Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane
Wizyta super, wyniki książkowe, podglądałam Kruszynę. Serduszka nie słyszałam , ale widziałam ten pulsujący punkcik, takie zdziebełko, ma ok.2 cm doktor powiedział.
Teraz usg genetyczne po Trzech Królach, wizyta tak samo.
Sory za jakość zdjęcia, ale jak już kiedyś wspominałam doktor ma bardzo lipny sprzęcior... ale coś tam na pewno widać:
usia89, olitka, Tysia85, cati, Gryzelda, believe, Daisy, Nona, Sana, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Sabunia, Morroind - tutaj macie linka do kalkulatora belly - wpisujecie daty i wyniki i Wam pokazuje czy przyrost jest prawidłowy
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.htmlDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ivettka wrote:Witajcie Kochane
Wizyta super, wyniki książkowe, podglądałam Kruszynę. Serduszka nie słyszałam , ale widziałam ten pulsujący punkcik, takie zdziebełko, ma ok.2 cm doktor powiedział.
Teraz usg genetyczne po Trzech Królach, wizyta tak samo.
Sory za jakość zdjęcia, ale jak już kiedyś wspominałam doktor ma bardzo lipny sprzęcior... ale coś tam na pewno widać:
Śliczna fasolkacieszę się, że wizyta się udała i u Was wszystko w porządku
Ivettka lubi tę wiadomość
-
sabunia - byc moze twoja ciaza jest duzo mlodsza
nie martw sie .
Nie zawsze tak ksiazkowo wzrasta jak bys sadzila .
Usunelam z listy annape - jak sie odezwie to wpisze ale wydaje mi sie ze zrezygnowala z forum. -
sabunia wrote:Tysia85 dzięki za linka.niestety wyszło mi że mam poniżej normy
-
juz sprawdzam
edit dodalam cie - nie wiem mozliwe ze ja cos nabroiła przepraszam wpisz jeszcze raz bo nie moge poprzedniego stanu odwrocic bo dziewczynom innym znikna informacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 22:45
-
cati wrote:
---
edit: Postaram się jutro zajrzeć na dłużej, a póki co zmykam spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 00:32
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
hej dziewczyny
witam się we wtorek rano prosto z pracy
standardowo zerkam na forum, idę zrobić herbatę,czytam maile i zabieram się do pracy
jak się dziś czujecie?
ja nie mogę ciągle dospać, ciągle za mało tego snu. chociaż śpię po 7-8 h, przynajmniej tak się staram.
czekam aż minie okres tej senności, chociaż w pierwszej ciąży nie minął ;p
Sabunia- to prawda, w późniejszych tygodniach beta się nie podwaja co 48h, nie rośnie tak szybko, nic się nie martw!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:18
Nona, sabunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysabunia wrote:Tysia85 dzięki za linka.niestety wyszło mi że mam poniżej normy
Sabunia to powinno Cię uspokoić:
Quote:W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy. Przy HCG przekraczającym 6000 mIU/ml lepszą informację o stanie i umiejscowieniu ciąży daje USG.
Wg mnie wszystko jest w porządku
WitamDawno mnie nie było, ale stwierdziłam, że robię podejście numer 2 do tego wątku
Wczoraj miałam USG i tak... Serduszko bije, ciąża pojedyncza, fasolek ma 1,77cmWg USG tp to 8 lipca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:27
mała2930, Nona, dora8201, pepitka, Sana, usia89, Tysia85, jenny88, Daisy, Ivettka, sabunia lubią tę wiadomość