Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekawe jak wizyta mon!ta?
Tysia biednaś Ty! coś dla Ciebie https://www.facebook.com/nieperfekcyjnamama/photos/a.220149468118371.56936.213606648772653/568061706660477/?type=1&theater
ja właśnie skończyłam walczyć z 8kg dynią...Tysia85 lubi tę wiadomość
-
hibiskus wrote:ciekawe jak wizyta mon!ta?
Tysia biednaś Ty! coś dla Ciebie https://www.facebook.com/nieperfekcyjnamama/photos/a.220149468118371.56936.213606648772653/568061706660477/?type=1&theater
ja właśnie skończyłam walczyć z 8kg dynią...CO prawda, to prawda.....
-
nick nieaktualny
-
Witam sie po popołudniowej drzemce, normalnie sen był silniejszy od nas, najpierw padła córa potem ja
dzis miałam wizytę u okulisty, na szczęście wada (zaniedbana przeze mnie:/) sie nie pogłębiła a nawet trochę poprawiła
Z miasta wróciłam z takim arsenałem: cytryny, imbir, syrop malinowy, wit.c, tantum verde, syrop prenalen
i lecimy z kuracją
do czwartku napewno sie niggdzie nie ruszam.
A swoją drogą, chcialam dzis kupić herbatę malinową a każda w składzie ma hibiskus. Jak to z nim jest? W jakiej postaci go nie wolno w ciąży? W herbacie był ekstrakt z kwiatów, ale jakoś tak mnie to odstraszylo.
Kciuki za dziś wizytujace, Sylwia, Moni!ta, Ivettka, powodzonka
Do mojej wizyty został tydzień, ale zlecialo -
Sana wrote:Juwelka śliczny groszek
Tigana hej
Cati tabelka jest super, ja na razie nie mam dostępu do kompa więc jak któraś może przy mnie powpisywać to będę wdzięczna
Imię Roksana, wiek matki/ojca 22/23, woj. śląskie, cykl starań 2, wizyta + usg 8.12, wymiary dziecka 2 mm na dzień 24.11, przeczucia co do płci chłopiec 70%, dziewczynka 30%.
Możliwe, że termin porodu się zmieni na wcześniejszy, ale to najwyżej za tydzień zmienię, na razie niech zostanie 29.07
jak coś pomyliłam to krzycz
-
Lena87, trzymaj się cieplutko
na pewno wszystko będzie w porządku. Dobrze, że pojechałaś od razu do szpitala. A fasolka śliczna
mon!ta^ wrote:bhcg 6912poprzednia 300 cos tam tydzien temu
więc duuży wzrost
jeszcze progresteron
Super!
juwelka wrote:Jestem najszczęśliwsza na świecie że też mogę przedstawić Wam mojego groszka;)
CHCE ALE NIE UMIEM DODAĆ ZDJĘCIA:( JAK:(
Na badaniu wszystko dobrze, ciąża młodsza o tydzień,
Marteczka zmień mi datę na 19 lipca...
Aaaaaaa, wiedziałam, że będzie wszystko w porządkupiękna, duża fasolka! Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku. A z ciekawości zapytam - kiedy miałaś owulację?
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
nie mam szans was nadrobićczasem tylko zaglądnę i poczytam na bieżąco więc za bardzo nie wiem co się dzieje ..
oprócz Helen za którą trzymam kciuki żeby szybko się udało .. i juwelka bardzo się ciesze że jednak wszystko jest ok
resztę jeśli coś ważnego ominęłam to przepraszam , ale jak nie jestem w szkole albo w pracy to śpię cały czasJeszcze dokuczają mi bóle pleców a już pół roku temu miałam iść na prześwietlenie
Jutro mam wizytę i jeszcze to mnie trochę męczy bo bardzo się boję że mój groszek nie rośnie bo własnie w ten week minął ten czas co tamtym razem było źle -
nick nieaktualny
-
Iwo wrote:Ogarnij się dziewczyno
chciałam dobrze poradzić. Napisałam liczbę kg, żeby był obraz przyboru wagi, bo np. nie mieć żadnego rozstępa po przytyciu 25 kg to dopiero sztuka.
Pisałam z dobrej woli, żeby może ktos skorzystał z doświadczenia. A jeżeli myślisz, że tylko lipcówki 2015 czytają wasz wątek , to grubo się mylisz. to nie jest grupa zamkniętai podczytuje was pewnie mnóstwo osób;)
naprawdę??? ojejku, a ja myślałam, że to zamknięta grupa na siedem spustów i nikt dostęu nie ma, ojjj ja naiwna...
a tak serio, to chodzi mi o to, że w dyskusji kremów w rozsądnych cenach i z rozsądnym składem wtrącasz się ni stąd ni zowąd wrzucając nam krem za prawie 200zł - wybacz, ale wyglądało to jak nachalna reklama.
Niemniej jednak wypada podziękować za Twą dobrą wolę - dziękuję więc, nie skorzystam. -
Hej Iwo,
Ja z kolei nie mogę znaleźć tej dyskusji. Moglabyś powtozyć, proszę?
Ja mam Palmers, bo wszyscy mówią, że najlepszy, a Ty co proponujesz?
(przepraszam że się tak wcinam nie chcę zaogniać dyskusji ale przelecialam 10 stron i nie mogę nic znaleźć)synku, trzymaj się mocno mamusi !