lubi tę wiadomość
-
Slicznota
Anetka , pewnie duma rozpiera
Tysiano ladnie czujesz ze to chlopak ?
Milo sie patrzy na ta tabelkęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 14:35
Aneta210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:Slicznota
Anetka , pewnie duma rozpiera
Tysiano ladnie czujesz ze to chlopak ?
Milo sie patrzy na ta tabelkę
A żeby było zabawnie, w pierwszej ciąży nie tyle miałam przeczucie, co byłam pewna, że będzie chłopak!! I co?? córa
więc na moje przeczucia za bardzo bym nie liczyła hehe
Wiecie co, rozmawiałam ze swoją szwagierką i ona ma córeczkę z osłabionym napięciem mięśniowym. I pytała się mnie czy przyjmuję nospę - bo jej neurolog powiedziała, że nospa przyjmowana w ciąży ma wpływ na napięcie mięśniowe dzieci...
hmmm muszę moją gin zapytać o to, bo właśnie tak mi się coś wydawało, że z jakiegos powodu nie wszyscy tak chętnie dają nospę. Słyszałyście coś o tym????Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ciągle zerkam na listę kto się wpisał, skąd jest itp
Czy jestem najstarsza? Ja rocznik 83, w 2015 zmieniamy sobie wiek w tabeli o rok?niz wpisywanie wieku na bierząco. Tak mysle
Nona, Kamilka lubią tę wiadomość
-
Mi już 2 ginów powiedziało, że mogę spokojnie brać no spe. Ten ze szpitala mówił, że nawet no spe max można
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:ciągle zerkam na listę kto się wpisał, skąd jest itp
Czy jestem najstarsza? Ja rocznik 83, w 2015 zmieniamy sobie wiek w tabeli o rok?muszę się nacieszyć ten ostatni rok
hibiskus lubi tę wiadomość
-
Właśnie wypiłam pierwszy raz w życiu to mleko z czosnkiem i miodem. Powiem Wam, że strasznie mi smakuje, aż dziwne
hibiskus, Lena87 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:całkiem blisko
Ty tez lew
ostatni dzien lwa , ale jeszcze lew
ale by byl ubaw jak by jeszcze u mnie byly blizniaki xD heheheh
male prawdopodobienstwozwlaszcza ze jak tak patrze na te tabelki z innych miesiecy to srednio jedna dziewczyna na caly miesiac ma blizniaki
gigsa lubi tę wiadomość
-
cati wrote:nom
ostatni dzien lwa , ale jeszcze lew
ale by byl ubaw jak by jeszcze u mnie byly blizniaki xD heheheh
male prawdopodobienstwozwlaszcza ze jak tak patrze na te tabelki z innych miesiecy to srednio jedna dziewczyna na caly miesiac ma blizniaki
ja tak bym chciała żeby jeszcze choć jedna z nas miała bliźniaki
jesli to prawda, że bliźniaki się wcześniej rodzą to możliwe, że moje bliźniaki nie będą spod znaku raczka tylko bliźniaka. To już w ogóle będzie
zobaczymy co gin powie na kolejna wizycie, bo przecież do 12tc moja sytuacja może się zmienić