Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigsa ja też jestem przeciwnikiem nagłego odstawienia leku. Jak mi będzie kazał odstawić, a ostatnio coś mówił, że będę miała brać duphaston do 12 tyg. to i tak zrobię to powoli, stopniowo zmniejszając dawkę.
Nona, gigsa lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam ketony 5 a norma w laboratorium 0-0,5. Po waszych wpisach wnioskuję że mogę coś sama z tym zrobic zanim będę miała wizyte. Jeść przed snem i więcej pic? Ostatnio prawie nic nie jem i bardzo mało pije przez mdłości więc to może być powód?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, moja gin powiedział mi na osatniej wizycie, że duphaston mam brać do 16 tc i zresztą jak była mowa o usuwaniu znamienia, to też że najlepiej po 16 tc. że wtey już łożysko w pełni wykształcone jest, jakoś tak mi tłumaczyła.
Ja mam ph w moczy 7A pan doktor mi dziś chłopaka obstawia
wiec nie wiem jak to wyjdzie
edit:
aaaa Nona przypomniało mi się, bo pytałaś jakiś czas temu o usg na wizycie - ja mam prywatnego gin, tzn. z pakietu abonamentowego w Luxmed i nie mam usg na wizycieDostaję osobne skierowanie i umawiam się do innego specjalisty. Wiem, że to może trochę dziwnie, że prywatnie a bez usg, ale do tej gin mam pełne zaufanie i wolę tak, niż do kogoś innego
Od usg mam też "swoich" specjazlistów w Luxmedzie, wiec luzik.
W pierwszej ciąży usg miałam zlecone 3 w pszczególnych trymestrach, tzn. to pierwsze 11-13, potem połówkowe i potem 30tc. a oprócz tego dodatkowe echo serca i w szpitalu po krwawieniu. I w sumie tyle mi wystarczyło, bo na każdej wizycie bez usg miałam badane tętno takim detektorem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:59
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mia S wrote:Dziewczyny z Trójmiasta- gdzie będziecie szły na genetyczne usg ?
Ja robię u swojej lekarki Małgorzaty Tomczyk-Matyjasiak. Przyjmuje w Gdyni na Dąbrowie i ma certyfikat do tych badanZastanawiałam sie jeszcze nad Doeringiem:
http://www.doering-usg.pl/ceny.html ale zostanę przy swojej babce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 19:52
Mia S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała, odnośnie farbowania, ja dzisiaj się umówiłam z moją fryzjerką na przyszły tydzień i sama powiedziała, że mi farby nie nałoży, bo opinie są podzielone, ale możemy czymś tam odświeżyć kolor, także idę we wtorek do niej. Chociaż niektóre dziewczyny pisały, że farbowały włosy, więc nie wiem. Ja miałam obawy i wolałam się jej dopytać.
mała2930 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Podobno jak brzuszek będzie pileczka z przodu to dziewczynka a jak rozlej się na boki to chłopak. Takie tam zabawy.
Jak piłeczka to chłopczyk (u mnie tak było w 1 ciąży); a jak idzie w boczku to dziewczynkaNona lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
te fryzjerskie są mocne... kupa amoniaku,rozjasniacza itd.
Kup jakąś w drogerii, bez amoniaku delikatną.
Ja farbuje loreal castingNona, mała2930 lubią tę wiadomość