Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej! nie było mnie kilka dni (niewiele) a tu coś ok 50 stron do nadrobienia - w życiu nie nadążę za Wami!
jakbym mogła jakiś skrót najważniejszych wiadomości prosić to byłabym wdzięczna - w zupełności mnie usatysfakcjonuje info typu złych wieści brak! same dobrebez większych szczegółów
) mogę na kogoś liczyć??
ja nie bardzo zaglądam bo po prostu czuję się potwornie.... moje mdłości, ból głowy, zaburzenia snu i apetytu dobijają mnie wręcz i cieszę się strasznie, że mam rodziców pod nosem i mi dziecko z przedszkola odbierają bo ja po prostu przemieszczam się tylko z kanapy na łóżko i do łazienki... mam duży problem z jedzeniem bo wszystko mi rośnie w buzi, nic nie smakuje... jedyne co przyswajam to białe pieczywo z 2 rodzajami konkretnymi żółtego sera i kotlety z piersi kurczaka i ziemniaki... ot cały mój repertuar żywieniowy ostatnich dni... no jeszcze kilka owoców na szczęście... podobnie mam z piciem - tylko i wyłącznie herbata czarna ale musi być słaba i ciepła... nawet po wodzie mi niedobrze.... w piątek mam kolejną wizytę i usg z oglądaniem serducha więc przy moim samopoczuciu jeśli coś będzie nie tak to tylko się załamać bo próbuje dzielnie dawać radę i stawiać czoła tym moim objawom bo przy 1 synu miałam podobnie i gin mi mówił, że to dobrze bo silna ciąża....
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i obiecuje częściej zaglądać jak się ogarne trochę a teraz póki chwilowo mi ciut lepiej spojrze kilka stron wstecz
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
podczytałam chwile i możecie powiedzieć mi co u Helen? i co z Leną87 czemu w szpitalu jest?? Cati widzę, że jest wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:45
Nona wrote:Ja tak samo w pracy pierwsze to herbatka i forum. Pół godziny dla mnie
Ja śpię od 23 do 6:30 czyli 7,5h a też ledwo zipiętaki urok
Aha a po 20:00 to już jestem nie do życia...siedzę pod kocem, marznę, marudzę
hahaha, Nona dokładnie- dzień kończy się o 20, ja często już siedzę w piżamie pod kołdrą, bo mi zimno
córcia moja jutro 6 lat kończy, więc jutro niestety będę musiała czas marudzenia pod kołdrą troszkę przesunąćNona lubi tę wiadomość
-
dora8201 wrote:podczytałam chwile i możecie powiedzieć mi co u Helen? i co z Leną87 czemu w szpitalu jest?? Cati widzę, że jest wszystko ok
a Leną87 stego co pamiętam to źle się poczuła i pojechała do szpitala ale juz jest oki:)dora8201 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
mała2930 wrote:U Helen okazało się że to ciąża pozamaciczna i wczoraj miała mieć zabieg:(
a Leną87 stego co pamiętam to źle się poczuła i pojechała do szpitala ale juz jest oki:)kurde przykro z powodu Helen
trzymam mocno kciuki za Lenę!! i mam nadzieję, że to koniec złych wieści??
Cześć Dziewczyny, co tam u Was w ten mroźny poranek?
U nas szklanka na drodze i chodnikach. Ehhhh zima się zaczęła ....
Powiedzcie mi jak u Was z cerą? Bo mnie tak wypryszczyło, że patrzeć na siebie nie mogę.
Nigdy nie miałam jakich strasznych problemów z twarzą, jakaś pojedyncza krostka i tyle a teraz to szkoda gadać -
nick nieaktualny
-
a ja witam Was w początku 10 tygodnia
u mnie na szczęście żadnych okropnych objawów nie ma. Piersi już mnie tak nie bolą, tylko męczą mnie wzdęcia straszne i gazy ale to do przeżycia
ja kolejne usg mam dopiero 22 grudnia, nie wiem jak wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:42
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:a ja witam Was w początku 10 tygodnia
u mnie na szczęście żadnych okropnych objawów nie ma. Piersi już mnie tak nie bolą, tylko męczą mnie wzdęcia straszne i gazy ale to do przeżycia
ja kolejne usg mam dopiero 22 grudnia, nie wiem jak wytrzymam
Ja kolejne mam 29 grudnia więc jeszcze dłużej sobie poczekamPozostaje nam cierpliwość
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Sabela ja mam problem z brodą - reszta cery gładziutka. Na szczęście powoli i z brodą problem mija.
Za to boli mnie dziś podbrzusze
Muszę iść mamę do lekarza zarejestrować, niestety podejrzewamy najgorsze
Do dupy dzień, za przeproszeniem...
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
Dziś spałam jak nigdy - aż do 8:10 i potem jeszcze mała drzemka do 9 z córcią oglądającą bajkę
szok!!!
Sylwia, super, jaka twoja dzidzia już duża, prawie 2cmja juz sie nie mogę doczekać swojej wizyty w poniedziałek, bo jeszcze nie widziałam serduszka.
Co do cery, to najpierw mi sie bardzo poprawiła a od paru dni mnie troszkę wysypałoa mialam nadzieję że w tej ciazy nie będę miala tego problemu a tu du*a
Życzę wam miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
-
nick nieaktualnySabela wrote:Powiedzcie mi jak u Was z cerą? Bo mnie tak wypryszczyło, że patrzeć na siebie nie mogę.
Nigdy nie miałam jakich strasznych problemów z twarzą, jakaś pojedyncza krostka i tyle a teraz to szkoda gadać
Czasem coś mi wyskoczy, ale szybko znika. Szybciej niż przed ciążą. -
nick nieaktualnySana wrote:Sabela ja mam problem z brodą - reszta cery gładziutka. Na szczęście powoli i z brodą problem mija.
Za to boli mnie dziś podbrzusze
Muszę iść mamę do lekarza zarejestrować, niestety podejrzewamy najgorsze
Do dupy dzień, za przeproszeniem...
Współczuję i wspieram... Oby to nie było to co podejrzewacie.. -
nick nieaktualnypepitka wrote:Witam się z rana
Dziś spałam jak nigdy - aż do 8:10 i potem jeszcze mała drzemka do 9 z córcią oglądającą bajkę
szok!!!
Sylwia, super, jaka twoja dzidzia już duża, prawie 2cmja juz sie nie mogę doczekać swojej wizyty w poniedziałek, bo jeszcze nie widziałam serduszka.
No to pospałaśJa wstaję zawsze przed 6, ale w dzień dosypiam
No dziecior spory, większy niż wg OM, ale pewnie pójdzie po Tacie, bo ten ma prawie 200cmWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:56
pepitka, hibiskus lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:No to pospałaś
Ja wstaję zawsze przed 6, ale w dzień dosypiam
No dziecior spory, większy niż wg OM, ale pewnie pójdzie po Tacie, bo ten ma prawie 200cmale coś za coś, córa nie ma drzemki w dzień także i ja nie mogę sobie na to pozwolić
O kurrcze, no to rzeczywiście maluch może być duży po tatusiupewnie, niech rośnie
Sylwia87, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witam wtorkowo
Dopisałam się do listy, mam nadzieję, że dużo mnie nie ominęło, bo tyle nadrukowałyście, że nie nadążam z nadrabianiem. Jakieś pomysły co dziś można dobrego zjeść na obiad?
-
nick nieaktualnypepitka wrote:Ja też zawsze wstawalam okolo 6, czasem mała juz o 5 pobudke robiła. A od paru dni spi super długo
ale coś za coś, córa nie ma drzemki w dzień także i ja nie mogę sobie na to pozwolić
O kurrcze, no to rzeczywiście maluch może być duży po tatusiupewnie, niech rośnie
Twoja córa ma prawie 3 lata i już nie śpi w dzień? Szybko przeszły Jej drzemkiMoja siostrzenica ma 4 lata i jeszcze dosyć często zdarza się, że w dzień się położy