Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór wszystkim
ja znowu planowałam na chwilkę zajrzeć, a tu tyle stron do nadrobienia, że chyba zejdzie mi trochę dłużej
Pisałyście o cerze. U mnie praktycznie od miesiąca dramat. Najgorsza broda. Miałam już długo ładną cerę, a tu taki wysyp. Macie coś sprawdzonego co by pomogło?Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor dziewczyny,wpadlam,zeby powiedziec,ze Was nie opuszczam,ale na razie dalej nie mam czasu na odpisywanie,a ostatnio nawet na nadrabianie,ale postaram sie;)
U nas wszystko na razie ok,26/11 widzielismy po raz pierwszy kruszynke i slyszelismy serduszko,czekamy z niecierpliwoscia na kolejna wizyte,juz u mojego gina 12 grudnia
p.s. uzupelnilam troche nasza super liste;):*Ivettka, cati, Tysia85, pepitka, mała2930, Sabela, Daisy lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, witam się i ja w środę rano- standardowo prosto z pracy z herbatą na biurku
cati- dokładnie, ja też niesamowicie znoszę ciążę, nic mi się tak naprawdę nie dzieje, to że czasem coś zaboli albo zakłuje to niewiele. no a zmęczenie i senność nie są nie do zniesieniaw pierwszej ciąży też tak miałam. chociaż zaczęłam wymiotować w 4 (!) miesiącu, na szczęście sporadycznie, kiedy zjadłam coś co nie do końca pasowało (np jogurt truskawkowy)...
zgadzam się też z postem z kilku stron wcześniej- pierwszą ciążę przeszłam bez żadnego stresu można powiedzieć, nie przejmowałam się tak bardzo wszystkim, nie odliczałam dni do kolejnej wizyty... chyba się starzeję
chociaż i tak podchodzę na luzie do tego, tak mi się wydaje. nie interpretuje każdego znaku w zły sposób, bo przecież organizm się musi przystosować i nie funkcjonuje tak jak przed ciążą
a dzisiaj świętujemy- córeczka kończy 6 lat!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:26
Nona, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
u mnie zawsze z rana jest całkiem znosnie, najgorsze mdłości mam wieczorami, wczoraj normalnie okolo 15-16 mnie scielo z nóg i męczyło do 23
Ehhh, z córcią się tak nie męczyłam, mam cichą nadzieję że to chłopczyk tak daje mi popalic hihihi
Miłego dnia mamuśkimała2930, kusiczka lubią tę wiadomość
-
ja również witam się z rana troche poddenerwowana dzisiejszą wizytą mam nadzieje że tak jak wy ja również zobacze mojego maluszka dużego i silnego z
dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:34
Ivettka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Dzień dobry!
Mała, trzymam kciuki za wizytę, o której masz?
Kusiczko, sto lat dla córeczki!
U mnie w drugiej ciąży jest inaczej - lepiej właśnie. W pierwszej każde badanie mnie dosyć mocno stresowało, nie mówiąc juz o teście Pappa. A teraz do wszystkiego podchodzę luźniej, bo już wiem co z czym się je
Miłego dnia życzę!kusiczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sury wrote:Cześć dziewczyny!
Nie narobię nie ma szansco u Was???
a mam pytanie trochę z innej beczki: karta ciąży - w miejscu "inne objawy" mam wpisane: 2,5/0,0
wtf?? co to jest??/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury- z tego co wiem to dotyczy szyjki macicy, chyba długość, rozwarcie od strony pochwy i rozwarcie od strony dziecka. i raczej masz prawidłowe te parametry.
nie pamiętam dokładnie co do tych rozwarć jak to jest, ale wszystko dotyczy szyjki.Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny