Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daisy co za katastrofa !!!
Słyszalam zawsze że na Zaspie jest kiepsko, niestety to też podobno nasz najlepszy ośrodek... Co za koszmar
Tez jestem za Swissmed. pewnie tam też wyląduje, bo to co opisujesz to naprawdę wielki koszmar. Mój gin pracuje w PCK w Gdyni więc to też może byc opcja, ale jeszcze za wczesnie żeby go pytać...
Zawsze myślalam o Swissmedziesynku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Daisy dobrze, że piszesz o Zaspie bo mój mąż mi wlasnie mówił dzisiaj że dobrze mieć jakieś wyjście awaryjne poza Swissmedem i wspomniał o Zaspie. Teraz już raczej się tam nie wybieram
Tak czy siak u nas decyzja podjęta i na 100% Swissmed ale na wszelki wypadek chciałabym mieć jakieś zaplecze... Ale może nie myślmy negatywnie - wszystko będzie dobrze i poród wzorowy
Córe rodziłam w Sulechowie i byłam bardzo zadowolona ale wtedy mieszkałam w innej części Polski
U mnie dzisiaj znowu dzień z mdlościami, praktycznie cały przeleżałam a juz się cieszyłam, że się skonczyły
Miłego wieczoru i slodkich snów
-
nick nieaktualny
-
Nona, wypatrzylam ostatnio w jakims pismaku nowa kolekcje Day&Night w Aparcie
. W ogole zauwazylam ze czesto 'wypatruje' cos w gazecie i po to konkretne wybieram sie na 'szoping'. Jakos nie lubie lazenia po sklepach bez celu czy ogladania i wybierania na sile. A tak cos mi wpadnie w oko i jest cel
A jak bylo w teatrze no i jak kolacja?
Ja dzis zgrzeszylam - mialam takie mdlosxi ze wciagnelam 2 bismarty z kfc.Jak ja nie znosze takiego jedzenia (juz pisalam kiedys ze jadam w takich miejscach typu mc czy kfc srednio raz w roku), to dzis normalnie mialam chcice
. Do tego potem cappucino i deser lodowy mniam.
Moj sie dzis stwierdzil na zakupach, ze chyba bedzie synBo paszteciki z kapusta i grzybami, pierogi te same, owoce na koktail czarne lesne, czyli sam kwasek, nawet te swieze soki ostatnio zawsze biore kwaskowate. Mam nadzieje ze to pomylka :p
Kupilismy jeszcze Tesciowej dzis w tkmaxie czy jak to sie tam pisze prezent na urodziny - piekna czerwona patere w ksztalcie serca. Mozna by pomyslec ze tandeta, ale wyglada reprezentacyjnie. Jedziemy do Niej w przyszla sobote.
Eh u mnie ksw na tapecieNiech to sie slonczy wreszcie bo chce isc spac a obiecalam ze dotrwam do konca
No w koncu mialam chwile to zmienilam suwaczek na wg usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 23:42
Nona lubi tę wiadomość
-
Livia pomysl o miejskim w Gdyni..zawsze masz blisko, cjoc z 2 str tfu tfu gdyby cos to wioza dzidzie na Zaspe lub na Kliniczna bo oba maja najwyzszy stopien referencyjnosci. Choc nie ma co sie nastawiac ze cos nie tak bedzie. Na Zaspie lezalam tez z cora po porodzie juz pozniej na dzieciecym i masakra po latach sie nic nie zmienilo. Nawet durny alergolog dopiero po 3 latach zlecil wizyte u laryngologa! Gdzie juz dawno cora byla po zabiegu podcinania migdalka, alergolog nawet nie zauwazyla bo do buzi nie zagladala
Tragedia! Wojewodzki tez tam bylam z mala jak byla mala miala moze z 6tyg bo nie chciala sie zalatwiac. Dolozyli nam na sale dziecko 3 letnie z rotawirusem..nie musze pisac jak sie to skonczylo. I ja i cora 6tyg rota. Nigdy wiecej tam nie pojechalam. Na klinicznej ponoc odsylaja jak nie maja miejsc i jak maja ale nie chce im sie przyjmowac - to slowa mojej kolezanki. Co do Zaspy to nie wiem moze zle trafilam, ale moje kolezanki tez tam rodzily i wspomnienia maja dosc podobne. Sa fajnie zaopatrzeni, ale osoby tam pracujace to powolanie maja chyba do czegos innego
-
Dzień dobry
Dziewczyny, zorientowałam się właśnie, że w 2 dni przytyłam 1.5 kg! Mam nadzieję, że to tylko jednorazowy wyskok, bo jak zaczęłam już tyć, to za miesiąc dwa stanę się słonicą
Ja wczoraj dostałam od Mikołaja poduszkę rogala i zaczęłam się zastanawiać czemu ja jej wcześniej nie kupiłam. W końcu jestem wypoczęta, zasnęłam w 5 minutNawet mój mąż się mnie zapytał, czy możemy z nią spać na zmianę - 1 dzień on, 1 dzień ja
Daisy, usia89, hibiskus lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Livia pomysl o miejskim w Gdyni..zawsze masz blisko, cjoc z 2 str tfu tfu gdyby cos to wioza dzidzie na Zaspe lub na Kliniczna bo oba maja najwyzszy stopien referencyjnosci. Choc nie ma co sie nastawiac ze cos nie tak bedzie. Na Zaspie lezalam tez z cora po porodzie juz pozniej na dzieciecym i masakra po latach sie nic nie zmienilo. Nawet durny alergolog dopiero po 3 latach zlecil wizyte u laryngologa! Gdzie juz dawno cora byla po zabiegu podcinania migdalka, alergolog nawet nie zauwazyla bo do buzi nie zagladala
Tragedia! Wojewodzki tez tam bylam z mala jak byla mala miala moze z 6tyg bo nie chciala sie zalatwiac. Dolozyli nam na sale dziecko 3 letnie z rotawirusem..nie musze pisac jak sie to skonczylo. I ja i cora 6tyg rota. Nigdy wiecej tam nie pojechalam. Na klinicznej ponoc odsylaja jak nie maja miejsc i jak maja ale nie chce im sie przyjmowac - to slowa mojej kolezanki. Co do Zaspy to nie wiem moze zle trafilam, ale moje kolezanki tez tam rodzily i wspomnienia maja dosc podobne. Sa fajnie zaopatrzeni, ale osoby tam pracujace to powolanie maja chyba do czegos innego
Własnie o Gdyńskim też się nasłuchałam... Wszędzie źleNo nic, zobaczymy. Oby było wszystko dobrze i skończyło się na Swissmedzie
Daisy lubi tę wiadomość
-
wiitammm w 11 tyg:)
!
Jaaki brzydki ponuryyy i mglisty dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 10:13
jenny88 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny niedzielnie
U mnie Mikołaja nie było, ale oboje zrobiliśmy sobie prezent - porcelanową zastawę obiadowo-kawowo-herbacianą Ćmielów, 95 elementów (każdy zestaw na 12 osób), jestem przeszczesliwa, bo już po ślubie mieliśmy sobie sprawić coś takiego, ale zawsze były wazniejsze wydatki, remont itp. i w końcu jest! I dobrze, bo nie wiem na czym bym rodzinę ugościła w święta
Dnia bez mdłości!juwelka, Nona, Daisy, usia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w 8 tygodniu!
dzis jesli nie zapomne, zrobie poerwsze zdjecie mojej super figury
milego dnia! ♡
Nona Piotr Polk no no to tez moj typ.
Ja za perlami nie przepadam, wlasnie wole diamenty, nie dla ostentacyjnosci, bo na co dzien nosze i czuje sie dobrzePodejrzewam ze kto sie nie zna, to nawet nie pozna. To samo z perlami, jak ktos nie ma oka to pomysli ze to ze stoiska biżuu
Co do tej kolekcji to mam juz podobna bizuterie z zeszlego roku, tez taka kontrastowa
Ciesze sie ze wieczor udanyJa tez uwielbiam takie randki, chociaz my zawsze wracamy do domku. Co 2 miesiace srednio staramy sie gdzies wyjechac na pare dni, no ale niestety od urlopu nie mamy czasu na wyjazdu bo duzo wykanczamy domu, ogrod, tarasy, drewutnie..no do zrzygania. Ale mam nadzieje ze ferie spedzimy znowu w gorach, Pomorze startuje 2 lutego wiec pewnie juz 1go wyjedziemy
. Mam nadzieje ze bede sie dobrze czuc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 11:10
Nona lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
My wczoraj sobie zrobiliśmy Mikołajki w McDonald'sgryza wzięłam pikantnego kurczakburgera od mojego D., dla siebie wzięłam chikkera czy jakoś tak, i jeszcze zjedliśmy cheesburgera na pół
No i chyba wybraliśmy imiona!
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 11:03
Daisy, dora8201 lubią tę wiadomość
Julia07.2015