Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cati cudny bobas
jak wszystko wyraźnie widać. Cieszę się, że wszystko w porządku
Co do wstawania w nocy na siku to wstaję kilka razy, aż jest to czasem męczące, bo bywa tak, że potem długo nie mogę zasnąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
co do usg , to lekarz chyba chcial mi pokazac co te jego usg potrafi
bo na 4D to jeszcze ogolnie za wczesnie
usg bylo jeszcze dowciapnie stad takie wszystko wyrazneciesze sie niezmiernie... pps. caly czas rodzice nie wiedza
colen - to sie wchlonietorbiele w ciazy znikaja to i krwiak ci sie wchlonie .
Jak to moj lekarz powiedzial. Ciaza dziala cuda
Co do siusiania w nocy ... no coz.. nie ma innego wyjscia ja tez pozniej am problem z zasnieciemNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cati, foto pierwsza klasa:) Już w polsce jesteście?
Nona, myślę, że jakieś bodziaki czy pajace unisex będę chciała kupić, ale zobaczymy
Dla siebie na razie tylko jakieś leginsy grubsze.
Chociaż nie wiadomo ile ciałka po świętach nam przybędzie
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coolen ja mam tego cholernego krwiaka, tez pod kosmówką, 2,5cm x 0,5 cm. Ginek zakazał współżycia i nakazał odpoczywanie. Oczywiście nie powinno się też dźwigać. Zwiększył mi do tego jeszcze dawkę duphastonu z 2x1 na 3x1.
Mówił, że to dość często spotykana dolegliwość i żeby zachować spokój i się nie martwić. No ale właśnie, łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Taki krwiak może powodować odklejanie się łożyskaRównie dobrze może się też wchłonąć, o co się gorąco modlę! Kolejną wizytę mam za 2 tyg. i znowu cały ten czas będę w strachu o bobasa ;(
Coleen lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Coolen nie martw sie, kteiak sie wchlonie.
Mala ja farbowalam i jest ok. Na rynku jest tyle farb bez amoniaku, ze cos wybierzesz dla siebiebez obaw
Nona cl to bodziakow to mi bylo i jest najwygodniej te co się w kroku zapina. Bo często maluch nie lubi gmerania za długiego i te co maja na przodzie moim zdaniem są niepraktyczne. Poza tym chyba by gniotly przy lezeniu na brzuszku. Te na zakładkę - dużo roboty po prostu.
A mi się marzy cora. Cale mato w sukienkach co die szybko zakładaa potem jak juz będzie bardzie współpracować to co badz ubiorę.
Nona, Coleen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za dobre słowo dziewczyny
Nona, nie było go na poprzednim USG, a teraz jest i to całkiem spory 25x10 mm.
To było usg w gabinecie usg, a nie u lekarza, więc wynik skonsultuje jutro, do tej pory nie miałam żadnych zaleceń i przeciwwskazań do czegokolwiek, a wręcz zalecenia żebym żyła normalnie i robiła wszystko jak do tej pory.
Myślę, że przyczyną mogła być moja praca w ostatnich dniach, siedziałam całe dnie i pracowałam do 2-3:00 w nocy. koniec z tym.
ChillaTeqilla dzięki za info, postaram się leżeć i odpoczywać. Trzymam kciuki żeby się wchłonęły te nasze krwiaki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny