Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 10 tc. WOW! Jak to leci
Dziś chyba dobry dzień będzie
Dwie koleżanki z innego forum zobaczyly dziś || kreseczki. Sierpnioweczki nam się rozkrecajaMAŁA trzymam kciuki za wizytę. TINKA nie denerwuj się. Co prawda na komórce nie mam jak wejść na zdjęcie ale twój groszek na bank nóżki ma. Tak się ułożył. Ale jeśli będziesz spokojniejsza to idź do tego drugiego gina
-
kusiczka wrote:Tysia, dziękujemy
płacisz za test PAPPA?
Jakąś imprezkę szykujecie dla córci, czy w tym wieku, to już "obciach ze starymi" świętować ? -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Spoko, u mnie tez nie ma objawów poza piersiami i sennością.
Staram się nie zamartwiać bo to i tak nic nie da. Czasem nie mamy wpływu na niektóre rzeczy a stres jeszcze bardziej pogarsza sprawę. -
nick nieaktualny
-
ja te kocham pływać ale jakoś mnie nie ciągnie bo łapałam różności na basenie wiec wole nie ryzykowac
Ja tez mam wg USG pierwszego 6 dni młodsza ciąże ale z ZUzą tez tak było a potem na niektórych przekraczała wiek ciąży heheheNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:ale czemu? masz plamienia albo infekcje?
Jeszcze nigdy nie złapałam infekcji na basenie.
ja mogę seks, pływanie.
mam zagrożenie ciąży przez te silne bóle brzucha i mam jak najwięcej leżeć, no i delikatną infekcję moczową z którą na razie nie da się za bardzo nic zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam środowo
Ja się nie ruszamdopadł mnie zupełny brak motywacji. Czuję się dobrze, więc mogłabym, ale nie mogę się zmusić.
Co do basenu, to mocno się nad tym zastanawiam, mimo że za bardzo nie lubię.
Uważam jednak, że warto się ruszać, choćby uskuteczniając codzienny spacer, bo nie wyobrażam sobie żeby 9 miesięcy spędzić w pozycji kanapowo-leżącej. Po takiej przerwie powrót do formy będzie masakrą
Nona możesz powiedzieć coś o tych swoich zajęciach??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:08
-
Ja chciałam iść na basen, ale jako, że w moczu miałam na ostatnim badaniu bakterie i łykam urosept, to wolę nie ryzykować i na razie sobie basen zdecydowanie odpuszczam, chociaż uwielbiam pływać! Ale wolę teraz poczekać, a już na spokojnie latem się w trójkę na basen wybierzemy
Dziewczyny strasznie mnie odrzuca od wszystkiego co można pić!
Suszy mnie jakbym kaca miała, ale nie umiem się niczego napić.
Popijałam tabletki czym się da, codziennie czymś innym, inaczej bym zwymiotowała. I teraz każdy napój kojarzy mi się z tabletkamia zaraz znów muszę wziąć moją dawkę. No nic mi nie wchodzi. Ani herbata, ani mleko, ani woda, ani soki, ani napoje. Próbowałam wziąć łyczka coli to od niej też mnie odrzuca... Ratunku
Julia07.2015