Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
usia89 wrote:Dziewczyny ratujcie
tak sie cieszyłam ze mnie mdlosci omijaja, a od kilku dni po prostu umieram... zero wymiotow tylko ciagłe mulenie we flakach w przełyku, gruszka pomogla tylko na chwile, czeste a drobne posilki nie pomagaja, herbata imbirowa pomaga tylko na chwile. Czuje sie jak na 3 dniowym kacu
Rano sa jeszcze znosne ale popołudniu to sie zaczyna horror
Macie jakies domowe sposoby ? Mam nadzieje ze te mdlosci beda tylko do konca I trymestru
Usia mnie też męczą popołudniami, ja leżę i piję sobie taką dość ciepłą wodę i jem jabłko. Nie wiem czy to coś daje czy to taki mój wymysł ale jakoś mi p ytm lepiej... -
radiszka wrote:Usia mnie też męczą popołudniami, ja leżę i piję sobie taką dość ciepłą wodę i jem jabłko. Nie wiem czy to coś daje czy to taki mój wymysł ale jakoś mi p ytm lepiej...
u mnie niestety po wodzie jest jeszcze gorzejspróbuje jeszcze z jablkiem..
-
nick nieaktualny
-
U mnie też woda z butelki wzmaga mdłości
I też niestety mam tak jak usia. Cały czas mnie memli, ale wymiotów nie ma, choć nie powiem - czasami są o krok. Masakra jakaś, nic mi nie smakuje, mam wrażenie ciągle jakbym coś, tłustego jałowego a na dodatek starego zjadła
bleeeee
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja już po wizycie wszystko oki maluszek rośnie widziałam pięknie bijace
maluszek ma 0,91cm z usg wychodzi 6tydzień +6 następna wizyta u tego gin 7 stycznia mam na kartce wypisane mnóstwo badań ale będzie to kosztowało hoho ale to nic dla malucha wszystko:)Ivettka, olitka, Sana, Tysia85, Nona, Daisy, usia89, Helen, Linka05, juwelka, believe, jenny88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
pepitka wrote:Olitka, to cudnie że bedziesz wreszcie miała swój skarb w domu
i oby nigdy więcej rozłąk
Dzieki kochana, taka jestem szczesliwa ze az mi mdlosci przeszly na chwile:)
ale bylo radosci.... bardzo mi wydoroslal ten synek przez ten tydzien:) ale niestety strasznie schudl... teraz musze go powoli odbudowywac:)
Daisy trzymam mocno kciukasy, pewnie dzis uslyszysz serducho:)
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej,
Gratuluję udanych wizyt dzisiejszych , super że wszystko ok
Helen trzymam kciuki żeby szybko się udało znowu zobaczyć 2 kreski :*
I bardzo dziękuję za słowa otuchy z tymi nóżkami mojego groszka, staram się nie denerwować i wierzę że będzie dobrze .. musimała2930, Helen lubią tę wiadomość
-
Daisy na pewno wszystko jest dobrze :*
Mała a Ty chodzisz do ginka prywatnie? Gratuluję serduszka
Tinka maluszek na pewno tylko tak się ułożył, gdyby coś było nie tak ginekolog na pewno by zwrócił na to uwagę :*mała2930 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
ja po wodzie momentalnie schodze!!
Wczoraj z wieczora ledwo łyka zlapalam aby popic dupka i od razu toaleta bueee bueeee:(.
Tak jak tobie Sana zadne napoje mi nie smakuja ale spróbuj coli z mc donalds:P omnomnomcati lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Dobre pytanie, lubie szybką jazde i mam auto z twardym zawieszeniem.
Ja wiem jedynie o poduszkach poporodowych, a w zasadzie o takich kółkach poporodowych - to nic innego jak takie dmuchane kólko, jakie dzieci do pływania używają. Kobiety po sn używają tych kółek nie tylko w aucie, ale normalnie żeby usiąść przez pierwsze dni po sn.
Dasiy trzymam kciuki za wizytę!
Mała, gratulacje -
Marteczka91 wrote:ja po wodzie momentalnie schodze!!
Wczoraj z wieczora ledwo łyka zlapalam aby popic dupka i od razu toaleta bueee bueeee:(.
Tak jak tobie Sana zadne napoje mi nie smakuja ale spróbuj coli z mc donalds:P omnomnom
Ja Wam powiem, że wszystkiego się spodziewałam, ale przy moim zemdlonym żołądku, gdzie nic mi nie wchodzi, zestaw z McDonalda wciągnęłam w 5m minut.
Mąż w szoku, ja w szoku, chyba żołądek też.
I jak tu się zdrowo odżywiać?usia89, hibiskus lubią tę wiadomość
-
olitka wrote:Dzieki kochana, taka jestem szczesliwa ze az mi mdlosci przeszly na chwile:)
ale bylo radosci.... bardzo mi wydoroslal ten synek przez ten tydzien:) ale niestety strasznie schudl... teraz musze go powoli odbudowywac:)Ale u nas na szczescie od kiedy ma corcia stwierdzoną alergie pokarmowa i jest na diecie eliminacyjnej to jest spokój (odpukać)
Duzi zdrowka dla synkaA tobie przeszło wogole?
-
kahaśka wrote:Ja Wam powiem, że wszystkiego się spodziewałam, ale przy moim zemdlonym żołądku, gdzie nic mi nie wchodzi, zestaw z McDonalda wciągnęłam w 5m minut.
Mąż w szoku, ja w szoku, chyba żołądek też.
I jak tu się zdrowo odżywiać?I ja się tez pytam, JAK ŻYĆ? CÓŻ JEŚĆ?