Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny
Czytam Was od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że bardzo tutaj miło
Też jestem lipcówką, termin porodu 19.07, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego gronaSabela, pepitka, radiszka, Tysia85, mała2930, mała2930, jenny88, ChillaTeqilla, cati, Aneta210, MarliOne, Sylwia87, kierzynka, Nona, anetaa1607, Sana, hibiskus, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
Coleen wrote:Witam dziewczyny
Też jestem lipcówką, termin porodu 19.07, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Pewnie, że miło, witamy:)
Może coś więcej napiszesz o sobie? -
Coleen wrote:Witam dziewczyny
Też jestem lipcówką, termin porodu 19.07, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Witamy i gratulujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:48
-
Hmmm, coś o sobie, ok.
Mieszkam i pracuję w Łodzi i całkiem mi tu dobrze
To moje pierwsze dziecko, w piątek 28.11 byłam na usg, wszystko okazało się super, junior rośnie, serce bije.
Poza tym bardzo dobrze znoszę ciążę, poza delikatnym osłabieniem i sennością, nie doskwierają mi żadne objawy.
Dzięki za przyjęcie do grupyusia89, Sabela, Tysia85, pepitka, mała2930, Daisy, Aneta210, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Kurcze chyba powiem rodzince na Swieta, czy jeszcz ektos planuje powiedziec na Swieta? Chcialam czekac do stycznia ale no jzu nie moge wytrzymac
Swiet to taki mily czas. Moim rodziom w Wigilie-bediz ekilkanascie osob. A tesciom w 1 dzine Swiat-tez u nich spora ekipa bedzie. POtem znajomym w Sylwestra. Co myslicie?
my powiemy w Święta bo akurat wtedy zacznę 4 miesiąc i tuż przed świętami mam usg genetyczne
ChillaTeqilla wrote:
Dziewczynki, te które uprawiają seksik, powiedzcie mi czy dajecie się ponieść i macie orgazm? Sorki, że pytam tak wprost, ale no jeśli nie ma przeciwwskazań do samego stosunku no to ok, ale orgazm wywołuje skurcze i tu już nie wiem co o tym myśleć.
ja się staram nie mieć orgazmu bo raz jak miałam to potem brzuch mnie strasznie bolałi teraz się boję
nie martw się, po porodzie wróci wszystko do normy i będzie cudownie- piszę z doświadczenia
Nona lubi tę wiadomość
-
co do cery to ja mam gładka jak pupcia niemowlaka a to nowośc z mała jak byłam w ciąży to mnie strasznie obsypywało ciekawe czy sie sprawdzi podobno na dziewczynke sie traci urode
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:18
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Czesc
Witam nowe Kolezanki
Ja z cera nie mam problemów, no poza opryszczką niestety obecnie, juz bedzie jutro tydzienTakze jeszcze z tydzien przede mna bo zawsze tak dlugo mi sie to trzyma dziadostwo. Poranek spedzilam u weta z kiciem, ale musialam pozalatwiac szczepienia pelne z wscieklizna, nosowka itp. i odrobaczenia dla calej mojej gromady dzieci czyli 4 kotow i 2 psów. Jestem lżejsza haha
Ale chce miec spokojna glowe na czas ciazy ze nic tu sie nie bedzie rozsiewac, tym bardziej ze okres zimowy to i koty w domu siedza.
A Wy sie odrobaczacie? Ja to robie regularnie, chcialabym teraz razem ze zwierzetami bo tak jest zalecane by wszyscy razem, jednak musze zapytac jutro gina, bo w necie sa sprzeczne informacje odnosnie odrobaczania kobiety w ciazy..
Mam pytanie do Was odnosnie adapterów do pasów bezpieczenstwa. Zalecaja by uzywac juz od poczatku ciazy. Kupujecie? Ja na pewno, jednak zastanawiam sie ile jest firm produkujacych takie cos. Na allegro znalazlam jedynie BeSafe, nic poza tym. Takze wybor niewielki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:30
-
Daisy wrote:Czesc
Witam nowe Kolezanki
Ja z cera nie mam problemów, no poza opryszczką niestety obecnie, juz bedzie jutro tydzienTakze jeszcze z tydzien przede mna bo zawsze tak dlugo mi sie to trzyma dziadostwo. Poranek spedzilam u weta z kiciem, ale musialam pozalatwiac szczepienia pelne z wscieklizna, nosowka itp. i odrobaczenia dla calej mojej gromady dzieci czyli 4 kotow i 2 psów. Jestem lżejsza haha
Ale chce miec spokojna glowe na czas ciazy ze nic tu sie nie bedzie rozsiewac, tym bardziej ze okres zimowy to i koty w domu siedza.
Mam pytanie do Was odnosnie adapterów do pasów bezpieczenstwa. Zalecaja by uzywac juz od poczatku ciazy. Kupujecie? Ja na pewno, jednak zastanawiam sie ile jest firm produkujacych takie cos. Na allegro znalazlam jedynie BeSafe, nic poza tym. Takze wybor niewielki..
Ja z tego Besafe byłąm bardzo zadowolona, nic nie uwierało - używałam i na miejscu pasażera i na miejscu kierowcy.
Muszę się rozejrzeć na allegro ile kosztują używane - nowy koło 150zł. -
Mała z tym to różnie bywa, moja szwagierka całą ciążę chodziła wypryszczona jak sito, a spodziewa się chłopaka. Chyba nie ma reguły. Ja też mam teraz kilka takich malutkich i mnie to wkurza
Psiapsióła na przykład z cery trądzikowej zrobiła jej się gładziutka i świetlista jak nigdy. Pięknie wyglądała w ciąży. I w ogóle się nie malowała, a też ma synka.
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Cześć dziewczyny
i witam nowe mamusie)
i koleżankę z łódzkiegoja z Bełchatowa, ale zamierzam przenieść się do lekarki do Łodzi
od kilku dni nie mogę zasnąć wieczorem i wstaje w nocy po kilka razy ;/ yhh
jeszcze te sny ostatnio, że dostaje krwotoku.... masakra
-
mi to wsumie obojetne choć nie ukrywam że mam córe i przydał by się synek do pary ale jak będzie dziewczynka też bede sie cieszyć:)byle by zdrowey dzidziuś był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:41
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Witam się i ja wtorkowo
Dawno mnie nie było ale czytałam Was regularnie - całe szczęście bo bym jednorazowo nie ogarnęła tego wszystkiego.
Straciłam jakoś wenę i zapał ale już mi przeszło i melduję się zwarta i gotowa
Helen ciągle o Tobie myślę i trzymam kciuki za szybki powrót. Jakoś informacja o Tobie troszkę mnie ścięła z nóg...Bardzo mi przykro :* Tulę Cię mocno.
Gratuluję również udanych wizyt i widoku pięknego serduszka i dużych fasolinek
Ja wizytę mam w ten piątek i choć już kończę 9 tydzień to u mnie dolegliwości wciąż brak. Jednak już się tym nie przejmujęKoleżanka jest w 17 tygodniu i nic jej nie dolega a bobo jest zdrowe i rośnie jak na drożdżach
Życzę miłego dnia. Ja lecę zobaczyć jak tam zupka się gotuje i przygotować mięso na obiad. Jeszcze się odezwę :*
AAAAA Cati super lista - już uzupełniłamNona, cati lubią tę wiadomość
-
mała 2930 ja też bym synka chciała, bo córcię mam
ale jak będzie druga córa to też będę się cieszyć, grunt to zdrowie
Aneta210- nie martw się, nie jesteś sama ze wstawaniem w nocy. o ile nie mam większych problemów, żeby zasnąć, to w nocy budzę się nawet 3 razy sikać...