Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze, ja też nie wiedziałam o tej aplikacji mobilnej, a sporo rzeczy kupiłam
no trudno, już "po ptakach".
Nona powodzenia, czekamy na wieści!
Daisy ciekawa jestem reakcji córki, koniecznie wpadnij się pochwalić! -
Nona czekamy na informację po wizycie
!!!
AJ:D a ja w ramach wyszukiwania sobie nowych hobby wysprzątałam cały pokój ( mieszkam u tesciów więc póki co mamy swój 1 pokój;/ ) Przygotowuję go na święta, mam piękne kolorowe światełeczka i porządeczek na półeczkach:P!
JUtro zaś czekam na paczkę, mają mi przyjść bombki styropianowe cekinki itd
to bedzie moje kolejne hobby ciążowe, aby nie spać po pracy
Pozamawiałam dziś parę prezentów, ale ile jeszcze przede mna...
Mąż chce nawigację a za cholerę się nie znam na tym więc musi wybrać sam, taki to SUPER prezent -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/840be5fd38f1.jpg
I troszkę świąt dla Was:)Sabela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUspokoiłam się trochę
na USG wychodzi 11 t 0 dni i przezierność karkowa prawidłowa nie wiem czy nie jest za wcześnie na takie badanie ale lekarz mówi że jest okmam chyba z 8 zdjęć
rączki nóżki dłonie nawe widać mózg itd tętno 155 . Nawet powiedział żebym dokończyła opakowanie duphostonu i że już nie muszę brać ale chyba na wszelki wypadek do następnej wizyty u tego drugiego będę brać
I ma już 4 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:21
Mia S, Sabela, Nona, gigsa, jenny88, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam.
Piękne maluszki dziewczyny pokazalyscie. Mam nadzieje, ze ja jutro tez Wam będę mogla pokazac swoja Fasoline.
Gratuluje nowym mamusiom i wspieram te, które są zmartwione. Mam nadzieje, ze wszystko w końcu sie ułoży w zyciu osobistym. Ach i maluszek z wolna akcja serca... Unormuje sie. Będzie dobrze!
Ja testów PAPPA nie robię bo nie mam wskażą a nie będę sobie dokladala stresu.
Polowkowe zrobię 3D/4D jak w pierwszej ciąży i tyle z takich "nadzwyczajnych" badan. Chyba ze cos wyjdzie w trakcie.
A co do ubranek to ja tez jestem za tym by miec kilka sztuk 56.. Bo na maluch 62 jest olbrzymie. Ja nawet młodego przez 3 dni w 50 ubieralam ( urodził si 53cm). I tez jestem zwolenniczka bodziakow bo przylegają fajnie do dziecka i nigdzie sie nie marszczą. No chyba, ze będą upaly jak w 2013 to Najmlodsze będzie w koszulce/sukience i samym pampersie. To sie okaże.
Czekam na wieści po wozytach i sama przerabiam nóżkami bo idę na 8.10 jutro odladac dzidzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona super! Akurat weszlam patrze a jest post
Sliczne bobo
Mysmy zjedli to spaghetti i mala powiedziala ze idzie spac bo jest zmeczona hahaha tak nas w jajo zrobilaNo nic szampan poczeka. Nie tak widzialam ten wieczor no ale trudno
Nona, tinka lubią tę wiadomość