Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwo wrote:To jest rozsądna cena-krem wystarcza na całą ciążę i rozstępy się nie pojawiają. Na allegro- kupisz już za 100 zł z groszami. Przetestowany przez wiele moich koleżanek, również dermatologów.
Zresztą nie o to chodzi, chodzi o sposób dyskusji. Jak dla mnie- nie na poziomie. Napisałam dosłownie kilka postów na innych forach. I zobacz ile mam wpisów, a ile polubień i zastanów się czy jak już piszę, czy jest to przydatne. Pozdrawiam
podając nam w swoim poście nazwę kremu nie podałaś żadnego argumentu na jego działanie ( poza brakiem rozstępów u siebie). Piszesz o sposobie dyskusji - tak, nie jest na poziomie, zwłaszcza, gdy używasz określeń typu "ogarnij się dziewczyno" czy " niektórym słoma z butów wystaje". Twoje określenia są krzywdzące i po prostu niemiłe.
Gratuluję ilości polubień Twoich wpisów - jeśli na tym Ci zależy.
Natomiast jeśli chodzi o rozsądność ceny - zwróć proszę uwagę na to, ze nie każdego stać na krem za 100-200 zł - niektórzy mają tyle na cały tydzień na życie.
Osobiście jeśli będę miała do Ciebie, bądź do Twoich koleżanek pytania - na pewno odnajdę właściwy wątek i zadam pytanie. -
Mon!ta gratuluje
najwazniejsze ze jestes spokojniejsza i teraz nic tylko dużo odpoczywac.
Ja mam dzis takie zmartwienie, ze nagle po południu mam bardzo dużo wodnistych upławów. Z rana miałam troche i wziełam lactovaginal (gin powiedział ze mam brac jak byłam w tamtym tyg na wizycie). Dzis wziełam i nagle poleciało mi tyle "wody" ze musiałam zmienic majtki.
Czy mialyscie cos takiego?mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Mia S wrote:Mon!ta ! To dobre wieści !
Różnica w wyliczeniach jest dlatego, że miałaś później owulację? czy jak to tlumaczył?
Gratuluję!
Linka05 wrote:Juwelka śliczny groszekGratuluję serdecznie
Witam Tigana
Mon!ta cieszę się bardzo, że wszystko jest ok, trzymam kciukiOdpoczywaj i relaksuje się
zielona1 wrote:Mon!ta gratulujenajwazniejsze ze jestes spokojniejsza i teraz nic tylko dużo odpoczywac.
Ja mam dzis takie zmartwienie, ze nagle po południu mam bardzo dużo wodnistych upławów. Z rana miałam troche i wziełam lactovaginal (gin powiedział ze mam brac jak byłam w tamtym tyg na wizycie). Dzis wziełam i nagle poleciało mi tyle "wody" ze musiałam zmienic majtki.
Czy mialyscie cos takiego?Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Nona wrote:WIDIZLEISCIE ZMIANY NA BELLY-W PRAWYM GÓRNYM ROGU DIETA
moje diety-moje koktajle buahaha co oni wymyslają
JA LUBIE OGLĄDAĆ ZDJĘCIA Z USG W GALERIII MÓJ KALNEDRAZ, RESZTY NEI UZYWAM.
Cudze pamiętniki mnie nudzą, śledzę tylko nasz wątek i tyle. I tak za dużo przed kompem spędzam.zeby mozna bylo je poogladac
-
juwelka ja ovu miałam pomiedzy 26 a 29 października a @ 6 tak więc też idziemy podobnie mam nadzieje że juz pojutrze też będe się cieszyć z seduszka:)
juwelka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
cati wrote:mam nadzieje ze wkróte powstanie galeria brzuszkow
zeby mozna bylo je poogladac
Na szczęście już niedługo będą nasze
hehe i pomyśleć, że teraz się doczekać nie możemy, kiedy się pojawią, a w czerwcu/lipcu będziemy klęły na czym świat stoi, że ciężkocati lubi tę wiadomość