Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabela ja mam większy problem z... plecami niż z twarzą. czasem mi tylko na czole wyskoczy jakiś mały podskórny wągier, a na plecach to szkoda gadać...mam nadzieję, że to tylko na początku przez burzę hormonów.
Sylwia 87- ja też już jajo znoszę, żeby wytrzymać do wizyty do wtorku, bo też jeszcze nie widziałam serduszka! -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Twoja córa ma prawie 3 lata i już nie śpi w dzień? Szybko przeszły Jej drzemki
Moja siostrzenica ma 4 lata i jeszcze dosyć często zdarza się, że w dzień się położy
a jak jest naprawdę zmęczona to i w ciągu dnia czasem sama padnie
-
nick nieaktualnypepitka wrote:Jeszcze z tydzien temu spała, ale miala ciężko zasnąć wieczorem i wstawala baardzo wczesnie rano, kilka razy budziła się w nocy. Więc wolę żeby w dzień sie wyszalala a w nocy dała mamie odpocząć
a jak jest naprawdę zmęczona to i w ciągu dnia czasem sama padnie
A to faktycznie, jak miała później problemy ze snem to lepiej żeby w dzień nie spała, bo męczyła siebie i Ciebie.pepitka lubi tę wiadomość
-
pepitka, nie widziałam jeszcze, bo byłam 6 tc i nie było jeszcze widać niestety. ale to już za tydzień!
Sylwia87- tylko muszę się czymś zajmować, żeby nie myśleć i nie liczyć
dziewczyny obejrzyjcie: https://www.facebook.com/video.php?v=782427241818518 :)naprawdę super! -
nick nieaktualny
-
kusiczka wrote:pepitka, nie widziałam jeszcze, bo byłam 6 tc i nie było jeszcze widać niestety. ale to już za tydzień!
Zleci nam i bedziemy znów czekać na następną
-
pepitka- dokładnie tak będzie. tylko ja kolejną będę miała szybciej, bo mam się umówić z lekarzem na to USG przezierności karkowej czy jak to się dokładnie nazywa w 12 tc. a juz 10 tc, więc tydzień po tygodniu będę widzieć Maluszka
pepitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona jak jeszcze nie powiedziałaś to jest dobry czas na takie cudowne wieści
u nas rodzina najbliższa już wiea też planowaliśmy na święta mówić, ale wyszło inaczej ;p
gigsa- lepiej dmuchać na zimne i iść do lekarza, sama się wybieram, bo kaszlę jak nieboskie stworzenie...Nona lubi tę wiadomość
-
Sana mam nadzieje ze to tylko chwilowe bóle i szybko przejda, ale oczywiscie idz do lekarza i badz dobrej mysli. Daj znac co u Ciebie po wizycie.
Nona, ja tez chce powiedziec rodzince w swieta. Myslalam by dac im prezenty wskazujace na to. Np kupek dla najlepszej babci na swiecie czy cos... albo ładne pudełeczo a tam zdjecie USG.Nona lubi tę wiadomość
-
Zielona moja mama idzie do lekarza, nie ja
trochę mnie boli brzuch ale to pewnie macica się już szykuje
jeśli bóle będą ciągłe to oczywiście i ja zajrzę do lekarza. Ale żadnego plamienia nie ma, mdłości są, więc o siebie jestem spokojna
martwię się o mamę.
Mam smaka na zupkę chińską, ale to taka chemia, że chyba jednak odpuszczę sobie.
Julia07.2015
-
Nona, my tez chcemy powiedzieć na święta. Moim rodzicom kupuje poradnik dla babci i dziadka a że to ich pierwszy wnuk/wnuczka to na pewno dla nich będzie to najlepszy prezent/
A jak teściom powie mąż to mi to rybkaNona lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
My już po spacerze - brrrr jaki ziąb!
Sabela mnie też "wypryszczyło" - niestety od początku ciąży coś wyskakuje - nie jakieś mega ilości, ale jednak ciągle coś jest....
Sana rozumiem o czym piszesz z mamą, ostatnio mieliśmy pod tym względem trudny czas w rodzinie, na szczęście wszelkie złe podejrzenia zostały wyeliminowane, tego i Wam życzę!
Gigsa bidulko tona zdrowia dla Ciebie, może faktycznie lekarz, żeby Cię osłuchał? albo inhalacje z soli fizjologicznej?
Nona myślę, że w Święta to idealny czas - zwłaszcza, jeśli będziecie całą rodziną. To już będzie 9-10tc więc wydaje mi się, że superJa i tak podziwiam te mamusie, które potrafią tak długo trzymać język za zębami
Coś jeszcze chciałam, ale oczywiście pamięć już nie taIdę oblukać naszą listę, kto się jeszcze dopisał i kto ma wizytę dziś
gigsa, Nona lubią tę wiadomość
-
Ojej, Gigsa, to leć do lekarza jak juz tak nieciekawie z twoim gardłem, żeby ci sie jakaś angina nie przyplatała albo ropne zapalenie.
A swoją drogą, to twoja rodzinka wie juz o ciąży i bliźnietach? Na pewno to będzie dla nich podwójne zaskoczenie