Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabela dzieli Nas tylko albo aż niecałe 40 km
Oj Ja też wolała bym schudnąć podczas ciąży
Forumowa koleżanka Fidellissa miała cukrzyce ciążową i waży Mniej niż przed ciążą a Jaś zdrowy jak ryba
Jeśli chodzi o brzuch to Mój stał się już dawno odstający z powodu niedoczynności przytyłam 25 kg
Na dzień dzisiejszy ważę 69kg ..Sabela lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Dziewczyny, bierzecie magnez? Gin zalecil czy same? Ja brałam magnez z witb6 na czas staran 3 x dziennie na enodemtrium, na śluz. Zostało mi opakowanaie wiec bralam i w ciazy skoro nie szkodzi. Teraz mi sie konczy i nie wiem czy kupowac? Gin nie kazal brac, ale duzo dziewczyn bierze. Sama nie wiem. Napiszcie cos sensownego.
mi zalecił raz dziennie magnez ale to dlatego że miałam te mocne bóle brzucha
Nona wrote:ja znowu jestem aniołem, mąż mówi ze jak nie ja. Zawsze PMS i mega wkurw a teraz złagodniałam. Podobno na Duphastonie/Luteinie się łagodnieje.
to tak jak ja! aż siebie nie poznaję!
na prawdę luteina może tak działać?
to dobrze, że plamienie się nie powtórzyło
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hibiskus wrote:Nona nie zgodzę się ,dla mnie mięso to podstawa i nie mówię że codziennie smażony schaboszczak,ale my np mało szynek jemy więc obiad to jakaś jedyna postać mięsa. Dla mnie te wszystkie warzywa co piszesz ok ale do mięsa
u nas też rzadko kiedy jest obiad bezmięsny
a kuchni polskiej nie lubimy i nie praktykujemy
biorę się za uzupełnianie tabelki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:31
-
Mysle jeszcze by zrobic galerie brzuszkowa
bedziecie przesylac zdjecia np. mia ja oprawie je w ladna ramke dodam tydzien w ktorym robilyscie i bedzie taka galeria
co wy na to ? zdjecia beda wygladały mniej wiecej tak ->
TŁO - mozna sobie wybrac mam 5moze wkrótce znajde jeszcze jakies fajne
To poropozycja !chce poznac wasze zdanie , jak wiecie zdjecia anonimowo bez buzi , tylko na dole byl by wasz nick . Taka galerie brzuszkowa bysmy mialy az do konca
chyba fajna pamiątka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:46
Lena87, Aneta210, libellula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wiem , ze jest ale ja chce tylko dla lipcowek takie cos zrobic
ok to mamy 2 glosyna tak !
ktos przeciw ? ;dWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:47
Lena87, gigsa lubią tę wiadomość
-
ja jestem ZA:D!
miałam robić fotki od 10 tyg dopiero.
Tak więc zrobie w niedzielę najbliższą aby było równo CAŁE 10 tyg..
-
Nona wrote:ciągle mi miga koperta w prawym roju. I ciągle zerkam czy wiadomosc/zaproszenie/powiadomienie-nic nie ma. A to np na ovu pod wykresem ktos cos napisal, ciagle mi cos miga juz nie ogarniam, czasem miga i cos jest a czasem miga mimo, ze nikt nic nie napisal. Chyba ze jeszcze cos mam sprawdzac. ech
Mam spokój
Nona lubi tę wiadomość
-
Czytałam Wasze wpisy o nospie i muszę napisać, że moja siostra w czasie ciąży musiała zażywać nospę i też dużo magnezu bo bardzo jej twardniał brzuch i miała skurcze a maleństwo urodziło się zdrowe
Za parę dni mały będzie miał roczek i wszystko jest w porządku
Ale oczywiście wszystko trzeba konsultować z lekarzem.