X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:13

Daisy, Ivettka, mała2930 lubią tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się znowu z Wam wieczorem :)

Wczoraj miałam nadrobić, ale ze zmęczenia zasnęłam zaraz po napisaniu wiadomości.

Juwelka, trzymaj się cieplutko! Mam nadzieję, że szybko Ci przejdą te mdłości i będziesz się mogła cieszyć ciążą :) jeden plus, że jesteś już na zwolnieniu.

juwelka lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kusiczka, 100 lat dla Twojej córeczki <3

kusiczka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wlasnie mialam pisac Ci slowo w slowo to samo bo ostatnio o tym czytalam. :) Takze no stress ;)
    Ja dzis zakupilam moj ulubiony ostatnio kolor coloramy granatowy taki z polyskiem. Bo mi sie skonczyl a ja uwielbiam ;) w ogole to mam ze 40 lakierow hehe i zmieniam czesto kolor. Raz w miesiacu robie przerwe na pare dni i wtedy jakies tam specjalne odzywki daje, odbarwiacze itp itd.

Ale sie ciesze dzisiejsza wizyta!

Juwelka ciesze sie ze ruszylas do przodu! Oby juz bylo tylko lepiej :)

Dziekuje kochane za przemile slowa ♡♡♡

Poprosze od razu Marteczko o zmiane tp na 26.07 ;) Jak przeoczysz a Cie zauwaze to dam znac :) Tabelke wypisze jutro bo juz kompa nie wlaczam dzis.

Milego wieczorku! ♡♡♡

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy witaj w klubie :-) ja mam cały koszyk lakierów :-) czasami idę do sklepu i tak mi się podobają różne lakiery i chce sobie kupić ale potem mi się przypomina, że przecież w domu mam taki sam albo bardzo podobny :P i tyle z moich zakupów i 30 minutowym wybieraniu ;-) ja też cały czas maluje paznokcie, nie słyszałam żeby to było szkodliwe.

Daisy lubi tę wiadomość

zem3wn15az3szllg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Daisy lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen, miło, że do nas zaglądasz :) wszystkie trzymamy kciuki za Twój ponowny powrót na fioletową stronę :) wierzę, że szybko Wam się uda i z powrotem będziesz mogła się cieszyć ciążą.

Nona, Helen lubią tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goździk, najważniejsze, żebyś dbała o siebie teraz. Na pewno będzie wszystko w porządku, ale na choróbska już nic nie poradzisz. W ciąży już podobno tak jest, że łatwiej zachorować i złapać infekcje. Zdrowiej :)

• believe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, Mała - gratuluję udanych wizyt <3

Daisy, mała2930 lubią tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff, nadrobiłam :) proszę nie odbierajcie moich wiadomości jako spamu, ale w telefonie nie umiem sobie inaczej poradzić jak tylko odpisywać na wszystko po kolei :P haha

• Sana Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy cudowne Maleństwo :) no śliczny widok :) i widzisz wszystko jest super, bardzo się cieszę :) to się uspokoiłaś już, to najważniejsze :)

Daisy lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)
    Kurcze troszke probowalam nadrobic dzisiejszy dzien i zeszlo mi dosc spora chwilke, ale sie opisalysie ;)
    Helen ciesze sie, ze zabieg sie udal i oby w niedlugim czasie udal Wam sie znowu! Trzymam za Was mocno kciuki :)
    Gozdzik zycze szybkiego powrotu do zdrowia
    Olitka super, ze synus w koncu wrocil do domku :)
    mala2930, Daisy, Lena87 gratulacje udanych wizyt i widzianych <3
    Ja rowniez mialam dzisiaj wizyte tzn USG i widzialam swoje malenstwo i <3 troszke sie uspokoilam :) Nasze malenstwo ma 18,4 mm wg Usg to 8t2d mam nadzieje, ze to przez pozna owulacje...
    Pozdrawiam i zycze dobrej nocki :)

A tutaj zdjecie (niezbyt wiele widac)
    262vazp.jpg

Ivettka, jenny88, pepitka, Nona, Lena87, Sana, Tysia85, Daisy, believe, mała2930, MarliOne, Tigana, Coleen, mon!ta^, dora8201, usia89, Helen lubią tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• Sana Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela super, że wszystko jest dobrze :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny tym razem w czwartek rano ;)

ewela grtulacje ;)

Usia - ja też wczoraj ugotowałam barszcz z uszkami, bo od kilku dni miałam na niego straszną ochotę i jak zjadłam to aż mi się dobrze zrobiło ;)

Tysia- ja to bym mogła się ciągle objadać kanapkami ze subwaya z tuńczykiem, miodową musztardą i ostrym sosem salsa :D nie wiem czy dziś się nie skuszę ;-)

Męczy mnie kaszel od poniedziałku, wczoraj po pracy stwierdziłam, że pójdę do rodzinnego się przebadać. Od pół roku jestem zapisana do nowej przychodni (bo wcześniej mieszkałam w innym mieście), niestety nie było tej lekarki, do której jestem zapisana z polecenia, był jakiś inny rodzinny, więc stwierdziłam,że jak już jestem to niech popatrzy co tam się dzieje.
    Weszłam do gabinetu po 1h czekania. Siedział tam prawie już dziadek, zapytał co mi jest i zaczął osłuchiwać. Stwierdził, że zapalenie oskrzeli :/ i że bez antybiotyku może się nie objeść. Wtedy powiedziałam mu, że jestem w 10 tc, żeby miał na uwadze przy wypisywaniu leków.
    Wypisał mi antybiotyk Cipronex, jakieś ochronne na żołądek przy zażywaniu antybiotyki i tabletki do ssania, żeby kaszel zaczął być mokry.

Wyszłam od niego taka trochę poddenerwowana. Kurczę miałam wrażenie, że facet w ogóle nie słuchał co do niego mówię tylko robił swoje.
    Zadzwoniłam wtedy do lekarza (rewelacyjny specjalista), do którego chodziłam od dziecka i opisałam mu w skrócie sytuację, stwierdził, żebym nawet nie próbowała kupić tego antybiotyku, bo zabije dziecko... aż mi się słabo zrobiło! powiedział, żebym wróciła do tego lekarza i powiedziała mu, że albo jest niepoważny albo głuchy...że raczej nie powinnam w ogóle zażywać antybiotyku.

Dzisiaj zadzwonię do swojej lekarki...

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela jaki duuży już!

Olitka fajnie, że synuś już w domku, ale ulga nie?

Ja też luubię lakiery do paznokci :3

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kusiczka jezu, aż mnie ciarki przeszły. ja też kiedyś przez przypadek trafiłam do takiego starego dziadka bo mojej lekarki nie było. był przygłuchy i trzeba było krzyczeć, masakra

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mufinka -powiem Ci, że cieszę się, że zaufałam intuicji a nie tylko lekarzowi, bo skończyłoby się to tragicznie... ten do którego dzwoniłam był naprawdę poruszony, wręcz oburzony... i jak tu kurde leczyć się w zaufaniu, że będzie ok? ;/

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 9 tygodniu :) nie wiedziałam, że to zacznę dzisiaj już 3 miesiąc <3

Ewela, zdjęcie pomimo, że niewyraźne jest piękne :) gratuluję udanej wizyty.

Też chyba się wybiorę do lekarza, bo od ponad tygodnia mam katar, kicham i czasami kaszlę. I mi nie przechodzi, a to w sumie trochę długo.

Miłego dnia! Czy ktoś dzisiaj wizytuje?

Ja jutro mam USG na NFZ, bo po tych plamieniach, które miałam lekarka zapisała mnie na USG, a w poniedziałek mam do niej iść na wizytę.

Nona lubi tę wiadomość

• mała2930 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie z rana:)
    Daisy ,ewela86 gratuluje udanych wizyt :)
    A to mój maluszek sorki za jakość http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44895ada73deb402.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:44

Daisy lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ