Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-

a to nasze Serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 14:27
cati, Tysia85, nick nieaktualny, nick nieaktualny, pepitka, gigsa, Smartunia, Daisy, Sabela, nick nieaktualny, Flexi, Linka05, believe, mała2930, Sana, libellula83 lubią tę wiadomość

-
Cati lista rewelacja, również się dopisałam. Ciekawe jak te nasze przeczucia się sprawdzą

Mnie piersi bolą coraz bardziej i są coraz większe, rano jak się podnoszę to wręcz czuję jak mi cyce opadają
Aneta - ja w pierwszej ciąży miałam rodzić w Łodzi w Medeorze - miałam już załatwiony poród na nfz. Niestety wystąpiły komplikacje i rodziłam w Madurowiczu ( teraz to chyba szpital pirogowa). I Salve też jest prywatną kliniką i też chyba można się "załapać" na poród w ramach nfz. Tak naprawadę to wiele klinik prywatnych realizuje porody na nfz - trzeba podzwonić, popytać... warto, bo można rodzić w świetnych warunkach.
W pierwszej ciąży na zaparcia jadłam morele - śliwki bardzo mnie obrzydzały i mdliły...
Aneta210 lubi tę wiadomość
-
Slicznota
Anetka , pewnie duma rozpiera 
Tysia
no ladnie czujesz ze to chlopak ? 
Milo sie patrzy na ta tabelkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 14:35
Aneta210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cati kurde, no mam tak silne przeczucie, że szok!!cati wrote:Slicznota
Anetka , pewnie duma rozpiera 
Tysia
no ladnie czujesz ze to chlopak ? 
Milo sie patrzy na ta tabelkę
A żeby było zabawnie, w pierwszej ciąży nie tyle miałam przeczucie, co byłam pewna, że będzie chłopak!! I co?? córa
więc na moje przeczucia za bardzo bym nie liczyła hehe
Wiecie co, rozmawiałam ze swoją szwagierką i ona ma córeczkę z osłabionym napięciem mięśniowym. I pytała się mnie czy przyjmuję nospę - bo jej neurolog powiedziała, że nospa przyjmowana w ciąży ma wpływ na napięcie mięśniowe dzieci...
hmmm muszę moją gin zapytać o to, bo właśnie tak mi się coś wydawało, że z jakiegos powodu nie wszyscy tak chętnie dają nospę. Słyszałyście coś o tym????
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chica mała Ty masz na imie Basia.... ojjj jak ja lubię to imię!!! Nawet moja córa ma tak na drugie!
Nona, ja też zaglądam, fajnie, że tak się możemy coraz lepiej poznawać
-
nick nieaktualny
-
chyba bardziej chodzi o to w jakim wieku zaszlysmyNona wrote:ciągle zerkam na listę kto się wpisał, skąd jest itp

Czy jestem najstarsza? Ja rocznik 83, w 2015 zmieniamy sobie wiek w tabeli o rok?
niz wpisywanie wieku na bierząco. Tak mysle
nick nieaktualny, Kamilka lubią tę wiadomość
-
Mi już 2 ginów powiedziało, że mogę spokojnie brać no spe. Ten ze szpitala mówił, że nawet no spe max można
-
ja mam urodziny dopiero w sierpniu, więc mi się nie spieszy żeby zamienić 2 na 3Nona wrote:ciągle zerkam na listę kto się wpisał, skąd jest itp

Czy jestem najstarsza? Ja rocznik 83, w 2015 zmieniamy sobie wiek w tabeli o rok?
muszę się nacieszyć ten ostatni rok
hibiskus lubi tę wiadomość
-
Właśnie wypiłam pierwszy raz w życiu to mleko z czosnkiem i miodem. Powiem Wam, że strasznie mi smakuje, aż dziwne
hibiskus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nomgigsa wrote:całkiem blisko
Ty tez lew 
ostatni dzien lwa , ale jeszcze lew
ale by byl ubaw jak by jeszcze u mnie byly blizniaki xD heheheh
male prawdopodobienstwo
zwlaszcza ze jak tak patrze na te tabelki z innych miesiecy to srednio jedna dziewczyna na caly miesiac ma blizniaki
gigsa lubi tę wiadomość
-
ale może się udacati wrote:nom
ostatni dzien lwa , ale jeszcze lew
ale by byl ubaw jak by jeszcze u mnie byly blizniaki xD heheheh
male prawdopodobienstwo
zwlaszcza ze jak tak patrze na te tabelki z innych miesiecy to srednio jedna dziewczyna na caly miesiac ma blizniaki 

ja tak bym chciała żeby jeszcze choć jedna z nas miała bliźniaki
jesli to prawda, że bliźniaki się wcześniej rodzą to możliwe, że moje bliźniaki nie będą spod znaku raczka tylko bliźniaka. To już w ogóle będzie
zobaczymy co gin powie na kolejna wizycie, bo przecież do 12tc moja sytuacja może się zmienić