Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona super! już widać, że to mały dzidek a nie fasolka
Uciekam. Jutro do pracy po 1,5 mies. przerwy, czuję się jak przed pierwszym dniem w nowej pracy
a po pracy wizyta z usg- zaczynam się trochę stresowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:55
Nona, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tinka rewelacja
Nie mogło być inaczej
masz jakieś nowe foto?
Nona cudaśny mały człowieczek45 minut wizyta? Super
a mogę wiedzieć ile płacisz za wizytę?
Daisy jutro nadrobicieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:17
Nona, tinka lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Przedtsawiam Wam mojego bobasa. Ma 18 mm, słyszeliśmy serduskzo. Jesteśmy z męzem przeszęśliwi. Wszystko ok
---
Cześć
Mój synek miał dziś rekord drzemki - spał 4h i gdybym go nie obudziła to pewnie spałby dłużej; a mi się przysnęło na jakieś 2h z nim. Poza tym czuję się dobrze (mdłości i witanie z kiblekiem dalej mnie omijają) ale za to mam w nocy zachcianki... Wczoraj mąż musiał mi zrobić jajecznicę <mdleje>. I odliczam już dni do kolejnej wizyty - 30.12 wizyta u mojego gina, a 2.01 mamy badania prenatalne (zastanawiam sie jeszcze nad testem pappa).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:42
Nona lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
gigsa wrote:cooooo ?????????? o matko, ale mi smaka narobiłaś
uwielbiam truskawki
muszę się zadowolić jabłkiem
ale i tak dziś zgrzeszyłam, bo wypiłam dwie szklany coca coli
Believe, Mon!ta, a te rabaty tylko przy zakupach w aplikacji mobilnej?
Tak, tylko w mobilnej i można z nich korzystać wiele razy. Ja często kupuję coś na allegro i praktycznie większość zakupów od jakiegoś czasu mam - 20 zł, także polecamNona, gigsa lubią tę wiadomość
-
MaGdUsIa, witaj w naszym gronie! Podwójne gratulacje
Marteczka91 wrote:Nona czekamy na informację po wizycie!!!
AJ:D a ja w ramach wyszukiwania sobie nowych hobby wysprzątałam cały pokój ( mieszkam u tesciów więc póki co mamy swój 1 pokój;/ ) Przygotowuję go na święta, mam piękne kolorowe światełeczka i porządeczek na półeczkach:P!
JUtro zaś czekam na paczkę, mają mi przyjść bombki styropianowe cekinki itd
to bedzie moje kolejne hobby ciążowe, aby nie spać po pracy
Pozamawiałam dziś parę prezentów, ale ile jeszcze przede mna...
Mąż chce nawigację a za cholerę się nie znam na tym więc musi wybrać sam, taki to SUPER prezent
Martusia, przypomniałaś mi o porządkachmy też u teściów mieszkamy, mamy 2 pokoje, łazienkę i kuchnię - niby też mało sprzątania, ale co posprzątam, to zaraz znowu bałagan
My z mężem ułatwiliśmy sobie w tym roku sprawę i napisaliśmy listę prezentów, które chcielibyśmy otrzymać i przynajmniej chociaż raz kupimy sobie coś naprawdę potrzebnego
tinka, nona - gratuluję udanych wizyt
Daisy, córa nie wyczuła wieści jakie macie dla niej
mufinka, powodzenia jutro!
Uciekam spać. Jutro do pracy niestety, ale za to weekend wolnyNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
No w końcu mogę się przyłączyć do lipcówek 2015:) Zwlekałam bo bardzo się obawiałam że może być coś nie tak z dzieckiem ale dzisiejsza wizyta i usg mnie uspokoiły. Jak widzidzie pod moim postem to już moja 7 ciąża bo wiem że mimo były to wczesne poronienia mogę mówić że to ciążę, dziś lekarz na usg mnie uświadomił że nie ważne ile trwała to i tak ciąża, a ja głupia słuchałam lekarzy bo jak im mówiłam co przeszłam to i tak wszędzie pisali c2, p2... I chyba znowu zmienię lekarza... na tego pana co mi dziś usg robił... No, najwarzniejsze że dzidzia zdrowe i wszystko jest ok. Przeczytałam kilkadziesiąt stron z lipcowek ale tyle ich jest:) Bardzo się cieszę że u większości z was jest wszystko w porządku. Mam dziwne wrażenie że w czerwcu, lipcu i sierpniu urodzi się dużo dzieci...Od kiedy jestem w ciąży kilka moich znajomych także i różnice są dosłownie tygodniowe:) To samo było gdy chodziłam z synkiem w ciąży 7 lat temu:) Ale się rozpisalam:)
Nona, believe, mała2930, Daisy, jenny88 lubią tę wiadomość
Oskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc) -
Ania83 witamy i gratuluję
Ja znowu cierpię na bezsennośćale co się dziwię jak siedzę długo, a potem śpię prawie do 11 to i wyspana jestem jak nigdy
Nona to ja z usg płacę 140 zł za wizytę . Też przyciemnione światło, jednorazowe kapciuszki, wszystko cacy tylko co z tego jak wszystko w biegu. 15-20 minut i następna. Tym razem było inaczej, bo przelozyli mi godzinę wizyty i byłam ostatnią pacjentką, więc nie czułam, że muszę się streszczać. Ale nie zawsze tak jest :(Też miałam listę pytań żeby o niczym nie zapomnieć i od teraz zawsze będę tak robić.
Moja gin na nfz poświęca mi zawsze dużo czasu, wszystko tłumaczy itd tylko nie prowadzi ciąż bliźniaczych i w tym problem dlatego nie mam zbyt dużego wyboru lekarza prowadzącego i zostanę chyba przy tym, bo nie chcę znów szukać kogoś nowego.
Kończę już, bo znów się rozpisuję w srodku nocy