Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja po wizycie.
Wiecie, co ? Ja chyba jednak będę czerwcówka bo moje dziecię wg usg jest większe niż wg OM, ale zostaje z Wami jeśli pozwolicie
A więc robaczek mierzy już 5,61 cmWszystko gra i jest super!
pepitka, Daisy, usia89, Flexi, ewela86, gigsa, believe, anetaa1607, jenny88, Ivettka, libellula83, Nona lubią tę wiadomość
-
Hej, ja też już po wizycie. Kazik ma 4,06 cm. Ręce i nogi na miejscu, kręgosłup cały. Na genetyczne za wcześnie. Mam przyjsc za dwa tygodnie do szpitala, jak gin będzie miał dyżur, to sobie na spokojnie pomierzymy.
pepitka, Sabela, Daisy, usia89, Flexi, ewela86, gigsa, believe, anetaa1607, jenny88, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Sabela wrote:Hej, ja po wizycie.
Wiecie, co ? Ja chyba jednak będę czerwcówka bo moje dziecię wg usg jest większe niż wg OM, ale zostaje z Wami jeśli pozwolicie
A więc robaczek mierzy już 5,61 cmWszystko gra i jest super!
No ja myślę że z nami zostaniesz, tu jest fajnieSabela lubi tę wiadomość
-
Sabela to już duży bobas:) zostań z nami oczywiście
Kahaśka moje bobo tez było jeszcze za małe wczoraj, bo nie bylo go dobrze widać przez brzuszek i mam przyjść 23.12 a taki prezencik na święta, że pomierzymy bobaska i zrobimy genetyczne.
Z tego całego zamieszania zapomniałam wczoraj zabrać fotki bobania, a on taki ładniutki rączki, nóżki, główeczka
ZIEWAAAA MI SIĘĘĘĘĘ -
Nona wrote:Można pokombinować białe mebelki z różnych sklepów. Te łóżeczko co pisałam +
taka komoda z IKEI
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40159837/
ja myślałam dla bobasa o tej kolekcji z ikea:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80218024/
-
libellula83 wrote:hej kobietki mi gin powiedzial,ze mam sie umowic na usg miedzy 15 a 20 stycznia i prawdopodobnie poznamy juz plec!!!
cudnieeee:)!!!
ja liczę, że na wizycie 13.01 dowiem się płec
bo ta 23.12 gdzie będzie genetyczne, to wątpie, choć szwagierce mojej w 12 tyg powiedział, że będzie chłopak:)libellula83 lubi tę wiadomość
-
Kahaśka, Sabela super
Sabela zostań z nami, u nas jest fajnieJa też czuję, że jak wszystko dobrze pójdzie to i tak będę rodzic w czerwcu, ale nigdzie się stąd nie ruszam
Sabela, kahaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski
Ale miałam sen, śniło mi się że Maluśkiewicz tak mocno kopał, aż brzuch przybierał takie dziwne nienaturalne kształtyoby więcej takich snów
Ja dziś też leżę, ogólnie to codziennie, mdłości nie mam,ale cały czas się czuję zmęczona. Synunia mi się rozchorowała, katar, kaszel, na całe szczęście niema gorączki, dopiero co mężu wyzdrowiał to teraz Młody. Staram się ograniczać kontakt żeby nie złapać tego dziadostwa, zaraz po świętach badania muszę zrobić więc wolała bym się ustrzec. Strasznie boli mnie ząb, chyba trzeba przywitać się z dentystą....
Kolorowych -
Hejka widze ze wszystkie zadowolone po wizytach
ciesze sie nie zmiernie
U mnie groszek juz jest duzyma nosek , raczki , nozki , duza glowe
ogolnie zdrowy jegomosc
Ma 4,80cm ( ale byl zkulony wiec moze i wiecej : )
mialam robione NT bez testu papa bo, okazalo sie ze moje nt to 0.8tak wiec minimalne jak moze byc i nie ma potrzeby! :]
ogolnie sie okazalo ze to 11ti 4dtak wiec ciaza jest starsza i tym samym ląduje na 4 lipca
A o oto przedstawiam wam mojego skoczkabo skakal po brzuszku ciezko bylo go uchwycic
ide spac... padam....dobranoc i kolorowych :*kahaśka, Nona, usia89, believe, jenny88, Flexi, Sabela, Daisy, Lena87, mała2930, mufinka, Konwalia, ania86poz, anetaa1607, Ivettka, hibiskus, pepitka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Cati super, to już spory człowieczek
-
nick nieaktualny