Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie po dlugiej nieobecnosci, niestety musze sie oszczedzac na wizycie 1.12 ginka wypatrzyla krwiaka dostalalam dup, co do dolegliwosci w zadnej ciazy ich nie mialam,co do imion dla dziewczynki wybral maz juz 6 lat temu chcial miec coreczke Maje a dla chlopca to nie mamy pojecia Andrzej,Darek??? nie wiem jeszcze sie pomysli.
3-mam kciuki za dzisiejsze wizytyMikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
Monita ja też liczę że dziś usłyszę/zobaczę ♥
Oddałam właśnie mocz i krew do badań. Właściwie nie wiem czy z krwi będą mi ogólne badanie robić czy bhcg, bo na skierowaniu miałam napisane tylko "morfologia". Oby bakterie z moczu poszły sobie precz!
Chłodno dzisiaj, ubierzcie się ciepło
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uff, ja juz po wizycie, wyniki wszystkie dobre, waga minus 1,5kg, ale mam zapas sadelka takze sie nie marwie
I najważniejsze, nie tylko widzialam serduszko ale i widzialam jak sie pięknie ruszał mój 2,5centymetrowy Szkrabulekehhh, piękny widok i wielki kamień z serca że jest wszystko w porządku
Nona, Sabela, usia89, mała2930, believe, livia30, kahaśka, Linka05, radiszka, Mia S, gigsa, Coleen, MarliOne, Tysia85, Sana, Daisy, Libusza, Lena87, Ivettka, dora8201, sabunia, libellula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pepitko, jak super!
cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku, a maluszek rośnie
Ja też po wizycie. Ja tylko byłam po wyniki badań, dzisiaj założyły mi w końcu kartę ciąży na NFZ, ale to i tak ostatnia wizyta u nich, więc w sumie nie będzie mi ona potrzebna. Wyniki w porządku, tylko trochę bakterii w moczu, ale podobno to nic groźnego, mam jeść żurawinę. Dostałam Duphaston na kolejne 3 tygodnie, bo dalej plamię. A powiedzcie mi, jak chodzicie do prywatnego ginekologa, to on też Wam na Duphaston daje receptę?pepitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, dzięki
właśnie mam wizytę następną zaraz przed świętami. Duphaston skończy mi się ok. 28.12, więc będę musiała dostać ewentualnie receptę na kolejne opakowania, dlatego zastanawiałam się, czy ona mi ją wypisze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:51
-
Sana jak było wypisane morfologia to nie będę robić bhcg tylko ogólne badanie krwi czyli takie parametry jak erytrocyty, leukocyty, hemoglobinę itp
Papitka gratulujęNa pewno niezapomniane przeżycie
Świetnie, że wszystko w porządku
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:52
Sana, pepitka lubią tę wiadomość
-
Nooo, kawał bobasa już
Niestety zdjecia nie wstawie, bo moja ginka nie daje tak wczesnie, pierwsze zdjecie pewnie będę miala dopiero z połówkowego u innego gina.
Nona, tak to taki mały żelek z dużą główką i małymi raczkami i nozkaminajslodszy żelek na świecie
-
nick nieaktualny
-
A ja dostałam zdjęcie od mojej ginki na nfz tylko kazała mi schować jak wychodziłam, żeby babki w recepcji nie widziały bo klisza droga
Mała, łączę się w bólu. Ja czekam jeszcze równe dwa tygodnie na prenatalne a później dopiero 13 stycznia.Nona, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Pepitko super
Widzę, że nasze fasolki równo rosną. Mój groszek w 9t3d też miał 2,5 cm
Bardzo się cieszę, że wszystko u Was dobrze
pepitka lubi tę wiadomość
-
Witam sie poniedzialkowo
Widze, ze wczoraj trwala debata na temat imion, my jeszcze sie nad tym nie zastanawialismy. Kazde z nas ma jakies propozycje, ale rozmawiac o tym bedziemy dopiero jak poznamy juz plec
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujace!
pepitka gratulacje, jaki juz duzy
pepitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny