X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • cati Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tinka wrzucasz na fotosik pl a tam jest link z BBcodem
    masz linka do zdjecia to wkladasz go miedzy link

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • hibiskus Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tinka jak masz się tak denerwować to może idź prywatnie jeszcze raz? pewnie się schowały albo tak ułożyło.

p3s7zno.png

5837sjn.png

di4wqpt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postaram się zaraz wrzucić albo jutro .. zapytam jak pójdę do niego z wynikiem moczu albo jednak pójdę do drugiego bo mam wizytę w przyszłym tygodniu już chciałam nie iść żeby chodzić tylko do jednego ale chyba nie wytrzymam bo u tego dzisiejszego wizytę mam dopiero 29.12 :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję że dobrze zamieściłam
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c30173339309fa36.html

Morroind, Tysia85, pepitka, gigsa, usia89, Ivettka, mała2930, Sabela lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinka tez mi sie wydaje ze to bylo takie ulozenie dziecka , toc jak lekarz by nie widzial tam nozek to by zaalarmowal ze cos jest nie tak , a nie puszczal cie do domu.

edit- przeciez tam widac nozki :D , zdjecie jest od góry i nozki ma tak jak by siedzialo po turecku dlatego moze ich nie widac :) pojdziesz na kolejne usg to zobaczysz :) masz gdzie isc ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:48

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:08

• Morroind Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynkiii i ja muszę pochwalić Wam się swoim Maleństwem :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/520e9895bcbba869.html

:) :)

cati, Tysia85, kahaśka, gigsa, juwelka, usia89, Daisy, mała2930, Sabela, dora8201, believe lubią tę wiadomość

Czekamy serduszko :)
    p19ugox1et98ehpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• pepitka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka, jak ja ci współczuję bidulko :( elektrolity są dobre w sensie nawadniania ale niestety są ohydne w smaku, moja corcia też tym pluje :/ nie wiem co ci tu doradzić jak ci nawet woda czy suchy chleb nie smakuje :/ trzymaj sie kochana i próbuj, może ci coś podejdzie, jakiś owoc, może mleko... Trzymam kciuki żeby ci wreszcie przeszło zebys nam nie znikła ;)

Tinka, nie martw sie na zapas, może po prostu dzidzia byla tak ułożona że nie było widać, ale pewnie, jak masz możliwość isc za tydzień to idź, choćby dla swojego komfortu psychicznego. Chociaz nie wydaje mi sie żeby lekarz mógł przemilczeć jakby coś było nie tak.
    Także kochana - glowa do góry, na pewno jest wszystko ok :)

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Morroind lubi tę wiadomość

• Morroind Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, ja mam bardzooo nieregularne cykle, pewnie jak zwykle coś mi się poprzesuwało i wg ostatniej miesiączki jest 7t i 6 dni, a dzidzia ma wielkość 7t i 1 dzień... Ja sobie to tak tłumacze, nie byłam jeszcze z usg u lekarza

Czekamy serduszko :)
    p19ugox1et98ehpu.png
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta..
    Nie było mnie dwa dni bo umierałam... nie dość ze wczoraj cały dzień mnie mdliło i 3 razy wymiotowałam to dzisiaj dostałam mega biegunki... czyli niestety zaraziłam się od małego adenowirusem...mówie wam masakra....
    Jutro maluszek wraca ze szpitala a ja leże jak betka i nie mam siły na nic...

Juwelka wiem co czujesz, łącze się z Tobą w bólu.. ja też nie jestem w stanie przełknąć orsalitu...może spróbuj ten świeżo wyciskany sok z pomarańczy, dodaj szczyptę soli.. może pomoże...

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morris, Tinka super :)
    Tinka tez mi się wydaje, że zdjęcie jest ujęte od góry i dlatego tak to wygląda

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nona ja wg belli czyli @ mam 10 i 0 a wg USG 9 i 3 to zależy od owulacji ja miałam ok 18 -19 dc a nie jak statystycznie 14 -16 dc stąd ta różnica tak mi się wydaję że wg @ jest dalej a jeśli owulacja była później to jest różnica ..

no własnie strasznie się boję mój lekarz ogólnie mało mówi i może nie jest pewny czy są czy nie i dlatego się nie odezwał ale jednak pójdę do tego 2 trudno będę mieć 2 karty ale oszaleje przez miesiąc żeby czekać do wizyty następnej a ten drugi już więcej gada wiec może coś więcej się dowiem .. ale ten tydzień najbliższy będę mieć straszny chociaż staram się nie przejmować bo wiem że to szkodzi ale psychika i tak robi swoje :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:01

Nona lubi tę wiadomość

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tinka, Morroind sliczne groszki gratulacje i jakie juz duze :)
    tinka napewno wszystko bedzie dobrze mi tez sie wydaje ze dziciatko bylo ulozone na pleckach a nozki mialo uniesione badz podkurczone i dlatego ich nie widac, ale wiadomo jak masz sie denerwowac to lepiej to sprawdzic zwlazcza jak masz taka mozliwosc :)

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby podejrzewał jakąś wadę to skierowałby Cię na jakiejś dodatkowe badanie. Przynajmniej powinien.
    Na pewno wszystko jest w porządku :)

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• juwelka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 14:16

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli faktycznie mam ta ciaze ,t o ja sie ciesze ze tak dobrze ja znosze...

mała2930 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinka badz spokojna. Ja mam mojej cory zdjecie usg od gory bo sie tak ulozyla i mam w ramce tylko glowe. Przysiegam ze ma 2 rece 2 nogi i wszystko inne tez na miejscu :D Radze skonsultowac sie z kims innym ;)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka! Po malej lyzeczce od herbaty! Cisnij cisnij to Ci pomoze przelam sie! Pisalam ze po malutku! Dzielna badz :*

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ