Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie zdjęcia robić będę, ale dla siebie, jjakoś nie mam potrzeby ich publikowania. Ale absolutnie nie mam nic przeciw Waszym fotkom
Nona, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziulek wrote:No właśnie. . Chyba z przyzwyczajenia;)
Która z Was ma w tym tyg pierwsza wizytę?
Ja już tak nie mogę się doczekać czwartku
Hej hej ja tez mam pierwsza wizyte w piatek
Dzis mnie choroba totalnie rozlozyla i nie moge sie pozbierac.. ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, pieczenie gardła mi prawie przeszło a za to zaczął mnie boleć migdalek
ehh, cóż można zrobić w takiej sytuacji? Co można brać? Nie chcę doprowadzić do anginy albo do zapalenia ucha bo u mnie szybko tak sie robi od tego głupiego migdała
-
nick nieaktualny
-
ok
wiec jest kilka co nie chca , ale pomysl im sie podoba , jest kilka co chca i nie maja prolemu z pokazaniem brzuszkow itd. itd.
wiec te co beda chcialy trafic do naszej galerii
wysylam maila
- > [email protected]
nie przejmujcie sie tlem , czy czyms innym ja je wykadruje i jak cos by byl sam brzuszek
W razie czego podalam meila pod tabelka jak ten post sie gdzies tam zawieruszyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:42
Daisy, Linka05 lubią tę wiadomość
-
Mon!ta na pewno sie denerwujesz ale sprobuj sie cieszyć ta upragniona ciza bo stres Cie wykoncZy.
Co do zdjęć brzuszków.. To ja juz wygląda na 8miesiac wiec nie bardzo chce sie chwalić. Odchudzalam sie przed ciaza i miałam -6 kg ale jeszcE 20 chciałam zrzucić a Fasolka pojawila sie juz teraz
-
flexi - mmoj brzuch tez wyglada co najmniej na 5 miesiac
ze wzgledu ze jestem szczupla i jaki kolwiek tłuszcz i inne pierdoly odrazu ida mi w brzuch to pierwsze co to brzuch mi wyskoczyl
ale w nosie mam to
brzuch ciazowy jest najpiekniejszy !!! nei wazne czy z+12 kg czy normalny ! Tam siedzi fasol i to czyni go pieknym !!!!!
kahaśka, mała2930 lubią tę wiadomość