Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się poniedziałkowo
Nie wiem kiedy przeleciał mi ostatni tydzień, ale spędziłam go w 90% leżąc w łóżku. Niestety mdłości wciąż się utrzymują, jedyne co stwierdziłam to fakt, że nie można dopuszczać do uczucia głodu i jeść już od samego rana, choć płatki śniadaniowe. Dziś tak zrobiłam już o 7 parę łyżek i jakoś daję radę. No i wczoraj z mężem wyszukiwaliśmy w Kamasutrze nowych pozycji bo parę naszych ulubionych nie wchodzi już w grę z uwagi na mega bolące piersi no i fakt, że nie chcę uciskać brzucha w żaden sposób
A wy jak sobie radzicie?
Nona, kierzynka, mała2930 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MoniTa, w Swissmedzie tylko pvt porody. Na nfz jedynie operacje ginekologiczne robią z tego co wiem. Aaa czytalam ze w Swissmedzie dla rodzin mamuski sa dostepne pokoje hotelowe. Cena 270 zl za dobe
No poj*bało delikatnie mowiac
Mi wsio ryba, i tak zeby zjechac do trojmiasta musze zrobic 35 km, wiec 2 czy 3 w te czy we wte to mi bez znaczenia.
Co do gina, ktory pelni tez funckje wielu lekarzy, to jakos omijam takich wedle starej zasady 'Co jest do wszystkiego..'
Serena ja dostalam kamasutre na urodziny br od przyjaciolki hehe,to bylo w pazdzierniku, czyli w cs w ktorym zaszlamDo tej pory sie smiejemy, ze sama jej obecnosc w naszym domu (ksiazki) nas zaplodnila, bo nawet jej nie otworzylismy.
Ale fakt, pozycja misjonarska robi sie uciazliwa, na brzuchu slabo bo musialabym miec w materacu wyciecia na cyckiA pomyslec, ze bedzie tylko gorzej..
hibiskus lubi tę wiadomość
-
Tysia85 wrote:
Kobitki, czy wiecie że brakuje nam jednej strony, żeby dogonić czerwcówki????? Ale mamy tempo
serio?
jest nas 70!o matko!
Nona wrote:
Dziewczyny zażywające luteinę/duphaston-macie już plan odstawiania?
Bo różnie mówią, ze do 13 tygodnia, potem stopniowo zmniejszać dawkę w 14tyg do 1 x dziennie, w 15tygodniu do 0,5 x dziennie. Inni ze do 16tygodnia.
Jak ktos już coś podpytał lekarza to piszcie.
mi powiedział, że zmniejszymy dawkę luteiny o połowę od 12tc
Usia duuży dzidziuś! super, że poszłaś, teraz już możesz być spokojna
Lena87 mam nadzieję, że już się lepiej czujesz
Juwelka, Monita mocno trzymam kciuki za wizyty
Nona, usia89 lubią tę wiadomość
-
te ktore dzis przytuptały
mamy nową liste do uzupelnienia
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SH9sL9eAVhGo6o3xj3paw0xLPsNLoE9NyAqCqrJCHZc/edit?usp=sharing
Jest nas 70 ! , poki co 30 dziewczyn uzupełniło listeczekamy na resztę .
-
Cati hehe pilnujesz porządku
Normalnie jak rozkręcę kiedyś firmę to Cię zatrudnię
Co do seksu, ja też mam średnią ochotę - w zasadzie to mam taki nieuzasadniony lęk, że coś może się stać - w pierwszej ciąży mieliśmy zakaz i może dlatego.... radzimy sobie jakoś inaczej
Helen myślami jestem z Tobą :*
cati, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Tysia85 wrote:Cati hehe pilnujesz porządku
Normalnie jak rozkręcę kiedyś firmę to Cię zatrudnię
Co do seksu, ja też mam średnią ochotę - w zasadzie to mam taki nieuzasadniony lęk, że coś może się stać - w pierwszej ciąży mieliśmy zakaz i może dlatego.... radzimy sobie jakoś inaczej
Helen myślami jestem z Tobą :*
mam to we krwijak cos robie to porządnie
a ja tam sexu sie nie boje kiedy jest ochota to do dziela- ale my nie milismy wczesniej problemu z .... wiec to moze dlatego.
-
Ja tez mam zerowe..no ale niestety moj maz nie ma zerowego tylko z milion na plusie
A niestety moja opryszczka nie pozwala zabrac Go do algidy. Staram sie byc wyrozumiala dla Niego tak jak On dla mnie przeciez tez jest.
cati, mała2930, olitka, kierzynka lubią tę wiadomość