Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypostaram się zaraz wrzucić albo jutro .. zapytam jak pójdę do niego z wynikiem moczu albo jednak pójdę do drugiego bo mam wizytę w przyszłym tygodniu już chciałam nie iść żeby chodzić tylko do jednego ale chyba nie wytrzymam bo u tego dzisiejszego wizytę mam dopiero 29.12
-
nick nieaktualny
-
Tinka tez mi sie wydaje ze to bylo takie ulozenie dziecka , toc jak lekarz by nie widzial tam nozek to by zaalarmowal ze cos jest nie tak , a nie puszczal cie do domu.
edit- przeciez tam widac nozki, zdjecie jest od góry i nozki ma tak jak by siedzialo po turecku dlatego moze ich nie widac
pojdziesz na kolejne usg to zobaczysz
masz gdzie isc ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juwelka, jak ja ci współczuję bidulko
elektrolity są dobre w sensie nawadniania ale niestety są ohydne w smaku, moja corcia też tym pluje
nie wiem co ci tu doradzić jak ci nawet woda czy suchy chleb nie smakuje
trzymaj sie kochana i próbuj, może ci coś podejdzie, jakiś owoc, może mleko... Trzymam kciuki żeby ci wreszcie przeszło zebys nam nie znikła
Tinka, nie martw sie na zapas, może po prostu dzidzia byla tak ułożona że nie było widać, ale pewnie, jak masz możliwość isc za tydzień to idź, choćby dla swojego komfortu psychicznego. Chociaz nie wydaje mi sie żeby lekarz mógł przemilczeć jakby coś było nie tak.
Także kochana - glowa do góry, na pewno jest wszystko ok -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta..
Nie było mnie dwa dni bo umierałam... nie dość ze wczoraj cały dzień mnie mdliło i 3 razy wymiotowałam to dzisiaj dostałam mega biegunki... czyli niestety zaraziłam się od małego adenowirusem...mówie wam masakra....
Jutro maluszek wraca ze szpitala a ja leże jak betka i nie mam siły na nic...
Juwelka wiem co czujesz, łącze się z Tobą w bólu.. ja też nie jestem w stanie przełknąć orsalitu...może spróbuj ten świeżo wyciskany sok z pomarańczy, dodaj szczyptę soli.. może pomoże... -
nick nieaktualnynona ja wg belli czyli @ mam 10 i 0 a wg USG 9 i 3 to zależy od owulacji ja miałam ok 18 -19 dc a nie jak statystycznie 14 -16 dc stąd ta różnica tak mi się wydaję że wg @ jest dalej a jeśli owulacja była później to jest różnica ..
no własnie strasznie się boję mój lekarz ogólnie mało mówi i może nie jest pewny czy są czy nie i dlatego się nie odezwał ale jednak pójdę do tego 2 trudno będę mieć 2 karty ale oszaleje przez miesiąc żeby czekać do wizyty następnej a ten drugi już więcej gada wiec może coś więcej się dowiem .. ale ten tydzień najbliższy będę mieć straszny chociaż staram się nie przejmować bo wiem że to szkodzi ale psychika i tak robi swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:01
Nona lubi tę wiadomość
-
tinka, Morroind sliczne groszki gratulacje i jakie juz duze
tinka napewno wszystko bedzie dobrze mi tez sie wydaje ze dziciatko bylo ulozone na pleckach a nozki mialo uniesione badz podkurczone i dlatego ich nie widac, ale wiadomo jak masz sie denerwowac to lepiej to sprawdzic zwlazcza jak masz taka mozliwosc