Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigsa, klocki super! Młody na pewno się ucieszy
A faktycznie do Mikołaja była promocja, że przy zakupach 100 zł był rabat 35 zł (dotyczyło to zabawek). A teraz jak byś robiła jakieś zakupy, to w aplikacji mobilnej dostajesz 20 zł rabatu, ale to na kolejny zakup za min. 50 zł.gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona daj znać po
Trzymam kciuki
-
Sabela wrote:Belive, dzięki za tabelkę
Nona, kciukasy!
Wiecie czym się zajadam?
Świeżymi truskawkami !!!
cooooo ?????????? o matko, ale mi smaka narobiłaśuwielbiam truskawki
muszę się zadowolić jabłkiem
ale i tak dziś zgrzeszyłam, bo wypiłam dwie szklany coca coli
Believe, Mon!ta, a te rabaty tylko przy zakupach w aplikacji mobilnej?
-
gigsa wrote:cooooo ?????????? o matko, ale mi smaka narobiłaś
uwielbiam truskawki
muszę się zadowolić jabłkiem
ale i tak dziś zgrzeszyłam, bo wypiłam dwie szklany coca coli
Believe, Mon!ta, a te rabaty tylko przy zakupach w aplikacji mobilnej?Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
radiszka wrote:Dziewczyny a ja leżę w łóżeczq...
Mega boli mnie brzuch i czuję takie jakby pieczenie w okolicach trzustki... Myślicie, że to może być przez tą herbatę z imbirem? bo wcześniej jej nie pijałam...
dodatkowo przeczytalam w książce ze mdlosci moga byc pod stresów, szybkiego życia, pracy. trzeba zwolnic tempaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:02
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Witajcie Dziewczyny od jakiegoś czasu podczytuje Was na forum. Wreszcie znalazłam odrobine czasu aby napisać i podzielić się swoimi dolegliwościami :-)mdłości , stany depresyjne, ból brzucha itd... Chciałabym się WAM również pochwalić ponieważ dzisiaj byłam na wizycie u gin i dowiedziałam się że będę mieć bliźniaki dodam że mam już synka w wieku 3 lat. Totalne zaszokowanie, myślałam że nigdy mnie to nie spotka nie byłam gotowa na taką wiadomość , oczywiście ucieszyłam się i już nie mogłam się doczekać aż oznajmię wiadomość mężowi! nie uwierzył pomyślał że żartuje a następnie uklęknął przy mnie i powiedział że jestem jego największym Skarbem, podziękował mi że obdarzę go takim szczęściem!!! nawet nie wiecie jak mi się zrobiło błogo!!
Może nie będę taka aktywna ale raz na jakiś czas z przyjemnością napisze jestem ograniczona czasowo ponieważ wlasnie podjelam prace i rozpoczelam wlasna dzialanosc i straszne zamieszanie, mam pytanie czy może któraś z Was prowadzi firmę i w jakiej wysokości odprowadza składki aby były korzystne podczas macierzyńskiego,
Pozdrawiam
Miło mi dołączyć do waszego grona
Sabela, gigsa, Tysia85, MarliOne, Nona, jenny88, Daisy, believe, Sana lubią tę wiadomość