Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
juwelka wrote:Marteczka przezazdroszczę !!!!!!!
ja próbuje wcisnąć kanapkę z serem i źle to widzę...
nie wiem już co pić już wszystkie herbatki są fujj, na sam widok mi nie dobrze ;/
mi do picia też nic a nic nie smakuje:(.
Jedynie co to cola cola cola ale ile można? -
SANA:D hihihih i Ciebie dopadło co:)??
no niestety takie uroki, oby szybko przeszło.
tak tak styczniu przybywajjjjj.
Choć u mnie drugi trymestr zacznie się chyba jeszcze w tym roku?
od 13 tyg tak?
EDIT
Od 14 tyg czyli od 28.12
to pięknie to odliczaaamyy 3 tyg:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 21:28
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:
Dasz rade:)!!! Każda z nas jakoś daje.
Wiem, że jest ciężko... najgorsze, że na każdym kroku słyszę od głupich ludzi: CIĄŻA TO NIE CHOROBA!? mam tego świadomość ale początki doprowadzają nas do takiego stanu, że na prawde tylko leżymy i jęczymy:P
kahaśka, hibiskus lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny tak mi Was szkoda z tym jedzeniem i piciem,nawet nie wyobrażam sobie jak Wy się czujecie,mam nadzieję że szybko Wam przejdzie...ja nie mam żadnych mdłości,zgagi itd mogę wszystko jeść i pić na początku martwiło mnie to ale przecież każdy przechodzi ciążę indywidualnie i cały czas mam nadzieję że dzidzia dobrze się rozwija
-
Jejku dziewczyny tak mi Was szkoda z tym jedzeniem i piciem,nawet nie wyobrażam sobie jak Wy się czujecie,mam nadzieję że szybko Wam przejdzie...ja nie mam żadnych mdłości,zgagi itd mogę wszystko jeść i pić na początku martwiło mnie to ale przecież każdy przechodzi ciążę indywidualnie i cały czas mam nadzieję że dzidzia dobrze się rozwija co do imion my już od dawna mamy wybrane kilka imion dla dziewczynki,podobają nam się Kinga,Lena,Maja,Nadia,Julia ale Julia odpada bo w około mnie są same Julie:) Ja najbradziej chyba jestem za Nadią ale za to mamy problem z imieniem dla chłopca,zawsze mówiliśmy że nas syn będzie miał na imie Leo,imię mi się bardzo podoba ale z drugiej strony tak sobie myślałam jak np. napisać na torcie pierwsze urodziny: Leo,Leonka,Leosia??jak miło do niego mówić Leoś? nie mam pojęcia,ostatnio mój ukochany wspominał coś o Alanie.
-
Melduje sie szybko z rana i zaraz pedze szykowac sie na spotkanie że swoim Groszkiem
trzymajcie prosze kciuki za udana wizytę, dobre wyniki no i zebym wreszcir zobaczyla
Miłego dnia wszystkim i powodzenia dla dzis wizytujacych mamusiekDaisy, Sabela, Sylwia87, livia30, Nona, kusiczka, Lena87, Sana, mała2930, believe, usia89, ewela86, Libusza, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja dziś wizytuję, trzymajcie kciuki
Co do imion to mój mąż podobnie nie chce marnować energii dopóki nie będziemy znali płci, ale mamy swoje typy. Raczej nie będę kierować się popularnością, tylko tym, co będzie nam się podobało, bo przecież wybieramy imię dla naszego dziecka, które będzie mu towarzyszyć przez całe życie, a nie pod rodzinę czy koleżanki, albo jego przyszłe przedszkole/szkołęWięc w tej kwestii należałoby wyluzować, nikt z nas nie jest jasnowidzem
Mi dla chłopca podoba się Ignacy lub Antoni, a dla dziewczynki chyba ciężej z wyborem, bo wiele imion się nam podoba.
Miłego dnia!Lena87, Sana, Daisy, gigsa, Libusza lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nona na Twoim miejscu byłabym ostrożna z szynką parmeńską - to w końcu surowe mięso, więc zawsze jakieś tam ryzyko toksoplazmozy jest.. Oczywiście zrobisz jak zechcesz.
Serena widzę, że mamy podobne typy imion - Antek miał u nas być przy pierwszym dziecku, gdyby był chłopiec, ale w bliskiej rodzinie "podebrano" nam to imię, więc odpadło i został już tylko Ignacy. Jak już się wyklarują płci, to chętnie się dowiem Twoich typów dla dziewczynki, może, skoro chłopięce nam się pokryły, to i dziewczęce spodobają nam się te same
Marteczko tak, powinnyśmy się załapać na drugi trymestr w tym roku, u mnie wypada niby 27.12Oby dolegliwości puściły jednak szybciej
Kochane, udanych wizyt dziś życzę
Nona lubi tę wiadomość
-
Witam poweekendowo
Widzę, że gorąca dyskusja na temat imion była
My wstępnie też mamy wybrane.
Dla chłopca Szymon. Jedyne na które zgadzamy się wspólni.
A dla dziewczynki Nina, Nela albo Pola. Mąż najbardziej skłania się ku Poli, ja ku Ninie albo Nelci. Zobaczymy.
Zawsze chciałam, żeby moja córa miała na imię Milena ale niestety sąsiad mojego męża i jego dawny dobry kolega, którego nie cierpię nazwał tak swoją wiec odpada od razu -
Ja również witam się z rana mdłości mnie nie opuszczją i zachcianki też nie:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Nadrobiłam was widzę ostra dyskusja o imionach u nas w pierwszej ciąży miał być Leon lub Marysia Jest Marysia u mojej siostry jest Zosia też słodko a teraz myślimy nad Michaliną i Basią a co dla chłopca to nie mam pojęcia może Leon ,Igor ale jakos tak na 100% nie mam to nie mamy typów dla chłopca:)https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny