Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim,
@Helen dla mnie jesteś mega twardzielką, masz super podejście do życia i dlatego jestem pewna, że już niedługo będziesz szczęśliwa:)
@Goździk, a byłaś u jakiegoś lekarza? może kurcze antybiotyk.... czasem to jest mniejsze zło niż groźna infekcja....no chyba, że wirus...no to pozostaje czekać pić i zbijać gorączkę...Ale może nic się nie stanie, nie wszystkie wirusy są groźne dla dziecka..
@Nona, zazdroszczę basenu... ja póki co marze o wyjściu na spacer..
Kto dziś wizytuje?? bo ja już się zaczynam gubić w waszych postach, straszne z Was gaduły;)))
Ja dziś mam małe święto, mój maluszek wraca ze szpitala:)))))) Boże tydzień go nie widziałam....nigdy nie mieliśmy takiej rozłąki...Może dlatego dzisiaj czuję się wyjątkowo dobrze:)
Helen lubi tę wiadomość
-
goździk, zrób sobie mleko ciepłe z masłem, miodem i czosnkiem, ugotuj sobie brokuły, albo barszcz czerwony z buraków, to pomaga zwalczać szkodliwe rodniki, zrób sobie tez syropek z cebuli, czosnku, miodu i cytryny, herbatkę malinową, okłady też sobie rób, znajoma też moczyła piżamę w wodzie, chłodniejszej od temperatury ciała, ale nie zimnej, i wygrzewaj się pod kołdrą, ponoć dobry jest też sok 100% z czerwonej porzeczki na przeziębienie.28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
cati wrote:hejka
macham 10 tygodniem
dzis z rana mdlosci wyrwaly mnie ze snu... cale szczescie minely i dalej moglam spac. Dziwno dziwne...
Cati ja zaledwie 2 dni temu smęciłam mężowi, że nie mam mdłości, wszystkie mają i że boje się, że coś nie tak, a tu wczoraj wieczorem jak mnie nie zacznie mdlić i tak już prawie do ranau mnie widać zamiast poranne (bo rano jako tako) to wieczorne mdłości się ujawniły...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Wczoraj byliśmy z mężem na pierwszej wizycie u lekarza. Jestem w 7tyg i 1dniu ciąży ale na karcie lekarka wpisała mi 9 tydzień wg miesiączki. Słyszeliśmy pięknie bijące malutkie serduszko
Super uczucie
Z dzidzią jest wszystko ok. Moje plamienia były oznaką odkejającej się kosmówki w związku z tym dostałam zwolnienie na 2 tyg + 2x dziennie duphaston no i mam leżeć plackiem do kolejnej wizyty.
Sabela, Sana, usia89, Tysia85, Daisy, Helen, jenny88, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLekarka mówiła, że leki powinny spowodować zasklepienie się kosmówki i powinno byc ok. Na usg było widać, że faktycznie są takie dwie dziury z obu stron. Leże i nie ruszam się w ogóle bo tu przecież chodzi o dobro maleństwa
Nona, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olitka ja dzis wizytuje o 17
Mam poki co wyniki krwi
Estradiol 1872 takze leki podtrzymuja ciaze
Progesteron 46 wzrosl przez 1.5 tyg z 38
Beta 26 430
Nie moge sie doczekac wizyty! ♡♡♡
Ah dla ciekawych co tak czesto te wyniki, ktore nie pamietaja - musze je robic, takze to nie widzimisie.Jednak mam nadzieje ze juz niedlugo przestane
Ja na obiad wlasnie jem koktail. Paczka 0.5 kg truskawek, lyzka jogurtu naturalnego, 1/4 szkl mleka mniaaaaaaaaamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 14:28
usia89, Nona, Helen, Tysia85, libellula83 lubią tę wiadomość
-
Sabela wrote:Ja mam zamiar obkupić się, a właściwie dzidzie na wyprzedażach po nowym roku.
Orientujecie się może czy na wózki też są wyprzedaże?
Można by było już popatrzeć.
Sabela no jasne ze sa wyprzedaze ale to chyba zalezy od sklepu, wchodza modele na nowy rok i przeceny zaczynaja sie czasem juz w listopadzietakze jesli masz czas i checi to juz mozesz isc i juz sobie pojezdzic
-
Dziewczyny ratujcie
tak sie cieszyłam ze mnie mdlosci omijaja, a od kilku dni po prostu umieram... zero wymiotow tylko ciagłe mulenie we flakach w przełyku, gruszka pomogla tylko na chwile, czeste a drobne posilki nie pomagaja, herbata imbirowa pomaga tylko na chwile. Czuje sie jak na 3 dniowym kacu
Rano sa jeszcze znosne ale popołudniu to sie zaczyna horror
Macie jakies domowe sposoby ? Mam nadzieje ze te mdlosci beda tylko do konca I trymestru