Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
KaEm wrote:Dziewczyny czy jak chodzicie do 2 lekarzy, jednego na nfz a jednego prywatnie to macie 2 karty ciazy?? Ja ciaze mam prowadzona prywatnie ale zeby nie placic za badanaia chce isc na nfz i nie wiem jak to jest.
tak, mam 2 karty i w zależności do którego gina idę to tą pokazuję
mon!ta^ wrote:hej dziewczyny mam pytanko czy macie może z poprzednich ciąż albo jakies info od znajomych. Czy jest poduszka pod pupe w czasie jazdy aby zmniejszyc drgania od dziur na ulicy
mnie po jeździe akutem okropnie bolał brzuch i teraz mam taką sprężynową poduszkę (jak materace sprężynowe) i jest już ok
Mała gratulacje serduszka!
Daisy ale w którym ty jesteś tyg według OM?
Pepitka też bym knyszę zjadła, mmmm
Helen trzymaj się mocno, jestes silna. Niedługo pochwalisz się znów 2 kreskami, buźka
Ja dziś byłam w pracy, musiałam kilka dokumentów donieść. Ale fanie było znow wszystkich zobaczyć, nie mogliśmy się nagadać ale po powrocie do domu mnie brzuch już z wysiłku bolał. Poleżałam i już ok. A ja myślałam, że za tydzień już wrócę do pracy...
Helen, mała2930 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:55
usia89, Ivettka, cati, Mia S, Lena87, Tysia85, Linka05, Zgredek, pepitka, Nona, Helen, believe, libellula83, Sana, MarliOne, Coleen, jenny88, mała2930 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane,
Ja się już witam z domku ..
Do wczoraj miałam takie bóle, że po ścianach mogła bym chodzić ..
Podstawowe rzeczy jak nospa, paracetamol i inne rozkurczowe tabletki nie działały ..
Nie chciały nic mocniejszego podać, więc chodziłam pod prysznic i lałam sobie wrzątkiem po udzie ..
Ból przechodził na około dwie godziny miałam wtedy możliwość odpocząć sobie ..
W nocy jeszcze pobolewało ale przespałam całą noc i rano jak ręką odjął ..
Morfologia i Mocz idealne wyniki ..
Nie wiedzą skąd taki ból, na szczęście nie zagrażał mojemu małemu człowieczkowi który ma 0,63 cm i bije pięknie serducho !! wczoraj słyszałam ..
Daisy, idziemy łeb w łebGratuluję
ps: nie jestem w stanie nadrobić tych 3 dni, nie miałam siły i chęci aby załączyć i poczytać co tam u Was ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 19:15
Helen lubi tę wiadomość
-
Daisy super zdjęcie:) groszek jak malowany:)
a ja miałam taką ochotę dziś na twarożek ze szczypiorkiem:P
w pracy telefon do mamusi czy mi zrobi...
w samochód, po półtłusty ser iiiii omnomnomnomnommmmmm!!!!
ale to było pyszneee:)
na jutro zabrałam wielkie pudełko abym mogła zjeść w pracy cos poza słodką bułką..hibiskus, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Daisy gratuluję serduszka!
Lena87 fajnie, że już w domku. U mnie też nie potrafili powiedzieć czemu tak boli brzuch- do 8tc bolał codziennie baardzo. teraz trochę mniej. mówią, że ciąża książkowa i ten ból to taki mój urok
Nona tak, ciuszki Lupilu są dobrej jakościNona lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:Daisy super zdjęcie:) groszek jak malowany:)
a ja miałam taką ochotę dziś na twarożek ze szczypiorkiem:P
w pracy telefon do mamusi czy mi zrobi...
w samochód, po półtłusty ser iiiii omnomnomnomnommmmmm!!!!
ale to było pyszneee:)
na jutro zabrałam wielkie pudełko abym mogła zjeść w pracy cos poza słodką bułką..Od jakichś dwóch tygodni, no takie rzeczy za mną chodzą.... a najlepsze jest to, że jednego dnia czuję, że muszę coś zjeść, przygotowuję to następnego i .... heh po ochocie
Ostatnio chodzi za mną kanapka z Subwaya z ostrym sosem..... mniammmmm chyba na weeknd się skuszę
mufinka wrote:Daisy gratuluję serduszka!
Lena87 fajnie, że już w domku. U mnie też nie potrafili powiedzieć czemu tak boli brzuch- do 8tc bolał codziennie baardzo. teraz trochę mniej. mówią, że ciąża książkowa i ten ból to taki mój urok
Nona tak, ciuszki Lupilu są dobrej jakości
aaaa Muffinka własnie, przypomniałaś mi. Ja te z lidla lubię - ale raz się przejechałam na bluzeczkach - baaardzo rociągnęły im się dekolty, to samo w rajtuzkach - rajtki po prostu lecą z pupy:/ Więc jak dla mnie ok, ale podoobnie jak w pepco - trzeba przyglądać się, dotykać itp.
Daisy przecież nie było innej opcji, musiało być wsio ok!!!PIęknie!
-
Daisy gratulacje, piekna dzidzia :)ale się cieszę
a ja mam cos dla Was
jak sie interesujecie zdrowym zywieniem
http://faktydlazdrowia.pl/czosnek-rodzynki-zapobiegaja-przedwczesnym-porodom/
pamietajcie tez o orzechach i siemieniu lnianymdla dobra dzidzi, aby rosła zdrowo
Nona, Daisy, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny